Gelezen

Verbeelding bookclub Read-a-thon

Intussen zijn we weer toe aan een nieuwe read-a-thon met de Verbeelding Bookclub. Ik denk dat we er nu eentje doen om de twee maanden ongeveer. Een read-a-thon is een marathon maar dan met lezen. Geweldig, toch? Je probeert dus zoveel mogelijk te lezen in een bepaalde tijd. Bij deze Verbeelding bookclub read-a-thon stel je voor jezelf een doel en dan ga je er voor!

Je moet zeker geen lid zijn van de Verbeelding Bookclub om mee te doen aan deze read-a-thon. Absoluut niet. Als je de uitdaging wil aangaan, dan plaats je gewoon je lijstje op je blog of je favoriete uitlaatplek. Je kan dan gedurende de week van 1 juni tot en met 7 juni updates geven of gewoon op het einde van de week, laten weten wat je allemaal hebt gelezen. Very laag-drempelig allemaal.

Ik heb nog niet echt een lijstje voorbereid met de boeken die ik wil lezen. Jikes. Maar deze boeken zijn kanshebbers:

 • Wild van Cheryl Strayed. Dit boek lezen we met Between The Covers. We komen 18 juni samen om dit boek te bespreken, dus moest ik het tijdens de read-a-thon al kunnen uitlezen, dan zou dat ideaal zijn.
 • Max and the Wild Things van Dave Eggers. Een relatief dun boekje waar ik normaalgezien wel snel door geraak. Het staat al een tijdje in de boekenkast dus misschien wordt het eens tijd dat ik het ook daadwerkelijk lees.
 • Iemands lief van Bart Moeyaert. Vroeger was ik zot van Bart Moeyaert, maar ik heb niets meer van zijn recentere werk gelezen. Onlangs nam ik Iemands lief mee uit de bibliotheek. Een lekker dun boekje waardoor ik hopelijk terug helemaal betoverd ga worden door deze man zijn schrijfsels.

En dat is het zo’n beetje momenteel. Er kunnen er altijd bij komen, er kunnen er altijd af vallen. We zien wel weer wat deze read-a-thon ons brengt.

Zin om last minute mee te doen? In de Goodreads Verbeelding Bookclub kan je terecht om je hart te luchten, om te zagen, om updates te geven of om anderen die het wat moeilijker hebben aan te moedigen! Hou uw hashtag pompommekesdanske alvast klaar!

You Might Also Like

 • Tita

  Ik doe mee, maar ik weet nog niet welke boeken ik ga lezen.

 • Sofie

  Ik ga ook meedoen, misschien best me eens gaan inschrijven in de bib 🙂 Dat stel ik ook steeds uit omdat ik niet echt weet waar ik ga wonen…

 • Zwartraafje

  Wel ja, waarom niet. Ik ontdek nu pas dat er een read-a-thon begint, maar vermits volgende week er tot nu toe vrij rustig uit ziet wil ik wel eens zien of ik wat vaker aan lezen kan toekomen. De afgelopen twee weken lukte dat immers wat minder. Zal morgen eens kijken welke boeken ik tijdens de komende week wil lezen.

 • Kristien

  Wild is super! Al twee keer gelezen in een paar maanden tijd. The wild things is ook heel mooi, ik heb de film ook, als je die eens wilt lenen, vraag ‘m gerust :-).

 • Annelies

  Ik doe ook weer mee!

 • Pin It on Pinterest