Gelezen

[Vlog] Gelezen in september

Het is weer tijd voor een wrap up vlog waarin ik even terugblik op mijn leesvoer van de afgelopen maand. Hoera! Ik ging van zevenentwintig minuten bronmateriaal naar tien minuten en ik vergat zelfs één boek te vermelden. Jawel.

In totaal las ik tien boeken. Dat is tegenwoordig blijkbaar de standaard, maar ik vind dat nog altijd vrij zotjes dat ik daar aan kom. Goed, er zitten wat dunnere boekjes bij en ook een kinderboek, maar toch. Tien. Tien boeken.

 • De Boodschapper van Markus Zusak
 • Untold (deel 2 van de Lynburn trilogie) van Sarah Rees Brennan
 • De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson
 • Scratch van Rhonda Helms
 • Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe van Benjamin Alire Sáenz
 • The Girl with all the Gifts van M.R. Carey
 • Ik ben een Gorilla van Katherine Applegate
 • De hond is een beetje kapot van Wouter Deprez
 • Het Blogboek van Kelly Deriemaeker
 • Vivian Versus the Apocalypse van Katie Coyle vergat ik te vermelden in het filmpje. Schaamtelijk! Het stond wél op mijn spiekbriefje, maar ach, ik ben hopeloos. Het was alles behalve een standaard young adult boeken ook al had het wel wat standaard young adult elementen. Dus ik ben sowieso van plan op termijn ook deel twee te lezen zodat ik weet hoe het verder gaat met Vivian. En ik schrijf binnenkort wel eens een uitgebreide recensie over dit boek, want het is eigenlijk best wel de moeite waard.

En dan waren er ook nog vijf graphic novels

 • Saga deel 2 en deel 3
 • The Walking Dead deel 2 en deel 3
 • Sex Criminals

Ik weet trouwens niet of ik “te lezen in oktober” filmpje ga maken aangezien ik mij blijkbaar toch niet kan houden aan mijn eigen leeslijst. Pfuh. Uiteindelijk las ik wel vijf boeken die op mijn lijstje aan begin van de maand stonden, maar toch. Soit. Ik bekijk het nog even. Ik heb wat materiaal opgenomen dus wie weet… Wie weet. In oktober ga ik vermoedelijk ook wat minder lezen. Geen vakantie. Geen Read-a-thon. Langs de andere kant: vele grauwe, donkere herfstavonden die gevuld moeten worden…

Zeg eens lieve mensen, wat was uw favoriete boek van de maand september?

You Might Also Like

 • Kelly

  Mijn God, 10 boeken, da’s echt zotjes! Ik vind het al neig van mezelf als ik 3 boeken in een maand kan lezen. En hahaha voor de laatste seconden!

 • Jeroen

  Als ik enkele boeken op een jaar uitgelezen krijg zal het veel zijn. Ik bewonder dan ook mensen die tot tien boeken op een maand krijgen uitgelezen. Misschien ook te maken met dat er hier thuis een twee jarige peuter veel aandacht vraagt 🙂 Maar in september (buiten de laatste nieuwe De Kiekeboes) toch één boek gelezen nl. Het Blogboek en ook grote fan van de tips. Met de grauwe herfstavonden en de dochter die binnenkort naar school gaat zit er misschien vanaf volgend jaar wat meer tijd in om te lezen.

 • ktrn

  Ik begin vaak in boeken en tenzij ze me écht beet hebben, geraken ze vaak moeilijk uit. En toch heb ik steeds zin om meer boeken te gaan kopen/lenen en lees & beluister ik fijne reviews, zoals deze .. Aargh 🙂

 • meisje

  Zat hier luidop te lachen achter de pc, leuk filmpje wederom!
  Ik zit momenteel in een mindere leesperiode; ik begin in een boek en dan laat ik het liggen hrm … Maar je geeft wel goesting om te lezen. Ik ga ook eens op zoek in de bib naar een graphic novel (belofte aan mezelf).

 • Julie Hapjesprincess

  Ik ben ook het blogboek aan het lezen!!! Zo interessant en leerrijk. Door haar boek heb ik trouwens jouw blog leren kennen 🙂
  Gr. Julie

 • Pin It on Pinterest