Gebeurd

The seven year itch

Zeven jaar geleden schreef ik een blogbericht met als titel “Nieuw: 3 in 1“. Het was een verbazend kort bericht. Zo’n kort bericht dat ik gemakkelijkheidshalve hier gewoon even zal copy-pasten.

Er kan zoveel veranderen in één week tijd. De meeste mensen zorgen er voor dat ze grote veranderingen in hun leven een beetje spreiden, maar bij mij gebeurt dat uiteraard niet. Zo ben ik in een nieuw huis gaan wonen, ben ik aan een nieuwe job begonnen én heb ik een nieuw vriendje gevonden en dat allemaal in zeven dagen tijd. Volgens mij zijn er maar weinigen die het me nadoen. 😛

Ik slaagde er in op één week tijd te verhuizen, aan een nieuwe job te beginnen en begon een relatie met Het Vriendje. Dat allemaal op één week tijd. Onder het motto: als je het doet, doe het dan meteen tegoei. In het huis waar ik toen woonde, woon ik al lang niet meer. De nieuwe job is al lang niet meer zo nieuw en sja, het is en blijft een job. Maar Het Vriendje, Het Vriendje blijf ik nog altijd even graag zien als die eerste dag.

“Ze” spreken wel eens van The Seven Year Itch, dat veel relaties stuk lopen na zeven jaar, maar daar merk ik precies toch bijzonder weinig van. Doe mij nog maar een keertje zeven jaar extra met Het Vriendje als het even kan. Zeven jaar vol doldwaze grapjes, verklapte verjaardags- en kerstkadootjes, de nodige frustratie hier en daar, gekke bekken trekken, veel gebabbel over games, probleemoplossend denken als Team Poepie, knuffels en wie weet wat nog allemaal niet. Ik kijk er alvast naar uit.

Luv joe mister. X

You Might Also Like

 • Lotte

  Ik wens het jullie alvast van harte toe!

 • Sabrina

  Go Team Poepie! 🙂

 • gerhilde maakt

  Mah, zo lief. Proficiat!

 • Mari na

  Wat leuk om te lezen!!!! En het geeft toch ook wel wat moed aan de single ladies, dat het toch wel inderdaad allemaal heel snel kan veranderen. Ik wens je nog vele goede, vrolijke en gelukkig jaren toe met het vriendje 🙂

 • Liese

  Super! Doe zo voort zou ik zeggen

 • trijnewijn

  dat is nog eens een leuk blogje! dikke proficiat met jullie seven years samen -en als het itcht, moete mekaar maar krabben é, zeker zo in het midden van je rug kan dat deugd doen 😉

 • Le petit requin

  Zo schoon! Geniet van elkaar en van alle jaren die nog komen!

 • Pin It on Pinterest