Gebeurd

30 Before 30: maand 2

Het leek me wel leuk om iedere maand even te kijken naar wat er weer van de 30 before 30 lijst werd geschrapt. In principe zouden er dus minstens 2 zaken per maand moeten worden geschrapt. Doenbaar, leek mij. Bekijk de orginele 30 before 30 lijst.

 • Nummertje 3: De eerste 30 films van de IMDB Top 250 kijken (5/30)
  We keken helaas niet zo heel veel films deze maand, omdat we even op vakantie waren de afgelopen twee weken (maar daar heeft u stiekem niets van gemerkt, dankzij ingeplande blogberichten, MOEHAHAHA!). Aan het begin van de maand keken we wel The Good, The Bad and The Ugly. Ik wist echt niet wat te verwachten van deze film, maar heb er uiteindelijk keihard van genoten en Clint Eastwood was een streling voor het oog back in the day. Hubba hubba.
 • Nummetje 5: Mijn gastouders uit IJsland terug bezoeken
  Die twee weken vakantie waarover ik het had, die waren bij mijn gastouders in IJsland. Jawel. Stiekem zijn we pas vandaag terug (tenzij er bepaalde vulkanen zijn uitgebarsten, want dan zit ik misschien nog vast in IJsland), maar ook dit bericht is vooraf geschreven. Ik laat zeker weten hoe het was in een later bericht.
 • Nummertje 12: Vijf lekkere non-alcoholisch cocktails leren maken/uitproberen (5/5)
  Dit puntje heb ik dankzij Funny zeer snel kunnen schrappen. We hebben hier ten huize Verbeelding heel wat van de mocktail recepten die op de flessen staan uitgeprobeerd en dat waren er zeker meeer dan vijf. Ik had het hier al over één van die mocktails, maar binnenkort komen er nog een paar aan bod. Mijn persoonlijke favoriet is denk ik Funny Pisang, lekker simpel, of Pampa (Funny Amareto, Funny Cranberry Peach en pompelmoessap). Soit. Meer daarover later!
 • Nummertje 13: 12 lezers van Verbeelding/andere bloggers ontmoeten (1/12)
  Ik sprak af met de supersympathieke Floor en had een gezellige avond. En! En ik kreeg zelfs zelfgebakte brownies. Dames, heren, wie doet beter? Het precedent is gezet! 😛
 • Nummertje 16: 10 longreads of kortverhalen schrijven van minstens 1500 woorden (3/10)
  Dit artikel was overduidelijk zo een longread (2804 woorden). Dat zijn er dus al drie in totaal.
 • Nummertje 23: Pad Thai leren maken
  Van vriendin N. kreeg ik de tip dat de Aziatische supermarkt gewoon Pad Thai saus verkoopt en dat je daarmee zelf makkelijk Pad Thai kan maken. Ik deed alvast één poging en het resultaat werd lekker bevonden, maar nu moet ik het toch nog een beetje fine-tunen om het helemaal perfect te krijgen. Zo ben ik dan wel weer. Ayup. Misschien moet ik nog eens naar “den Thai” gaan voor een vergelijkende studie. 😉

En dat was het weer. Er zijn dus momenteel al vier items van de lijst geschrapt. Ik ga het tempo een beetje moeten opkrikken als ik de volledige dertig wil halen. Dertig items verdeeld over twaalf maanden zou betekenen dat ik iedere maand twee en een halve items moet afwerken. Mjah. Halve items afwerken is niet zo praktisch, dus ga ik proberen volgende maand toch zeker voor de drie items te gaan. Maar welke items? So much to do, so little time.

You Might Also Like

 • An

  Ik ben benieuwd naar je IJsland-verhalen!

 • Ilse

  Ik wil wel helpen bij nummertje 12 😉

 • Eefje

  Super! Ik ben deze zomer 29 geworden, dus eigenlijk is mijn leven ook rijp voor een 30 before 30 lijst. Ik zal de jouwe eens goed doorkijken voor inspiratie. 🙂

 • Olga

  Ik hou van deze rubriek. 🙂

 • Pin It on Pinterest