Gemaakt

Spoonflower: free shipping day

Nog een kleine toevoeging bij het vorige bericht: blijkbaar is het vandaag Free Shipping Day bij Spoonflower. Had ik dat geweten, dan had ik het vermeld in mijn vorige bericht, maar ik zag ook pas een mailtje verschijnen met die aankondiging. Altijd een leuke verrassing, dat zeker wel, maar hierbij ook mijn excuses voor de twee berichten zo vlak na elkaar. Oeps.

Die Free Shipping Day wil dus zeggen dat je géén verzendkosten betaalt op je bestellingen. Het maakt niet uit of je in Zimbabwe, Noorwegen, Brazilië, Nieuw-Zeeland of good ol’ België woont. Hoera! Let wel op: je kan nog altijd douanekosten krijgen. Hoe dat net allemaal in elkaar zit, weet ik niet helemaal. Ik heb alleen nog maar een yard of twee yards besteld en ik heb nooit douanekosten gehad. Dus… Als je het veilig wil spelen op dat gebied, dan raad ik je aan om geen gigantische bestellingen te plaatsen. Meer informatie over deze Free Shipping Day kan je hier vinden.

En uiteraard kan je de Van Katoen ninja’s, de buitenaardse wezentjes uit het vorige bericht, de walvissen die je hierboven ziet,… zijn allemaal te verkrijgen in mijn Spoonflower shop. Laat u gaan, zou ik zeggen. 😉

You Might Also Like

Pin It on Pinterest