Gelezen

Boekenfestijn Buit

Vorige week zaterdag trok ik met mijn zus naar het Boekenfestijn in Mechelen. Het was lang geleden dat ik nog een keer naar een Boekenfestijn was geweest, maar het was gezellig en uiteraard scoorde ik weer een hele hoop interessante boeken. Ah ja. Zo gaat dat op een Boekenfestijn.

Ik kwam thuis met acht boeken. Acht! Voor een luttele 30 euro. Een mooie buit, vond ik zelf. Ik ben bewust bij de knutselspulletjes weg gebleven ook al zag ik heel veel leuke stickertjes en papiertjes en wat nog niet. En ja, ik denk dat ik nu even moet stoppen met boeken te kopen, ja. Het begint er een beetje over te gaan, ik ben mij er volledig van bewust. Ahum.

 • Max en The Wild Things – Dave Eggers (€4,99)
 • Changeling – Philippa Gregory (€3,99)
 • Peter Nimble and his Fantasic Eyes – Jonathan Auxier (€1,99)
 • Great Expectations – Charles Dickens (€1,99)
 • Wuthering Heights – Emily Brontë (€2,50)
 • 7 dagen, 7 nachten – Jonathan Tropper (€3,99)
 • Het meisje met de glazen voeten – Ali Shaw (€4,99)
 • Angel Fall – Susan Ee (€6,99)

Trokken jullie onlangs nog naar een Boekenfestijn? Hoe zag jullie buit er uit?

You Might Also Like

 • henriette

  ook geweest in Mechelen, samen met 2 dochters en 1 zoon. Buit was veel groter en dus de schade in de portemonnee ook. Wat de meiden hebben weet ik niet meer, ik oa woordenboeken (groot van dale frans/ nederlands en nederlands / duits), Isabel van Potok, dat is andere taal (over dialecten), IJsselmeer (mysteries in Nederland), geschiedenis, sprookjes en andere (on-)waarheden (Brigid Pasulka) en het geheim van onsterfelijkheid (Gabi Gleichmann). Zoon had deel 6 van de Hitchhikers guide en Dragonlance. Ik ben al lang blij dat het boekenfestijn maar 2x per jaar langs komt.

 • Lien

  Jij hebt echt wel een goeie buit gescoord. Als ik naar het boekenfestijn trek leg ik mezelf altijd een budget van maximum 50 euro op en dan kan ik er meestal 8 à 9 kopen. Dit jaar ging ik niet omdat ik nog 5 boeken van vorig jaar ongelezen in de kast heb staan (blaim the e-reader).

 • Kristien

  ‘Het meisje met de glazen voeten’ is echt een absolute aanrader. Ik vond het een geweldig mooi verhaal! Bij mij stond ‘m op nr. 4 van mijn Facebook-boeken top 10 :-).

 • Hi-ke

  Mooie buit!
  Ik kan het in het filmpje niet goed zien, maar van welke uitgeverij / reeks zijn Wuthering heights en Great Expectations? Ook hier heel erg fan van de covers namelijk, dus ik ben wel benieuwd wat er zo nog allemaal tot die serie behoort!

 • Eline // Never Kiss a Cactus

  Ik ben op zondag in Gent geweest en ondanks dat ik het een beetje teleurstellend vond, heb ik toch drie boeken mee. Bij de ingang begon het nochtans goed. De Magiër van Lev Grossman lag er aan €7,95, maar omdat het een Nederlandse vertaling was, heb ik hem uiteindelijk teruggelegd. De hele This Mortal Instruments serie lag daar ook aan €4/boek en de hele The Maze Runner collectie aan €15. Allemaal laten liggen, omdat ik niet zeker ben dat ik al die series volledig wil lezen. Teleurstellend vond ik het aanbod Engelstalige boeken, slechts één lange rij en de pockets slechts één tafeltje. Voor iemand die geen vertalingen wil lezen: bummer. k Heb uiteindelijk een boek over Aziatisch grafisch design mee, Tirol Inferno omwille van de illustratie van Kaas Verplancke en De Laatste Eenhoorn van Peters Beagle omdat ik die voor €4 niet kon laten liggen (ook al is het een vertaling). 🙂

 • Eefje

  Het meisje met de glazen voeten en Angelfall heb ik ook op mn to read stapel liggen, ik zal je goodreads in de gaten houden om te zien wanneer ze gelezen gaan worden. 😀

 • Zwartraafje

  Ik ben zelf ook naar het Boekenfestijn in Mechelen geweest. Nu ja, ik ging vier keer in 2014: Mechelen – Antwerpen – Brussel – Mechelen. De eerste twee edities vielen goed mee, de laatste twee waren voor mij eigenlijk een teleurstelling. Maar dat kan natuurlijk liggen aan mijn momenteel al vrij grote collectie. Dat maakt het natuurlijk sowieso moeilijker om leuke koopjes te doen die je nog niet hebt.

 • Maureen

  Ik ben een stille meelezer op jouw blog en lees zelf nooit boeken (op studieboeken na – schaam schaam) en toch heb ik jouw video helemaal uitgekeken omdat ik je zo’n leuke persoonlijkheid vind hebben! Dat straalt natuurlijk al uit je blog maar op video ook, terwijl dat bij andere bloggers soms eerder awkward overkomt. Ik kijk ernaar uit meer videos te zien!

 • Pin It on Pinterest