Gelezen

[Vlog] Te lezen in oktober

Ik was niet helemaal zeker of ik nog een “Te lezen filmpje” wilde maken, omdat ik mij vorige maand alles behalve aan mijn lijstje heb gehouden. Lezen moet natuurlijk leuk blijven en zo een leeslijst opstellen haalt de fun uit het kiezen van je volgende boek. Dus besloot ik het bij een zeer kort lijstje te houden.

En ja, ik nam dit filmpje gewoon vorige week op samen met mijn september wrap up. Vandaar dat ik weer hetzelfde aan heb. Dus geen paniek. De wasmachine is hier niet stuk of zo. 😉

Dus een zeer korte lijst waar momenteel drie boeken op staan. Misschien vier. Drie. Vier. Drie. Vier.

 • Cassandra at the wedding van Dorothy Baker (intussen uit na een week worstelen)
 • Blindness/Stad der blinden van José Saramago
 • Hartig gekruid van Natalie Young
 • Joyland van Stephen King… misschien

Welk boek zijn jullie momenteel aan het lezen? Welke boeken staan er eventueel nog op de planning voor oktober?

You Might Also Like

 • Elisse

  Tof lijstje, ken er eigenlijk geen enkel boek van, heb wel gisteren nog gebabbeld over Stad der blinden van ‘de José’ ( 😉 ) en jaaaa, die staat ook op mijn lijstje! Ik lees nu de 100-jarige man, en verder heb ik nog ‘Gelukkig heeft je moeder twee oren’ van Deprez liggen, ‘De kleurenvanger’ van Verhelst, ‘Massa’ van Vandecasteele en ‘En uit de bergen kwam de echo’ van Hosseini. Ik vrees dat dat lijstje nog wat zal doorlopen in november, maar ik kijk er alvast naar uit!

 • Tita

  Dankzij jou ben ik in augustus ook begonnen met het maken van een to read-lijstje voor de volgende maand. Ok, ik hou er mij niet altijd aan. Maar het motiveert me wel om meer tijd te maken om te lezen. Mijn lijstje zet ik ook telkens online: het lijstje voor oktober vind je hier: http://titatastisch.wordpress.com/2014/09/30/840-tita-en-haar-leeslijst-voor-oktober/. “Stad der blinden” las ik enkele jaren geleden en vond ik absoluut een goed boek. “Joyland” staat ook nog op mijn verlanglijstje.

 • sarah

  Momenteel in mijn sakosj: Not that kind of girl van Lena Dunham, en Beyond the sling van Mayim Bialik (mamaboek). Daarna zien we wel weer.

 • Pin It on Pinterest