Gemaakt

Die keer dat ik eindelijk iets deed met een illustratie

Ik schreef er onlangs nog over, dat ik niets aan het doen was met de illustraties die ik maakte tijdens de cursus die ik vorig jaar volgde. Niets. Nada. Noppes. Maar toen was daar opeens Kelly die van het gezinsportret dat ik voor haar maakte een geweldig smartphone covertje liet maken. Onder het motto: “hoeveel links kunt ge in een introotje steken?” Miljaar zeg.

Soit. Zoiets geweldigs wilde ik eigenlijk ook wel om mijn smartphone te beschermen, want een smartphone, die moet gesoigneerd worden. Ah ja. En zo geschiedde. Want ik ben beïnvloedbaar. Ik geef het toe. Er werd wat geprutst met de originele illustratie en het originele smartphone cover ontwerp dat ik toen maakte. Een paar elementen verschoven van plaats en er werden nog wat extraatjes toegevoegd. Toen ik eindelijk tevreden was met het resultaat en de illustratie op de juiste afmetingen stond, stuurde ik het ontwerp in no time door via de handige applicatie van Fotocover.

Ik bestelde mijn cover vrijdag bij Fotocover en er werd aangegeven dat het woensdag in de bus zou liggen. Tot mijn verbazing zat het maandag al in de bus. Yuy! Ik was aangenaam verrast door de stevigheid van de plastic die gebruikt wordt. Het is absoluut geen flutjesmateriaal. Ook de kwaliteit van de illustratie is dik in orde. Er zitten wat kleine spikkeltjes in de lichtere kleuren, maar bon. Dat zie je voornamelijk als je met je neus twee centimeter boven het covertje hangt. Ik weet niet hoe vaak jullie met je neus twee centimeter boven de achterkant van je smartphone hangen, maar bij mij gebeurt dat zelden tot nooit. Dus mij ga je daar niet moeilijk over doen, vooral als je weet dat ik maar €15,95 heb betaald en geen verzendkosten moest betalen. Voor mij is de prijs-kwaliteit dik in orde.

Dus als je zelf een gepersonaliseerd covertje wil voor je eigen smartphone, dan moet je zeker eens kijken bijFotocover. Je kan je eigen familiekiekjes gebruiken of je eigen doodles. Als je niet helemaal je goesting vindt in je eigen foto collectie en je bent misschien niet zo’n groot tekentalent, dan kan je kiezen uit een aantal collecties die ontworpen werden door toffe illustratoren zoals Eva Mouton.

PS: Dit is geen gesponsord bericht. Ik ben gewoon héél hard fan van mijn nieuwe covertje en ik wil mijn enthousiasme delen met de wereld. Zo hoort dat. 🙂

You Might Also Like

 • Liesbeth

  Fijn dat je een toepassing gevonden hebt voor je illustratie. En een hele leuke. Helaas niet voor fairphone…

 • Sabrina

  Het ziet er dan ook heel mooi en heel vrolijk uit 🙂

 • Le petit requin

  Leuk, zo vrolijk! En nu in je shop he, mensen op jouw site een cover laten kiezen en hen de prijs van vb. Fotocover, incl. verzendingskosten + bijkomende kost wegens jouw ontwerp laten betalen. Jij doet de bestelling bij Fotocover en laat hen het leveren bij de klant. Ideetje? 🙂
  Weliswaar eentje dat ik niet zou kopen, wegens geen smartphone, maar in het kader van “doe iets met die illustraties” misschien wel een optie?

 • Goofball

  Leuke tip!

  en leuke cover is dat geworden bij jou !

 • Jiska

  Oeh wat een leuk idee zeg! Dit moet ik onthouden :))) en nu kan je niet langer zeggen datvje niets met je illustraties hebt gedaan 🙂

 • Jessi

  Aaaah, geweldig! Ziet er goed uit! 🙂

 • Olga

  En terecht, dat is een prachtig telefoonhoesje!

 • Pin It on Pinterest