Gebeurd

Sunshine Award

En toen werden er verschillende stokjes en awards mijn richting uitgegooid. Handig, want doordat ik net een beetje een drukke periode achter de rug heb gehad en mij nu volop heb geworpen op de cursus van Lilla Rogers, is er weinig bloginspiratie. Lang leve stokjes en awards!

De eerste award waarmee ik aan de slag ga, is de Sunshine award die ik van Meisje kreeg. Ze blogt nog niet zo heel lang, maar het is een fijne blog om te volgen en hij staat alvast te blinken in mijn feedreader. De regeltjes van deze award zijn als volgt:

1. Display the award logo
2. Show your Appreciation to the blogger that nominated you by acknowledging them in your blog
3. Share 7 random facts about yourself
4. Nominate 15 bloggers that you admire and share the award linking them in your blog.
5. Contact those 15 chosen bloggers and let them know they have been nominated.

Ik moet blijkbaar een logo plaatsen hier, maar dat doe ik gewoon niet omdat ik dat stiekem geen mooi logo vind. Lekker puh! De appreciatie voor de blogger die mij tagde, dat deed ik al en het is ook de bedoeling dat je zeven willekeurige feitjes over jezelf deelt.

 • Aangezien ik een schoenmaat 37 heb, durf ik al eens kinderschoenen kopen. Sneakers zijn in kindermaten vaak veel steviger dan bij de vrouwen. Believe you me.
 • De pink van Het Vriendje is even lang als mijn wijsvinger. Conclusie van de dag: ik heb kleine uiteindes aan mijn lichaam.
 • Ik kan perfect een horrorboek lezen, geen probleem, maar ik ben te visueel ingesteld en ik hebt té veel verbeelding om horrorfilms te kijken, waardoor ik nachtmerries krijg.
 • Ik heb muziekautisme. Ik kan met gemak twintig keer na elkaar hetzelfde album beluisteren. Mijn huidige Spotify routine gaat als volgt: open spotify, ga naar de top lijsten, klik op “top tracks in Belgium”. Er staat verschrikkelijke snertmuziek in die lijst, maar aangezien ik de volgorde van die lijst intussen vanbuiten ken, moet ik niet naar de muziek luisteren en heb ik white noise om naar te luisteren tijdens het werk. Works like a charm.
 • Ik heb ook behoorlijk wat last van ochtendautisme. Ik weet perfect op welke minuut ik wat moet doen. 7u02 slaapkamer verlaten. 7u08 poezen eten geven. 7u21 naar boven gaan om mijn tanden te poetsen. 7u35 vertrekken naar het station. Dat soort dingen. Als er iets gebeurt ‘s ochtends dat niet volgens de planning loopt, dan uhm… ja… is het kot soms een beetje te klein.
 • Ik heb ook misschien wat last van treinzitplaatsautisme, maar misschien maakt dat nog net deel uit van mijn ochtendautisme. Daar ben ik nog niet helemaal uit. Ik heb een favoriet zitje in de trein bij het heengaan en ik heb een favoriet zitje in de trein bij het terugkomen. Dit zijn niet dezelfde zitjes. Tegenwoordig is mijn favoriete zitje in het heengaan praktisch iedere ochtend al bezet, dus probeer ik flexibel te zijn. *adem in*adem uit*
 • Ik spendeerde gisteren praktisch een hele avond aan het tekenen van radijzen, pastinaken, wortels, rode bieten, gewone bieten en andere wortelachtigen. Het moeten niet altijd eenhoorns, dinosaurussen en aliens zijn.

Noot: ik weet dat ik het woord autisme hier verkeerd gebruik en ik heb alle respect voor mensen die met autisme te maken hebben.

En toen moest ik maar liefst VIJFTIEN andere bloggers taggen. Vijftien. Dat zijn er veel mensen. So… Here we go. Ann. Birte. Eline. Emma. Elisse. FiekeKarlijn. LaJungfrau. LauraMama Maai. Miss Fabuleus. Sas. SheenaTita. Valérie. Lieve mensen, ik stuur jullie bij deze een telepathisch bericht en ik hoop dat dat werkt als contactmiddel. 😉

You Might Also Like

 • Elisse

  Whii, leuk! Hahaha een favoriet treinzitje, heerlijk. Dat moet ik niet proberen, te vaak overvolle treinen 🙁 Ik ben niet zo goed in stokjes, maar ga misschien toch nog eens een poging wagen in de nabije toekomst 🙂

 • Maai

  Haha heeft niet iedereen van die trekjes? Als ik jou term autistisch mag gebruiken ben ik zo mijn hele leven al zo’n beetje geweest. Ik zit ook behoorlijk vast geroest in structuurtjes en ideeën over wat wanneer en hoe moet. Zie het nu ook bij de kindjes. Wijk eens van het normale af en oeeeiiii….. En als je op het station kijkt staat elke morgen iedereen op dezelfde plek toch 😉 Meestal neem ik geen awards over, stupid me, maar 7 feitjes over mezelf moeten wel te verzinnen zijn denk ik, toch leuk. Jammer van dat lelijke logo, zooo zonde, nu weet ik niet welke ik moet hebben…… :-p Fijne dag!

 • Tita

  Volgens mij moest je maar 5 mensen een award geven, maar wel kei-leuk dat ik hem dan ook nog eens krijg. Ik heb hem een tijdje geleden al van iemand anders ontvangen en hem daardoor al een keertje ingevuld. Je vindt hem hier: http://titatastisch.wordpress.com/2014/09/21/831-tita-en-de-sunshine-blogger-award/

 • Karlijn

  Tof om te lezen Kathleen! En wat leuk dat ik hem ook mag invullen, ik ga hem niet vergeten hoor 😉

 • Laura

  Ah, vet leuk! Dankje voor de nominatie! Ik heb hetzelfde met horrorfilms 🙁

 • Sas

  Ohhh wel herkenbaar hoor die ochtend routine. Ik kan helemaal van het pad af raken als het niet loopt zoals ik het altijd in mijn hoofd heb haha. Leuk ingevuld!

 • Sas

  Oh en PS: Nog bedankt voor de lieve nominatie! Ik lees je blog altijd met veel plezier en ben vereerd dat je mij hebt genomineerd! Ik ga even kijken of ik je benoem bij het blogje wat ik ervan heb gemaakt een tijdje geleden (7 secrets) of een nieuwe maak.

 • meisje

  Ik beken .. ik betrapte mezelf op het bestuderen van m’n vingers 🙂

 • Sunshine Award | Fiekefatjerietjes

  […] kreeg ik van Kathleen van Verbeelding een stokje toegeworpen: de Sunshine Award! ‘Verbeelding‘ volg ik al een hele tijd, ga dus zeker eens een kijkje nemen op deze […]

 • fieke

  Bedankt voor de nominatie, wat een eer!
  Mijn deelname kan je hier lezen: http://fiekefatjerietjes.wordpress.com/2014/10/30/sunshine-award/

 • Pin It on Pinterest