Gebeurd

30 before 30: maand 4

Het leek me wel leuk om iedere maand even te kijken naar wat er weer van de 30 before 30 lijst werd geschrapt. In principe zouden er dus minstens 2 zaken per maand moeten worden geschrapt. Doenbaar, leek mij. Bekijk de orginele 30 before 30 lijst.

Ik had me voorgenomen heel wat 30 before 30 dingen te doen tijdens mijn weekje vakantie, want ik liep wat achterop met mijn lijst. Maar uiteraard gebeurde er niet veel dankzij Make Art That Sells. Die cursus heeft de afgelopen maand mijn volledige leven overgenomen. Zo gaat dat dan.

 • Nummertje 10: Red Velvet cupcakes leren maken
  Ik haalde alle vreemde ingrediënten in huis en wilde er afgelopen zondag mee aan de slag gaan, toen bleek dat de doos cacao poeder spoorloos verdwenen was. Diepe zucht. Ooit. Ooit gaat het er nog van komen. Echt waar.
 • Nummertje 20: experimenteren met plakkaatverf
  Tijdens de vakantie gingen we naar Lucas Creativ en sloeg ik een voorraadje penselen en pakkaatverf in. Nu is het dus een kwestie van er mee aan de slag te gaan.
 • Nummertje 27: Naar Planckendael gaan en tussen de pinguïns lopen.
  Check! Normaalgezien zouden we tijdens onze vakantie gaan, maar Het Vriendje werd ziek tijdens de vakantie waardoor onze plannen een beetje werden aangepast. We besloten dus vandaag Planckendael onveilig te maken. Woensdag is mijn vrije dag en Het Vriendje heeft deze week ook nog vakantie. Het was er ontzettend rustig, maar het was ook wel een beetje koud. Maar we hebben de pinguïns van héél dicht bij gezien. Zo schattig! Ik ben helemaal fan. Andere favoriete dieren in Planckendael: de bonobo’s, de penseelaapjes, de rode panda’s en de olifanten natuurlijk. Ik was al eeuwen niet meer naar de zoo geweest, maar ik heb er van genoten. Nogmaals een dikke merci aan vrienden M&S voor de vrijkaarten. Yuy!

Oh boy. Dit was duidelijk geen goede maand. Er werd nul komma nul vooruitgang geboekt. Ik vermoed dat er nog zo van die maanden gaan volgen de komende tijd. Ik ga dus creatief moeten omspringen met de items op mijn lijst. Misschien moet ik toch maar werk maken van die Verbeelding-dag zodat ik in een keer vijf puntjes kan schrappen op een dag. 😛

You Might Also Like

 • Eline

  Pingwings! We zijn in de herfstvakantie naar Planckendael geweest en ik vond dat ook heel leuk om die van zo dichtbij te zien! Ik was toen ook extreem excited om de lori’s eten te geven (als in het zoogdier), maar ‘t bleek om lori-keeten te gaan, een bende brutale vogels (wat ook wel leuk was :p)

  Die Verbeelding-dag klinkt niet slecht btw 😀

 • Kathleen

  @Eline: Hahaha! Wij hadden hetzelfde voor met de lori’s. We dachten dus ook dat we het de zoogdieren zouden zijn en we waren ook zwaar teleurgesteld toen het op de vogels gingen. Boe. BOE!

 • Olga

  Jaaaa, Verbeelding dag!

 • Hi-ke

  Misschien kan je je twee bakpuntjes wel doen rond Kerstmis als dessert voor een kerst/nieuwjaarsetentje?
  En dan een Verbeelding dag, waarop je met 12 lezers een make-up workshop gaat volgen en daarna gaat picknicken in het park, onderwijl Bubble Teas drinkend? 🙂
  Of een filmavond organiseren waar je direct drie van je top 30-films tegelijk kunt afstrepen?

  Aleja, ‘t zal je waarschijnlijk niet mankeren aan ideeën hoe die puntjes uit te voeren natuurlijk 🙂 Succes er nog mee; ik kijk altijd uit naar je maandelijkse updates!

 • An

  nul komma nul vooruitgang? dat klopt nie he, pinguins!

  En een verbeelding-dag zie ik ook wel zitten 🙂

 • Ellen

  Ik wil ook wel eens proberen Red Velvet cupcakes te maken! En pinguïns zijn echt awesome.

 • Pin It on Pinterest