Gegeten

Funny Lolo Flanel

Ik vraag me stiekem af hoe ze daar bij Funny op de namen zijn gekomen voor de mocktails waarvan ze de recepten op hun flessen zetten. De ene naam is geestiger dan de andere natuurlijk. De hele lijst kan je hier vinden. Mijn favoriete naam blijft Lolo Flanel en toeval wilt dat dat ook best een lekker drankje is dat absoluut niet moeilijk is om te maken.

Lolo Flanel is zo een van die no-nonsense mocktails waarvoor je niet meer voor nodig hebt dan uw fles Funny en appelsiensap. Ik ben wel te vinden voor no-nonsense mocktails, zo blijkt. Voornamelijk omdat we meestal wel wat appelsiensap in huis hebben. Als ik dan thuis kom en ik heb zin in een lekkere mocktail, dan kan ik de basic mocktails zoals deze Lolo Flanel of een Funny Pisang zonder meer in elkaar draaien.

Benodigdheden

 • Een groot glas
 • Funny Cranberry Peach
 • Appelsiensap
 • IJsblokjes
 • Ter decoratie: een rietje, een parapluutje, een groene giraf,… ik zeg maar iets.

Werkwijze

 • Gooi een paar ijsblokjes in je glas
 • Deel je volledige glas, van bodem tot de rand, in vijf denkbeeldige delen
 • Vul twee vijfde met Funny Cranberry Peach
 • Vul de overige drie vijfdes met appelsiensap
 • Steek een rietje en een parapluutje bij in uw glas en klaar is kees! Slurpen maar!

De Funny Cranberry Peach is trouwens een van mijn favoriete smaken uit het assortiment. Het is lekker fruitig, maar net een beetje anders dan je standaard fruitsap smaken. Ik heb het sowieso wel voor dat bitter-achtige van cranberries en in combinatie met perziksmaak geeft dat iets heel aparts.

Giveaway Van de eeuwig sympathieke Carl van Funny mag ik een fles Funny Cranberry Peach weggeven aan één gelukkige Verbeelding lezer. Om mee te doen laat je gewoon een reactie achter op dit bericht. Zorg zeker dat je een geldig e-mailadres gebruikt, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt! Deelnemen kan tot en met dinsdag 8 oktober. Op woensdag 9 oktober kies ik een winnaar, tenzij ik het even te druk heb zoals deze week en dan maak ik de winnaar wel op een andere moment bekend. Ahum.

De winnaar van de fles Funny Blue was volgens Random.org Liesbet. Opnieuw een borstvoedende mama die nu kan genieten van een lekkere non-alcoholische cocktail. Ik begin een trend te spotten, mensen. 😉

You Might Also Like

 • Thomas - studio8940

  ik doe mee. Mijn vrouw drinkt geen alcohol en alleen cocktails drinken is niet leuk!

 • appelstien

  Borstvoedende moeder present! Ik doe bij deze mee!

 • Hi-ke

  Euhm, geen borstvoedende moeder, maar ik ga toch maar mijn kans wagen 😉

 • trijnewijn

  mens die minder dan eens per jaar alcohol drinkt present, ik wil meedoen. De funny pisang is de enige die ik ken, tijd om mijn grenzen wat te verleggen 🙂

 • Marie

  Ik doe ook nog ns mee.. Nu zwanger, binnen 4,5 maanden borstvoedende mama.. Awel ik verdien dat haha

 • gerhilde maakt

  Geen borstvoedende mama (en ook geen toekomstige), maar ik waag toch graag mijn kans. Ziet er lekker uit!

 • Kato

  haha 🙂
  Hier nog steeds een borstvoedende mama 🙂 Maar aangezien ik al een fles gewonnen heb laat ik deze graag over aan iemand anders!

 • Dorien

  Cranberry & peach? Dat trekt mij over de streep om ook eens mij kans te wagen!

 • R

  Hallo,
  ik doe ook graag mee. Ik ben zelf geen mama in spe, maar in de vrienden/familiekring is er een heuse babyboom aan de gang! Dus om die (aanstaande) mama’s in de watten te leggen en omdat ik zelf ook graag eens een cocktail drink, ding ik graag mee naar die fles. Een cocktail hoeft voor mij niet altijd alcohol te bevatten. En veenbessen zijn zoooo lekker (als fruitsap of gedroogde besjes toevoegen aan muësli, koekjes, groene thee, …) hmmmmmm! Dus mocktails ervan, dat kan niet anders dan geslaagd zijn!

 • Nele

  Ik word 30 op 9 oktober en ben helaas nog geen borstvoedende mama. Met een fles funny komt het wel weer goed 🙂

 • Toke

  Ik doe graag mee omdat minder alcohol drinken een persoonlijk doel is en die cranberry-Peach vind ik helemaal in dat plaatje passen!

 • ktrn

  Ooh, leuk! Ik heb geen echt excuus, maar doe toch graag mee 😉

 • Ivy

  Ook niet-zwangere/borstvoedendemama’s lusten wel eens een (alcoholvrije) cocktail…

 • Evy

  Dit zou het ultieme drankje zijn voor een vriendin van mij die om gezondheidsredenen geen alchol mag drinken en dol is op cranberries. Ik zie ons met haar verjaardag al mocktails drinken.

 • Pin It on Pinterest