Gebeurd

Waarom het Blogboek NU al een schot in de roos is

Ik sta er in. Daarom is het Blogboek nu al een schot in de roos. Yup. Enough said. Moehahaha!

Ik heb er nog niet heel veel in kunnen lezen, helaas, maar er gewoon al even doorbladeren was al meer dan genoeg om opnieuw heel wat nieuwe ideeën te krijgen voor mijn blogje. Ik ga volgende week trouwens volledig besteden aan het hoe, het wat en het waarom van mijn blog. Een soort van “De Geschiedenis van Verbeelding” en “Een blik achter de schermen bij Verbeelding”. Ha! Misschien zorgt dat ook nog voor wat ideeën of interessante informatie voor als jullie zelf aan de slag willen met een eigen blog.

Het Blogboek ligt sinds deze week in de betere boekhandel en kost €24,95. Ik denk dat het ook al bij onze noorderburen verkrijgbaar is. Het staat alleszins op Bol, dus ja.

Oh! Ik moest ook nog de winnaar van de Funny Coco Ananas giveaway van vorige week bekend maken. Random generator deed opnieuw zijn werk en koos nummertje 7. De fles gaat naar ex-huisgenootje Kato, zodat zij ongegeneerd piña coladas kan drinken terwijl ze borstvoeding geeft aan haar kleine man.

En nu ga ik het even niet meer over boeken proberen te hebben. Beloofd!

You Might Also Like

 • Kelly

  Lol! Maar ook: proficiat, Kathleen!

 • Kato

  Hoera! En dankjewel 🙂

 • appelstien

  Klinkt wel tof, dat blogboek. Maar ik ben er nog niet uit of ik nu wel of geen blogster ben :).

 • Karlijn

  Zag het op instagram voorbij komen en het lijkt me echt een heel leuk en leerzaam boek. Hij komt op mijn verlanglijstje!

 • Miss Paperfection

  Leuk dat je erin staat. Heb er ook nog maar even doorgebladerd maar vind het een tof boek en ga er hopelijk nog veel van leren 🙂

 • lilith

  Haha, super! Benieuwd naar je posts volgende week. 🙂

 • R

  Hoi,
  proficiat aan Lilith om het tot zo’n goed einde te brengen! En ook aan jezelf om erin te verschijnen! Wist je trouwens al dat ze je ook vermeld op haar blog als voorbeeldblog? http://www.talesfromthecrib.be/voorbeelden-van-blogs/

 • MetalArend

  Bloggen was nog nooit zo hot 🙂

 • Stijn

  Wanneer ik het boek tegenkom in de handel zal ik er eens door bladeren. 🙂

 • Pin It on Pinterest