Gebeurd

Die keer dat ik beautyblogger allures kreeg

Het was via een andere blog dat ik bij het make up merk E.L.F. terecht kwam. Dat staat voor Eyes, Lips and Face. Geweldige afkorting. Het is een budgetvriendelijk merk dat ook nog eens cruelty free is, dus het wordt niet getest op dieren. Ik heb altijd gezegd dat als ik zou gaan prutsen met make up, ik wel wou dat dat cruelty free was. En zie hier. Het ideale “pruts eens wat met make up”-merk. Hoera!

Intussen heb ik al wat zitten prutsen met mijn nieuwe aanwinsten en ik had één klein detail over het hoofd gezien. Ik draag een bril. Zonder bril ben ik ongeveer zo blind als een mol (voor de geïnteresseerden -7,25 langs beide ogen). Ja. Dan oogschaduw aanbrengen of oh, ik zeg maar, een recht lijntje proberen te trekken met een eyeliner, dat is alles behalve evident. Ik ga dus nog héél wat moeten oefenen met het blind aanbrengen van make up. Daar had ik dus eventjes niet bij stilgestaan. Daar stoppen mijn beautyblogger allures dan momenteel.

Also: hell yeah, ik heb mezelf min of meer scherp gekregen in dit filmpje. Woep! Woep! We leren bij. De aanhouder wint. Ik ga mezelf dat nog twintig keer moeten zeggen terwijl ik probeer mijn ogen niet uit te poken met die eyeliner. Ayup.

Als eerste op de hoogte zijn wanneer er nieuwe filmpjes worden toegevoegd? Dan moet je zeker op mijn YouTube kanaal subscriben. Ik vermoed dat ik binnenkort wel eens wat filmpjes zou kunnen maken die daarom niet meteen hier gepost gaan worden. ‘t Is maar dat u het weet.

You Might Also Like

 • Elke

  Een makeupspiegel die lichtjes vergroot helpt 😉
  Also: gel liner in een potje en dan een minipenseeltje (reisversie ofzo) is makkelijker dan een nieuw en veel te lang potlood, zodat je dan niet de hele tijd met het penseeltje tegen de spiegel zit (ja ik ben zo blind dat ik op minder dan 10 cm van de spiegel mijn eyeliner moet trekken)

 • Silke

  Dayum! En ik dacht dat mijn -5,50 al erg was :p

 • An

  ge gaat er meteen vol voor! deze make-up noob is zeer benieuwd nar de eerste resultaten.
  en dat merk klinkt wel interessant, misschien toch eens overwegen om een eerste keer mascara aan te schaffen.

  veel plezier ermee!

 • Kelly

  Ik ben zo hard benieuwd hoe gij met schmink eruit gaat zien! En ook oh mijn god, zoveel producten dat ge hebt besteld! Ik heb voor mijn ogen enkel oogpotloodjes (zwart en wit), mascara en oogschaduw (een triodoosje) + oogschaduwkwast gekocht. Oogschaduw gebruik ik zelden, want da’s altijd net iets te veel precies 🙂

  Ik wil ook efkes toevoegen dat het sinds een paar jaar verboden is diergeteste cosmetica te verkopen in Europa. Als je in Europa koopt, is je make-up dus in principe (!) sowieso dierproefvrij. Dat wil niet zeggen dat het merk dierproefvrij is: als een merk bijvoorbeeld in China wil verkopen, waar dierproeven wettelijk verplicht zijn, moeten ze een lijn hebben waarvoor ze ingrediënten en eindproduct op dieren hebben getest. Op naoki.nl vind je meer informatie, als het je interesseert. ELF is alleszins wel helemaal dierproefvrij.

  Ik heb zelf nog niets van ELF getest, maar alle producten zijn wel veganistisch. Dus niet getest op dieren én zonder dierlijke ingrediënten!

  • Kathleen

   Dat stukje over de verkoop in China had ik ook al ergens gelezen. Ik ben blij te lezen dat ELF daar dus ook niet aan mee doet. En ook nog eens veganistisch! Go ELF!

 • Webkim

  -6,75 hier en ik vroeg me net af hoe het dan komt dat ik er wel in slaag me op te maken op een afstandje van de spiegel.
  Ineens had ik het!
  DUH! Ik draag lenzen! Ik ga de uitdaging aan om eens te proberen eyeliner aan te brengen zonder. Ik vind het met lenzen in al een hele kunst, dus om het min of meer op de tast te moeten doen lijkt me een ramp. :-)) Ik vermoed dat ik mezelf ofwel ín mijn oog ga steken of een lijntje ga aanbrengen op mijn bovenlip ofzo.

  • Kathleen

   Haha! Laat zeker het resultaat zien van dat experiment! Ik ben er zeer benieuwd naar. 😉

 • Katrien

  Ik ga dat hier keihard komen volgen. Ik ben ook nog maar sinds kort beginnen experimenteren en guess what, ik kreeg zelfs al complimenten! Veel plezier met schilderen 🙂

 • Katrien

  En ook, bedankt om mijn dag op te fleuren, ik heb goed gelachen!

 • gerhilde maakt

  Ik wrijf te veel in mijn ogen, dus da’s ook niet echt iets voor mij. Ik denk dat die periode nooit gaat komen bij mij. 🙂

 • Maai

  Als ik van iemand niet verwacht had dat er filmpjes zouden komen was jij dat maar super leuk, ik ga kijken 🙂

 • Hilde

  Hier een mede-blinde-mol (-9,5) en misschien is een vergrotend spiegeltje voor jou nog nét een optie, al vrees ik ervoor. Voor mij alleszins niet trouwens, omdat ik het door de lengte van de eyeliner zelf niet dicht genoeg bij mijn oog krijg om scherp te zijn.
  En anders lenzen hé, dat is echt wel een gerief! 🙂

 • Sandra Jacobs

  Ha, weer iets bijgeleerd vandaag want ik wist nog niet waar die letters voor stonden. Logisch natuurlijk maar ik had er nog nooit bij stilgestaan. Ik ben ook nog maar pas beginnen experimenteren met make-up en heb exact hetzelfde probleem, zonder bril zie ik dus nul komma nul. Oefening baart kunst al merk ik er bij mezelf voorlopig nog niet veel van.

 • Zwartraafje

  Ik had echt even het gevoel dat ik iemand anders mijn gevoelens bij make-up aan het verwoorden was. Eén keer hebben ze me bij The Body Shop proberen shminken en die vrouw heeft de eyeliner-optie gewoon opgegeven vermits ik chronisch met mijn ogen aan het knipperen was. En euhm … toen ik je borsteltjes zag bedacht ik me vooral dat dat mini-sponsje super handig zou zijn voor één van mijn kaart-technieken. Ik gebruik trouwens oogschaduw als een soort van embossingpoeder. Hé, ik gebruik wel make-up hé, alleen niet op de manier die de producenten in gedachten hadden. 🙂

 • Pin It on Pinterest