Uncategorized

30 before 30: Maand 5

Het leek me wel leuk om iedere maand even te kijken naar wat er weer van de 30 before 30 lijst werd geschrapt. In principe zouden er dus minstens 2 zaken per maand moeten worden geschrapt. Doenbaar, leek mij. Bekijk de orginele 30 before 30 lijst.

Maand 5? Maand VIJF?! Hoe kan het opeens al maand vijf zijn?! Aaaah! Ik weet niet wat ik heb de laatste tijd, maar de motivatie voor ongeveer alles is ver te zoeken. Dus ook voor 30 before 30. Ik probeer er aan te werken, maar boy, makkelijker gezegd dan gedaan, zo blijkt.

 • Nummertje 3: De eerste 30 films van de IMDB top 250 bekijken
  Er werd weer niet al te veel televisie gekeken de afgelopen maand. Het was pas zaterdag dat we eindelijk nog eens een IMDB film keken (en dat was technisch gezien al maand 6 in plaats van maand 5). We keken naar It’s a Wonderful Life, een film uit het jaar onzes heeren 1946. Ik wist dat het een kerstfilm was, dus daarom wilde ik die film graag zien in deze periode en om eerlijk te zijn waren mijn verwachtingen bij een film uit 1946 niet echt heel groot. Maar stiekem, heel stiekem, heb ik keihard genoten van die film en mogen ze voor mijn part terug van dat soort films beginnen maken.
 • Nummertje 8: een Living Puppet adopteren
  Zo’n pop staat op mijn verlanglijstje voor kerst samen met een boekenbon en de dvd van Frozen. Ooit ga ik er in slagen om boeiende verlanglijstjes te maken, echt waar. En misschien slaag ik er dan ook meteen in om een verlanglijstje te maken dat niet op een verlanglijstje van een acht-jarige lijkt, wie weet.
 • Nummertje 10: Red Velvet cupcakes leren maken
  Ik dook met het recept van The Hummingbird Bakery voor Red Velvet cupcakes de keuken in en kwam er terug uit met Brown Velvet cupcakes. Ze waren eetbaar en lekker, maar niet superlekker en ze waren vooral bruin met een beetje een rode schijn. Ik deed er slechts één flacon rode kleurstof in en blijkbaar moet je er tonnen rode kleurstof in doen om ze echt rood te krijgen. Poging twee is iets voor tijdens de kerstvakantie.

En dat was het al weer. Het zijn drukke tijden ten huize Verbeelding. De feestdagen staan voor de deur, er wordt hard gewerkt, af en toe moet er al eens sociaal gedaan worden en daardoor is er niet altijd de tijd voor de zaken die op deze lijst staan. Het Vriendje en ik hebben al plannen gemaakt om tijdens de kerstvakantie een Lord of the Rings marathon te doen.

Hopelijk krijg ik ook nog een paar andere zaken gedaan van deze lijst, maar aangezien het lijf weer een duidelijk signaal heeft gegeven dat ik het wat rustiger aan moet doen (flauwvalsessies in het midden van de nacht en zo, dolle pret), is uitrusten toch wel even topprioriteit. De wereld zal heus niet vergaan als ik niet die dertig items kan schrappen, daar ben ik me volledig van bewust.

You Might Also Like

 • Anneke

  Je moet geen flacons gebruiken, maar de pasta’s, die zijn veel intenser 😀
  Ik gebruik dat recept zonder de cacao of kleurstof als basis van al mijn cupcakes en iedereen vindt die toch altijd heel lekker en luchtig 🙂

 • Liliane

  de wereld vergaat inderdaad niet dus pak vooral de rust die je nodig hebt 🙂
  En het gaat om het plezier dat je aan het lijstje beleeft toch 😉
  Veel plezier met de LOTR marathon!

 • Olga

  Ik vind verlanglijstjes van achtjarigen juist de allerbeste! Die weten tenminste wat verjaardagen vieren is. Ik overwoog om dit jaar een ouderwets zwemfeestje te houden met een zakje snoep erbij. De openingstijden van het zwembad kwamen niet uit. Misschien dat ik het volgend jaar écht ga doen!

 • Pin It on Pinterest