Gebeurd

Ask me anything – deel 2

Vorig jaar in juli deed ik voor het eerst een rondje Ask Me Anything. Er werden toen heel wat leuke vragen gesteld waardoor ik weer een hoop bloginspiratie kreeg. Hoera! De hoogste tijd om het nog een keer te doen.

Dus vraag je je af wat ik eigenlijk doe als werk of wat ik gestudeerd heb? Misschien wil je weten wat het record aantal keren is dat ik al verhuisd ben op een jaar tijd? Ben je nieuwsgierig naar welke shampoo ik gebruik of wil je misschien wel meer weten over een van mijn vele vele vele hobby’s? Wat wil je graag over mij te weten komen? Nu is jullie kans! Grijp ze, zou ik zeggen, want het kan zijn dat je anders weer bijna een jaar moet wachten voor je de kans krijgt. Volgende week ga ik in één blogpost al jullie vragen beantwoorden. Of dat is alleszins toch de bedoeling. Vraag maar raak in de reacties!

Ik ben benieuwd met welke vragen jullie deze keer op de proppen gaan kopen. Laat jullie vooral gaan zou ik zeggen.

You Might Also Like

 • Sophie

  Als we dan alles mogen vragen: Wie is je grote voorbeeld of vind je echt een held? Ben benieuwd op welk vlak en waarom.

 • gwen

  Wat had je gestudeerd moest de richting niet bestaan hebben waarvoor je nu gekozen hebt?
  Welke job zou je graag eens willen kiezen voor een korte periode en waarom?

 • hivernale

  Als je een heks zou zijn, wat zou dan jouw specialiteit qua magie zijn?

 • Literasa

  Welk boek zou je zelf geschreven willen hebben? Mag er ook meer dan één zijn 😉

 • Kelly

  Wat maakt WordPress zo veel beter dan Blogger volgens jou?
  Als ik nog eens naar Leuven ga, wat moet ik dan zeker doen/zien/bezoeken?

 • Dorien

  Waarom staat er “verbeelding – het leven van een ananas” op het tabblad in Safari?

 • Ellen/Gwyllion

  Ik weet dat je er al eens naar gelinkt hebt, maar heb je Song of the Sea inmiddels al gezien? Zo mooi gemaakt!

 • appelstien

  Gij houdt wel van vraagjes beantwoorden hé ;)? Ok, vragen voor Kathleen (ge hebt chance dat ik graag vragen stel 🙂 ):
  Mocht ge een tattoo moéten zetten, wat zou er dan waar op uw lijf komen?
  Wat was het eerste computerspelleke dat ge gespeeld hebt, en wanneer was dat?
  Waar en wat hebt ge precies gestudeerd? Wat was uw eindwerk/thesis?
  Hoe vaak ziet/belt/mailt ge uw ouders zo ongeveer? Wonen ze ver van u?
  Gaat ge ooit trouwen met het vriendje? Hoe zou uw trouwfeest eruit zien?

 • Kaat

  Heb of wil je kinderen? Zo ja hoeveel?
  Wat is je lievelingsrecept?
  Wat is je favoriete quote of passage uit een boek?
  Als je een personage uit een boek zou moeten zijn, wie zou je dan willen zijn en waarom?

 • Liese

  Ik heb geen vragen, maar ik kom wel lezen binnenkort!

 • Silke

  Ik wil supergraag weten welke book-tubers jij volgt. 🙂

 • Le petit requin

  Je gaat wandelen, in welk bos zou dat zijn? In het bos – dat een toverbos blijkt te zijn – ontmoet je een toverheks. Het is er gelukkig eentje van de goede soort, want ze kan jouw allerslechtste eigenschap vervangen door een betere. Welke slechte eigenschap van jezelf zou je het liefst zien verdwijnen?
  Prinses Kathleen huppelt helemaal verbeterd rond in het bos op haar favoriete nummer aller tijden (hetwelke?) tot ze plots in een donker deel van het bos terecht komt (insert welke spannende soundtrack?). De boze koningin doet niet alleen de toverkracht van de goede toverheks teniet, maar neemt ook al je andere goede eigenschappen – op één na – weg. Je mag dus één goede eigenschap van jezelf kiezen om bij te houden, welke zou dat zijn?
  Tot overmaat van ramp word je gevangen genomen en opgesloten in een toren. Beschrijf je ideale ontsnappingsscenario: ga je voor een slinkse ontsnappingspoging of voor de directe aanval? Ontsnap je alleen of roep je hulp in van het Vriendje?
  Als beloning voor je ontsnapping mag je twee kaboutertjes meenemen naar huis. Welke namen geef je hen? Het zijn jammer genoeg geen al te actieve kaboutertjes, dus ze doen niet alles in huis, maar je mag hen wel één taak geven die ze de rest van je leven in jouw plaats zullen uitvoeren. Welke zou dat zijn?

  • els

   oh, petit requin, wat een zalige vragen! zo leuk geformuleerd

 • Literasa

  Ik heb nu al voorpret over het verhaaltje van Le Petit Requin!

 • Pin It on Pinterest