Gebeurd

Die keer dat ik even mijn voeten veegde aan mijn zelf opgelegde regeltjes

Ergens in april haalde ik het lumineuze idee in mijn hoofd om honderd dagen aan een stuk te bloggen tot aan mijn dertigste verjaardag. Dat ging tot nu toe zeer goed. Een paar keer liet ik een steek vallen voornamelijk als de gezondheid me even parten speelde, maar bon, de boog kan niet altijd gespannen staan.

En onder die noemer van die boog die niet altijd gespannen kan staan, heb ik besloten de komende week eventjes niet te bloggen. Gewoon in het geheel niet. Het zit zo, Het Vriendje en ik hebben de komende week vakantie. Nee, nee, er zijn geen wilde reisplannen. Ik heb een paar weken geleden al genoeg reisperikelen meegemaaktvoor het komende jaar, vermoed ik, daar zo op luchthaven met die stroompanne. We blijven gezellig thuis, maar gaan uiteraard wel wat uitstapjes doen. Misschien een keer een geocache gaan zoeken in de Ardennen of een keer een dagje door de straten van een of andere stad dwalen, massa’s boeken lezen, een filmpje of twee meepikken, lekker eten,… Dat soort zaken.

Tijdens die vakantie wil ik het even rustig aan doen, de batterij opladen en dus niet stressen over het schrijven van blogs. Ik zou vooruit kunnen werken, ja, maar om eerlijk te zijn heb ik daar gewoon even de tijd en goesting niet voor. Zo simpel is het. Dus dan doe ik dat lekker niet. Nah. Regeltjes en vooral zelf opgelegde regeltjes zijn er om uw voeten aan te vegen. Lekker puh!

Zondag 21 juni pik ik gewoon de draad terug op met een boekrecensie en dan doen we lekker verder zoals we bezig waren.

Tot dan! En braaf zijn, dat ik geen klachten hoor. ๐Ÿ˜‰

En morgen gaat het te warm zijn om te bloggen, laat staan om een blog te lezen, dus skip ik die dag stiekem ook. Moehaha!

You Might Also Like

 • Le petit requin

  Groot gelijk; ik snap eigenlijk zelfs niet dat je het al zoveel dagen volhoudt!
  Als je na je weekje rust nog wat extra inspiratie zoekt echter: ik heb je een boekenstokje gegooid ๐Ÿ™‚
  http://lepetitrequin.blogspot.ch/2015/06/tikkertje-10-boeken.html

 • An

  groot gelijk! geniet ervan en goed uitrusten!

 • Kelly

  Groot gelijk inderdaad! Ik vond het ook al kweetniehoezot om zoiets nog maar te beslissen. En ook al vind ik het wel heel tof, want ik lees jouw schrijfsels heel graag, ik ben ook blij dat je je voeten veegt aan dat zelf opgelegde regeltje. No stress en pluk de dag en geniet van je vakantie en al! Tot 21 juni!

 • gerhilde maakt

  Ik zowat hetzelfde schrijven als Kelly, dus lees dat maar gewoon twee keer. ๐Ÿ˜‰

  • gerhilde maakt

   En voeg gerust in uw hoofd ‘wilde’ toe aan mijn vorige reactie.

 • Hankiemon/Gwyllion

  Veel plezier!

 • Literasa

  Geniet er maar van! Nog een filmtip als uitsmijter: ‘About Time’ met Rachel McAdams. Gisteren gezien na een dagje niksen en intens van genoten ๐Ÿ™‚

 • fieke

  Geniet van je vakantie! Wij lopen niet weg ๐Ÿ™‚

 • Elke Uyttenhove

  Haha Kathleen. Doe lekker waar je je goed bji voelt. Geniet er van, alsjeblieft!

 • Zwartraafje

  Dat klinkt als een perfect plan. Helemaal ontspannen – niets moet, zelfs je hobby niet. Waarschijnlijk is dat ook de enige manier waarop je je batterij weer eens helemaal kan opladen.

 • Ammoliet

  Geniet van je welverdiende rust! Ik kijk al uit naar 21 juni!

 • Wapiti

  Ik weet niet of je dit nog leest voor de weg-van-bloggen-week, ik wil alleen maar zeggen: je bent dapper en geniet van je vrije week!!!

 • Sandra

  Groot gelijk ! Een fijne vakantie toegewenst.

 • Hanneke

  Heel gezond om dat even achter je te laten! Fijne vakantie!

 • Pin It on Pinterest