Gegeten

Funny Misty

Het weer is serieus omgeslagen de afgelopen week, maar dat houdt mij niet tegen om nog altijd mocktails te maken en te drinken. Nope. Als Het Vriendje een biertje neemt uit de koelkast, dan maak ik steevast een mocktail om van te slurpen. En door die kleurrijke mocktails en parapluutjes ziet de wereld er weer wat minder grijs uit.

Vorige week liet ik al weten dat Funny Cranberry Peach een van mijn favoriete smaken uit het Funny assortiment is. Yum. Ook Funny Tropical is een toppertje en die twee dan nog eens gecombineerd met pompelmoessap, mijn favoriete fruitsap, ja, dat is uiteraard een schot in de roos bij mij. Het is een lekker fruitige en ietwat bittere mocktail en je kan je zo ergens op een prachtig wit strand wanen.

Benodigdheden Funny Misty

Werkwijze

 • Gooi een paar ijsblokjes in je glas
 • Deel je volledige glas, van bodem tot de rand, in vijf denkbeeldige delen
 • Vul een vijfde met Funny Tropical
 • Vul een vijfde met Funny Cranberry Peach
 • Vul de overige drie vijfdes met appelsiensap
 • Steek een rietje en een parapluutje bij in uw glas en klaar is kees! Slurpen maar!

Mijn fototoestel had wat moeite met de kleur van deze mocktail juist vast te leggen. Op de foto lijkt de kleur felrood, maar eigenlijk was het eerder een soort van zacht oranjerood. Ik probeerde de kleuren goed te trekken in Photoshop, maar dat bleek nogal een opgave te zijn. Soit. Kleurrijk zijn die mocktails zeker wel, dat staat vast. 😉

Giveaway Van de eeuwig sympathieke Carl van Funny mag ik een fles Funny Tropical weggeven aan één gelukkige Verbeelding lezer. Om mee te doen laat je gewoon een reactie achter op dit bericht. Zorg zeker dat je een geldig e-mailadres gebruikt, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt! Deelnemen kan tot en met dinsdag 14 oktober. Enkele dagen daarna maak ik dan de winnaar bekend.

De fles Funny Cranberry Peach van vorige week gaat naar Trijnewijn, een mede-niet-alcohol-drinkster die haar grenzen graag wil verleggen. Hierbij dus…

You Might Also Like

 • Nele

  Hey Kath, nu ik zwanger ben en eigenlijk supergraag cocktails drink heb ik mezelf dus voor het eerst een fles Funny Pisang gekocht! Ik ben nu natuurlijk ook enorm benieuwd naar de andere smaakjes!
  groetjes, Nele

 • Johanna

  Dat klinkt lekker. Zo’n tropisch brouwseltje zou zeer welkom zijn tijdens deze grijze herfstdagen!

 • Miss Paperfection

  Hier wordt ik nu eens instant vrolijk van en dan zit er niet eens alcohol in. Jippie jee. Ben heel benieuwd want drink niet zo veel alcohol dus ik doe héél graag mee 🙂

 • Thomas - studio8940

  Bij deze doe ik ook weer mee. Derde keer, goede keer 😉

 • Anneke

  Yes, eindelijk een smaak voor mij 😉

  Ik wil ik wil ik wil!

 • Jeroen

  Een alcoholvrije cocktail smaakt altijd wel. Met een tweejarige dochter in huis is het wel eens plezant om iets te drinken zonder zat te worden maar toch de smaak van een echte cocktail te hebben.

 • Luce

  Kan je dat ook zo drinken, uit de fles?
  Ik bedoel, één smaak, zonder te mengen met andere smaken???

  Allé, precies niet, ik ben eens op de site gaan kijken en dan bedoel ik ‘tegoei’ gaan kijken, dwz ik heb eens doorgeklikt op de verschillende cocktails. Er staan er wel een paar tussen die ik zou willen proeven, behalve die waar je melk ??? moet toevoegen???
  santé, en groetjes

 • Hi-ke

  Ik doe nog eens mee, want een mens kan niet genoeg lekkere cocktails leren kennen 🙂 Zeker niet als ze gecombineerd worden met pompelmoessap, mmmmm!

 • Esther Goris

  Ik doe graag ook eens mee. Ben erg benieuwd!

 • joke

  Volgende week een etentje met een paar fervente geenalcoholgeenplezier-aanhangers. Ik denk dat ik ze toch eens probeer te verschalken met die Funny Tropical.

 • Kaatje

  mhm pompelmoessap… count me in

 • Pin It on Pinterest