Gebeurd

De maart plannen

Om eerlijk te zijn weet ik niet goed waar februari naar toe is. Het is de kortste maand van het jaar, maar het voelde eerder aan als een week dan als een maand. Hopelijk wordt maart een beetje rustiger, maar ik vrees er voor. Jikes!

 • Make Art That Sells deel twee start vandaag. Jawel. Tot zover de rust. Misschien herinneren jullie zich nog dat ik vorig jaar een cursus volgde die vijf weken duurde en waar ik hart en ziel in legde (en waarvoor ik de illustratie hierboven maakte). Daar is dus nu een tweede deel van. Ik was het even vergeten dat dat deel er zat aan te komen. Gelukkig kreeg ik vorige week een mailtje. De bedoeling is om het deze keer een pak rustiger aan te pakken, want boy oh boy, vorige keer heb ik er té veel tijd en té veel energie in gestoken. De thema’s voor dit deel zijn trouwens: papier (hell yeah!), baby kleding (hell yeah deel twee!), scrapbooking (uhm… ok dan), editorial (mwah) en party papier (hell to the fokking yeah!). Ik heb er zin in en ik vermoed dat er hier weer veel leuke dingen uit gaan voort vloeien!
 • De Boost Your Positivity Brunch. Ik heb er keiveel zin in. Ja, ik weet het, ik val in herhaling. Ik zag op de lijst al heel veel bekenden staan en ook onbekenden. Ik kijk er al naar uit om samen met iedereen een potteke yoghurt te eten en een praatje te slaan. Het is trouwens lang geleden dat ik nog een keer mijn snoet heb laten zien op een bloggerelateerde bijeenkomst, dus misschien ben ik een beetje zenuwachtig, maar ik ga dat negeren.
 • Blogtours! Zoals jullie al konden zien in het filmpje zaterdag zit er weer een blogtour aan te komen van WPG. Dat is altijd fijn. En intussen ben ik op zoek naar nog een datum voor een andere blogtour rond een ander boek. Kwestie van jullie niet te veel om de oren te slaan met blogtours en boekrecensies, natuurlijk.
 • Disney avondje. Het is nog niet helemaal zeker of het doorgaat, maar een Disney avondje waar een hoopje volwassenen ongegeneerd geniet van Disney magie, dat is altijd een feestje. Dus ik hoop dat het wel doorgaat. Er werd alvast afgesproken dat we NIET mogen meebrullen met Let it go uit Frozen. Helaas.
 • 30 before 30. Ik schreef eerder al dat ik nummertje 10, nummertje 16 en nummertje 19 ging proberen aan te pakken. Nummertje 13 gaat zichzelf oplossen tijdens de eerder vermeldde brunch. Ha! Misschien moet ik een bingo-kaart maken waarop ik de handtekeningen van 12 Verbeelding lezers/andere bloggers moet verzamelen als bewijs. 😀
 • Fanny&Laura. De babyboom is bijna voorbereid. De twee baby’s die als eerste worden verwacht aan het begin van de maand zijn alvast voorzien van een kaartje. De baby die later in april wordt verwacht, daarvoor moet ik nog even doorwerken, maar dat komt allemaal in orde. Zen. Daarna is er hopelijk terug wat tijd om aan wat andere projecten te werken. Pfoeh.
 • Fietsen. Ik wil toch wel een keer of twee, drie met de fiets naar het werk gaan. Het kriebelt verschrikkelijk hard. Helaas is het behoorlijk erg gesteld met de conditie, maar ik ga er voor! En ik neem er uiteraard mijn tijd voor. Lalala.
 • Between the covers. Het boek voor het Leuvense leesclubje is deze maand Us van David Nicholls. Ik ben heel benieuwd naar dit boek en ik heb er zelfs een beetje schrik voor, want One Day vond ik helemaal geweldig. Wat als David Nicholls mij nu ontgoocheld? Between the covers is trouwens onze nieuwe leesclub naam. Yeah!

Daarnaast zijn er nog wel een paar dingen, maar je weet wel, zelfcensuur en zo. Wat staat jullie zoal te wachten in maart? Spannende avonturen, verre reizen of eindelijk dat de twee vorige seizoen van House of Cards verslinden zodat je nu ook kan volgen met seizoen drie?

You Might Also Like

 • trijnewijn

  Ooo, een disney avondje met een hoop volwassenen, dat klinkt als de hemel. Ik wil ook, zei diegene die vanmiddag om 14u naar de cinema ging met manlief om naar big hero 6 te gaan kijken en daarna de kindjes in de opvang ging halen 🙂
  Ik kijk er ook al uit om je nieuwe creaties voor make art that sells hier te kunnen bewonderen. Mag ik zondag je bingo-fanclubkaart tekenen? Het is de eerste keer dat ik naar iets blogmeeting-igs ga, waardoor er ook wat zenuwen zijn…

 • Storm

  Tot zondag dan! Ik zag jou laatst op de persconferentie van Van Katoen. Maar ik eet wel geen yoghurt 🙂

 • Kruimel

  Us is een geweldig boek. Niet bang zijn van een eventuele ontgoocheling en keihard genieten. Ik kom ook even tikken met een yoghurt-potje zondag om dag te zeggen.

 • Pin It on Pinterest