Gebeurd

Meststoffen voor jouw blog: de stand van zaken

Gisteren stuurde ik voor het eerst een Verbeelding nieuwsbrief uit naar de mensen die hun e-mailadres hadden achtergelaten om op de hoogte gehouden te worden over de Meststoffen voor jouw blog cursus. Spannend allemaal zo nieuwsbrieven versturen. Ik ben bijna dagelijks bezig met nieuwsbrieven voor mijn werk, maar dat is het ontwerp gedeelte. Het verstuur-gedeelte dat laat ik met veel plezier aan anderen over, tot nu dus.

Omdat ik weet dat lang niet iedereen zijn e-mailadres heeft achtergelaten om op de hoogte gehouden te worden over de cursus, besloot ik hier ook even het nieuws te delen. Kwestie dat jullie ook weten wat de stand van zaken is. Ik ga nog een beetje moeten leren een evenwicht te vinden tussen nieuwsbrieven en blogberichten, maar bare with me. Ik kom er wel. Dus… Hoe zit het er mee?

De testronde

Ik heb intussen drie testers gekozen en dat bleek alles behalve eenvoudig te zijn. Na veel wikken en wegen koos ik voor de volgende dames:

15 juni begint de testronde en tegen midden juli zijn we er klaar mee. Dus hou de komende weken zeker die drie blogs in het oog, want je gaat daar het een en het ander zien veranderen.

Lancering van de cursus

Na de testronde is het aan mij om de nodige feedback van de drie testers te verwerken en hopelijk kan ik de cursus dan begin/midden augustus lanceren voor het grote publiek. Jullie dus. Hoera!

Uiteraard mogen jullie dan een mailtje van mij verwachten eens het zo ver is en hoogstwaarschijnlijk zal er ook wel een blogbericht rond verschijnen. Net zoals met Photoshop voor Bloggers zal er aan de lancering van deze cursus een leuke kortingscode gekoppeld worden. Ah ja.

Moest je toch als allerallerallereerste op de hoogte willen zijn van wanneer deze cursus gelanceerd wordt, dan raad ik je ten zeerste aan om even je e-mailadres achter te laten. Ik beloof plechtig er geen misbruik van te maken. Pinky promise en al.

[chimpy_form forms=”1″]

You Might Also Like

  • gerhilde maakt

    Ik ben nog altijd heel blij dat ik geselecteerd ben (en met de gratis reclame voor mijn blog). 🙂 Ik ben benieuwd!

  • Le petit requin

    Leuk, ik ben benieuwd naar de veranderingen op de testblogs!

  • Maureen

    Ik ben erg benieuwd hoe de testers het gaan vinden en inderdaad, erg benieuwd naar de veranderingen!

  • Pin It on Pinterest