Gelezen

Gelezen in november

Het is jullie misschien opgevallen, maar misschien is het ook helemaal niet opgevallen. Wie weet. Aan het begin van de maand november maakte ik helemaal geen “gelezen in oktober” filmpje. Oeps. Dat kwam omdat het allemaal even veel te hectisch werd. Gelukkig is het nu even wat rustiger en kon ik weer wat lullen tegen de camera over boeken.

Er werd minder gelezen dan de vorige maanden en zoals bij alle dingen die ik de afgelopen maanden wat minder deed, steek ik het allemaal op die online cursus. Boe, online cursus. Boe!

Gelezen in november

 • Ik ben niet bang – Niccolo Ammaniti
 • De schok van de val – Nathan Filer (en dus niet Nathan Something Something)
 • How blogs work – Stephanie Duval
 • Coraline – Neil Gaiman
 • Waarom het is uitgegaan – Daniel Handler
 • We are all completely beside ourselves – Karen Joy Fowler
 • Boek vier van de Walking Dead reeks – Robert Kirkman
 • Boek vijf van de Walking Dead reeks – Robert Kirkman

You Might Also Like

 • Kelly

  Hahaha, “ik moet die lezen want ik ben bijna 30 en ik moet mijzelf serieus nemen”. Fuck it, inderdaad! Die dramatische, serieuze boeken spreken mij wel meestal aan, zelfs als tiener las ik weinig jeugdboeken maar eerder ‘serieuzere’ boeken, maar inderdaad, lees toch gewoon wat gij wilt, niet wat ge denkt dat de maatschappij wilt dat ge leest.

  Mijn vriend heeft het spel The Walking Dead gespeeld. Toen hij begon, vroeg hij of ik mee wilde kijken, omdat het naar ‘t schijnt zo goed ineen zat, zelfs als je niet zelf speelde. Ik zei eerst nog “nee, ik moet aan mijnen boek werken”, maar ik piepte toch af en toe mee en op den duur heb ik mijn bureau achter de zetel geschoven, zodat ik kon schrijven en meekijken tegelijk. Hilarisch, vind ik dat, nu ik er zelf aan terugdenk. Ik heb ook naar een paar seizoenen van de serie gekeken, maar na een tijdje interesseerde me dat minder. Misschien ook maar eens de boeken checken, dus.

 • An

  Zot, zoveel boeken gelezen :). Ik ga al heel blij zijn als ik dit jaar aan de 25 geraak.

 • Hi-ke

  Absoluut gelijk om te lezen wat je wilt! Ik lees af en toe eens van die serieuzere boeken en ik kan daar ook heel erg van genieten. Maar enkel dat soort boeken lezen zou mijn leesgoesting direct om zeep helpen, want het is soms nu eenmaal een beetje “werken” om er door te geraken (wat waarschijnlijk heel erg in tegenstelling klinkt met mijn genieten, maar het toch niet is 🙂
  Toen ik voor het vak Europese letterkunde een hoop klassiekers moest lezen, blokkeerde ik daar op, gewoon omdat ik dan enkel nog maar dat las. Ah ja, want ik moest wel 10 zo’n klassiekers gelezen krijgen op een semester, dus no way dat ik tussendoor nog eens iets anders zou lezen, ge zijt zot zeker… zo ging het dus in mijn hoofd en zo verdween ook mijn leesgoesting. Die 10 klassiekers heb ik toen niet uitgelezen; nu lees ik ze (en andere) beetje bij beetje. De verplichting is weggevallen, ik lees ze omdat ik het wil i.p.v. omdat het moet en nu heb ik er echt plezier en goesting in.

  En proficiat met je boekenaantal dit jaar! Ik had het getalletje al op Goodreads gezien en had vooral zoiets van “wtf, zot maat!” 😉 (goed zot he)

 • Annelies

  Leuk filmpje!

 • Pin It on Pinterest