Gebeurd

De 10 foto’s van 2014

Ik had het stokje z’n weg al zien banen door de blogosfeer, maar uiteindelijk belandde het ook op mijn virtuele deurmat dankzij Kelly. Het is de bedoeling om je tien favoriete foto’s van het jaar te delen. Ik besloot me te beperken tot mijn tien favoriete instagram foto’s, anders moet ik écht te veel foto’s doorzoeken. Jikes!

Eén van de aankopen van het jaar: mijn nieuwe stalen ros. Ik heb dit jaar behoorlijk wat kilometers gefietst en ik hoop dat dat er volgend jaar nog veel meer worden.

FietsDeze twee charels zorgden ook dit jaar voor doldwaze momenten en schaterbuien ten huize Verbeelding. En misschien ook wel een voor hartstilstand of twee. Snoodaards.

Vince en Nelson

Er werd op naaiweekend gegaan in maart. We verbleven op een schapenboerderij en dat bracht heel wat herinneringen terug aan mijn tijd in IJsland waar ik onder andere vrijwilligerswerk heb gedaan op een schapenboerderij.

Schapenboerderij

Ergens in april liet ik mijn haar knippen en doneerde ik een vlecht van iets meer dan 20 centimeter aan Geef om Haar. Intussen groeit mijn haar weer lekker verder.

Kapper

In juni trok Het Vriendje twee weken naar Schotland met een van z’n kameraden om wat whisky te proeven. Ik besloot mezelf te trakteren op een weekje me-time vakantie en dat was zéér geslaagd. Opstaan wanneer je wil, eten wanneer je wil, doen wat je wil, afspreken met fijne mensen zonder rekening te moeten houden met Het Vriendje z’n planning,… Maar ik was ook blij om hem terug te zien natuurlijk. Ah ja.

BrusselIn juli trakteerde ik mezelf op een stapel boeken voor mijn verjaardag. Jawel. Van deze stapel zijn er intussen 9 boeken gelezen en nummer 10 ben ik momenteel aan het lezen, dus ik koop dan misschien veel boeken, maar ik lees én herlees ze ook. Dan mag je al eens zo’n stapel boeken kopen, vind ik. Nah! Ik las dit jaar in het algemeen meer boeken dan ooit tevoor en terug ook meer papieren boeken in plaats van enkel ebooks.

Boeken

In september trokken we richting het hoge Noorden. IJsland. Het werd een zalige vakantie en ik zag na tien jaar mijn gastfamilie terug! Ik bezocht opnieuw vele van mijn favoriete plekjes in Reykjavik en daarbuiten. Djúpalónssandur blijft een van de meest magische plekken die ik ooit al in mijn leven heb bezocht.

DjúpalónssandurIn oktober zetten we heel voorzichtig de verbouwplannen in gang en we zien wel weer wat dat brengt. Dit was een van de eerste schetsen van de broer (onze architect) en intussen zijn er wel weer wat dingen aangepast.

Verbouwplannen

In oktober en november werd er heel veel getekend en geïllustreerd omdat mijn leven gedurende vijf weken helemaal in het teken van de cursus Make Art That Sells stond.

Make Art That Sells

En in november trokken we even naar Planckendael om “dag” te gaan zeggen tegen de pinguïns. Het is zo’n fijne ervaring om tussen die beestjes te kunnen lopen.

Pinguins PlanckendaelEn dat was het! Ik geef dit stokje met veel plezier door aan deze Nummer44 en ook deze Vierenveertig en ook aan Miss Paperfection.

You Might Also Like

 • ilse

  Geweldig dat er nu ook een Nummer44 bestaat, dat moet voor verwarring zorgen ;-). Ik neem met plezier je stokje aan. Morgennamiddag wanneer iedereen voldaan in de zetel hangt, ga ik snuisteren in mijn fotoarchief van 2014.

 • gerhilde maakt

  Mooi overzicht!

 • Literasa

  Mooie foto’s! Prettige feestdagen 🙂

 • meisje van Nummer44

  Ow, dit is een hele leuke om te doen 🙂
  Een heel mooi overzicht ook!

 • Tess

  Aah wat een leuk overzicht van je jaar zo. Fijne feesten!

 • Pin It on Pinterest