Gebeurd

Vlog : Op zoek naar de Moemmedel geocache

Aaah… Het Meerdaalwoud. Ik groeide er vlakbij op en kan mijn weg nog steeds blindelings vinden in grote delen van het bos. Afgelopen zondag trokken we naar mijn geliefkoosd woud om op zoek te gaan naar de Moemmedel geocache. Een waar avontuur en ik besloot er een vlogje rond te maken.

Het was fijn om even terug te gaan naar the old stomping grounds en ik heb me natuurlijk ook ontzettend geamuseerd met het maken van dit filmpje. Wie A zegt, moet natuurlijk ook B zeggen en ik heb al een aantal keer vermeld dat ik graag wat meer zou doen met video. Woord. Daad. Dat soort dingen. Hierbij dus. Muziekje zoeken, de beelden editen, een verhaal vertellen met allemaal korte clipjes,… Zelfs Het Vriendje heeft z’n steentje bijgedragen door wat advies te geven over de muziek. Ha! Nu nog een oplossing vinden voor mijn niet zo vaste hand, want ik vrees dat ik hierboven het ietwat vrolijkere zusje van The Blair Witch Project heb gemaakt. Bon. Details.

Also note to self: koop uzelf eens een groter SD kaartje, Verhetselke. Ik heb alleen een SD kaartje van 4gig (peanuts) waardoor ik letterlijk maar een kwartier aan beeldmateriaal kon verzamelen. Een kwartier beeldmateriaal staat blijkbaar gelijk aan een videoclipje van twee minuten. Zo zie je maar.

Wat denken jullie van dit soort vlogs? Yuy? Nay? Meer van dat? Als je als eerste op de hoogte wil zijn van nieuwe video’s, subscribe dan zeker voor mijn YouTube kanaal. Tip van de dag. 😉

En geen paniek: de verstopplaats van deze cache komt niet in beeld. Je zal dus nog even zelf moeten zoeken.

You Might Also Like

 • An_nononsonsmoms

  Heel leuke video, knap ge-edit.

 • Literasa

  Ik vond het leuk om te bekijken! Mooi gedaan 🙂

 • meisje

  Leuk gemaakt! En geen mooier bos dan Meerdalwoud!
  Straf wat je met beelden kan doen, een ander muziekske eronder en je krijgt een heel andere film.
  Lief maakt ook steeds filmpjes van onze wandelingen, weekends en reizen. Altijd leuk om achteraf nog eens terug te bekijken 🙂

 • Sabrina

  Heel fijn gedaan! En nu staat het vast: ik ga deze zomer eindelijk ook eens geocachen 🙂

 • Silke

  Ik word een beetje zeeziek van het filmpje, maar oefening baart kunst hé 😀 en wauw, dat lijkt me echt een schoon bos! Zal ik onthouden voor een volgend dagtripje.

 • Kelly

  Oh ik vind dat ook zo leuk, zo’n filmpjes maken. Als we op reis gaan, film ik meestal wel voldoende om dan een tof filmpje te kunnen maken. Maar van de kleine, gewone dingen des levens maak ik eigenlijk zelden filmpjes. Tof tof, dus ja: blijven doen wat je graag doet!

 • Inge

  Eerlijk? Ik vind vlogs maar niets. Ik sla ze meestal over. Los daarvan: als jij het leuk vindt, zeker doen.

 • Jeroen

  Een vaste hand of niet. De sfeer in dit filmpje kan wat gebibber best verdragen, zeker met het onderwerp waarover het handelt. Ik heb er alvast van genoten.

 • Pin It on Pinterest