Gebeurd

De februari plannen

Januari was een bewogen maand, dat staat vast. Pfoeh. Ik denk dat ik heel de maand februari ga nodig hebben om te bekomen van januari, maar februari belooft intussen ook weer een goed gevulde maand te worden. Wat doelstellingen en aanverwanten zijn aan de orde, lijkt me.

 • Gent met het boekske. Er is alleszins al een datum vastgelegd. Verder zijn we nog niet geraakt. Zei ik al dat ik een geweldige planner was? Lalala.
 • Ik wilde eigenlijk tijdens de laatste week van januari even een Bubble Tea kopen, maar toen bleek dat eetplekje dicht te zijn. Boe. Poging twee is voor februari.
 • Een taart bakken. Serieus. Het kriebelt. Ik weet alleen niet wat voor taart, want ik bedacht me dat ik eigenlijk niet zo’n taarteter ben. Raar, maar waar. Ik eet graag cake en koekjes, maar taart? Nope. Flantaart en daar stopt het zo’n beetje. Ik moet vooral niets hebben van fruit in taarten. Bah. Platgekookt fruit. Bah bah. Suggesties zijn welkom voor een taart met een kruimeldeeg en een lekkere vulling!
 • Ik blogde in januari trouwens opvallend minder en als ik al blogde dan ging het over iets boek-achtigs. De inspiratie was even zoek, zeg maar. Dat gebeurt al eens. Als je dan ook nog eens een week flink ziek bent, dan sja… Dan ligt je blog even op z’n gat. Zo gaat dat dan. Dus ik hoop in februari terug de blogdraad een beetje op te pikken en terug wat gevarieerder te bloggen. Kwestie van jullie niet allemaal af te schrikken met al mijn gelul over boeken.
 • Twee Verbeelding bookclub read-a-thons. Tot zover het “minder gelul over boeken”. Ahum. Eén read-a-thon is tijdens de eerste week van februari (nu dus!) en eentje tijdens de laatste week van februari. Kwestie van de studenten met hun lesvrije week niet te laten vechten met werkmenschen en zo. Kerk in het midden houden. Ik probeer als goede organisatrice aan de twee mee te doen, maar ik doe het kalm aan.
 • Meedoen aan het #BoostYourPositivity initiatief van Oon en Kelly. Verwacht u deze week ergens maar aan een brief aan mijn zestien-jarige ik. Eerst nog even serieus over nadenken en wat research doen, want blijkbaar herinner ik mij bijzonder weinig van mijn zestiende levensjaar. Tsja. Daarom heb ik dus een blog, menschen. Daarom. Omdat ik anders alles zou vergeten.
 • Ik verwacht een Fanny&Laura babyboom in april. Drie kindjes op twee weken tijd en die drie kindjes hebben natuurlijk allemaal een mooi kaartje nodig. Ah ja. Dus deze maand gaat er heel hard gewerkt worden voor Fanny&Laura, zijt daar maar zeker van.

En natuurlijk staan er nog andere uitjes op het programma en etentjes en zo, maar die zijn niet relevant voor mijn blogje. Zelfcensuur en zo, u weet wel. 😉

Is het jullie trouwens opgevallen dat ik in januari geen 30 before 30 blogbericht plaatste? Ik ben het blijkbaar rats vergeten. Ahum. Goed bezig, Verhetselke.

You Might Also Like

 • Hanneke

  Ik ben ook niet zo van taart, alleen carrot cake vind ik wel lekker en de zelfgemaakte mini kersenvlaaitjes van een vriend gaan er goed in. Koken vind ik leuk, maar bakken minder. Dat moet toch een stuk preciezer en daar hou ik niet zo van. 🙂

 • An

  Platte kaas taart met mandarijntjes, mmm. Ik wil je altijd het recept mailen :).
  Wel geen oven voor nodig, telt dat dan nog als bakken?

 • Loesje Zaakjes

  Hier ook geen taart-fan… Geef mij maar koekjes en cake of fruit maar geen combi taart-fruit ofte fruittaart 🙂

 • appelstien

  Ik zou iets met salted caramel maken, maar gewoon een potje salted caramel zou al goed zijn (ah ja, maar dan is’t geen taart zeker 🙂 ). En awoe ziek zijn, hier had/heb ik het ook te pakken :(.

 • Olga

  Haha, ik hou ook veel meer van koekjes en cake dan van taart! Een taart die op cake lijkt vind ik dus het lekkerst. Carrot cake bijvoorbeeld. Helaas is het mij nog nooit gelukt om een niet-zompige carrotcake te maken…

 • liesbeth

  Ik heb vorige week een overheerlijke citroentaart met rozemarijnkorst gegeten. Voor het recept moet je natuurlijk bij Tinne zijn.

 • Becky

  Ik heb gisteren de ‘perentaart met gember en hazelnoot’ gebakken, naar een receptje dat op de website van de Bioplanet staat. Dat viel hier goed in de smaak 🙂 … maar misschien spreekt dat jou minder aan omdat er peren in zitten?

 • Sophie

  Heb je ooit al een Sweet Potato Pie gegeten? Eigenlijk is het een beetje zoals flantaart, maar nóg lekkerder!

 • Sandra

  Wat een schone foto op je blog. Heb je die zelf gemaakt?
  Worteltaart vind ik ook heel lekker met die kaneel in, maar helaas is het al enkele jaren geleden dat ik dat nog maakte.

 • Zwartraafje

  Ik ben zelf regelmatig aan het bakken. Van muffins en macarons tot koekjes, cake en taart. Niet echt de beste bezigheid voor een diabeet, maar er zijn altijd wel genoeg proefpersonen te vinden die er niets mee inzitten om die baksels op te eten. Misschien is deze frangipane-taart wel iets voor je. http://www.zwartraafje.be/recepten/taartencake/21.html

 • Pin It on Pinterest