Gegeten

Chocolate chip cookies van Koek&Keek

De afgelopen jaren heb ik regelmatig op marktjes gestaan waar mensen handgemaakte spulletjes verkochten. Uiteraard sta je daar met heel wat ander getalenteerd volk en uiteraard sla je dan al eens een praatje met dat volk. Het was zo dat ik Ann-Eline van Koek&Keek leerde kennen.

Ik hou wel van mensen die over het algemeen positief in het leven staan en Ann-Eline valt honderd procent in die categorie. Ze is een vrolijke meid die altijd klaar staat voor een babbel. Haar kleine mascotte, haar favoriete beertje, mocht altijd bij haar vriendjes de kneunen komen zitten als we samen op een marktje stonden en iedere keer dat ik wist dat we samen op een marktje zouden staan, vroeg ik haar alvast een stukje van haar overheerlijke brownie opzij te zetten voor mij. En soms, heel soms, heel heel heel soms als er ze nog te veel overschot was, dan kreeg ik die mee naar huis. Tegen overheerlijke cupcakes en brownies zeg ik natuurlijk geen “nee”.

Onlangs plaatste Ann-Eline dit filmpje op haar Facebook pagina en ik wist dat ik die koekjes moest uitproberen en liefst zo snel mogelijk. En ik kan ook nog wel wat leren van haar edit-skills. Dat ook. Het duurde ietsje langer dan gepland, maar uiteindelijk maakte ik ze dan toch en ze waren beestig lekker! Het Vriendje en ik hebben er zo veel van gegeten dat we letterlijk buikpijn hadden. Oeps. Ze zijn lekker krokant aan de buitenkant, maar nog een beetje malsig aan de binnenkant en zo hebben we ze hier ten huize Verbeelding zeer zeer zeer graag. De koekjes hadden een beetje vreemde vormen bij ons, maar ach, who cares? In uw maag nemen koekjes ook rare vormen aan en dan heb ik het nog niet over de rest van de spijsvertering. Zolang ze maar lekker zijn!

Dus ja, deze koekjes gaan hier nog héél vaak gemaakt worden, dat staat vast. En ik kan u alleen maar aanraden om dit recept ook eens te proberen. Het is eenvoudig en het resultaat is superlekker. Wat zit u hier nog te lezen? U had al in uw keuken moeten staan, potdekke!

Wil je het recept uitgeschreven zien staan? Ga dan even naar de YouTube pagina van dit filmpje en klik onder het filmpje op “Show More” bij de beschrijving. Daar staan alle benodigdheden en stappen mooi opgelijst.

You Might Also Like

  • Stephanie

    Enorm leuk filmpje. Ik heb instant zin om die koekjes te gaan bakken. Het ziet er supermakkelijk uit.

  • Pin It on Pinterest