Gebeurd

Nu al even proeven van de meststoffen

Intussen zijn de eerste inschrijvingen voor de cursus Meststoffen voor jouw blog een feit. De eerste inschrijving gebeurde na exact één uur en een kwart nadat het blogbericht om de cursus aan te kondigen online verscheen. Enthousiasme. I like. Er werden hier al meerdere vreugdedansjes gedaan ten huize Verbeelding, dat spreekt voor zich.

Maar natuurlijk is het niet evident om zomaar te zeggen: “Hier zijn mijn zuurverdiende centjes, schrijf me maar in,”. Ik begrijp maar al te goed dat je wat meer informatie wil voor je je inschrijft voor een cursus. Of misschien wil je even afwachten en horen wat de mensen die deze cursus volgden er over te zeggen hebben. Begrijpelijk. Maar omdat de vroege vogel korting niet eeuwig geldig gaat zijn, help ik jullie graag al wat verder aan meer informatie.

Ik verzamelde alle informatie op de Meststoffen cursus-pagina. Daar kan je terecht als je wil weten welke onderwerpen er aan bod komen, voor wie deze cursus is, hoeveel mails je zal ontvangen en hoe je kan betalen zonder PayPal te gebruiken, want dat moet zo ongeveer de meest gestelde vraag zijn. 😉

“… dit is het soort cursus waarvan je niet moet verwachten dat je na vier weken plots al een gigantische sprong vooruit bent gegaan. De titel van de cursus zegt het duidelijk, het gaat hier over de meststoffen. De groei komt later. Na die vier weken cursus heb ik het gevoel dat ik een stevige basis heb meegekregen, een basis waarvan ik overtuigd ben dat deze mij groei zal opleveren in de toekomst.” – Sheena

Tester Sheena schreef eergisteren al een superfijne recensie op haar blog over de cursus en nee, ik moest haar daarvoor zelfs niet omkopen met koekjes of chocolade. Geweld kwam er trouwens ook niet aan te pas, moesten jullie me daar opeens van verdenken. Tsss… Ik heb zo’n donkerblauw vermoeden dat Kelly en Gerhilde een dezer ook wel hun mening zullen delen over Meststoffen. Dus hou hun blogs zeker in het oog de komende tijd.

En vorige week stuurde ik ook al een proefles uit naar iedereen die ingeschreven is voor de Verbeelding nieuwsbrief. Jaja, ik probeer de mensen die zo vriendelijk waren hun e-mailadres op te geven goed te soigneren en ze previews te geven van zaken die hier pas veel later verschijnen. Het heeft zo zijn voordelen om op die nieuwsbrieflijst te staan.

Laat dus hieronder zeker je e-mailadres achter. Je krijgt dan meteen de proefles toegestuurd per mail en je komt automatisch op de nieuwsbrieflijst te staan zodat je in de toekomst als eerste op de hoogte zal zijn over al het Grote Verbeelding Nieuws of dat nu gaat over nieuwe cursussen of over Belangrijke Dingen Des Levens. En als je het beu bent, dan kan je je uitschrijven wanneer je wil. No worries.

[chimpy_form forms=”1″]

Heb je zelf nog vragen, bedenkingen, suggesties? Laat ze gerust achter in de reacties of stuur een mailtje.

You Might Also Like

 • Kelly

  Mijn blogpost staat online! En ik zal mezelf nu even belonen met chocolade! Is dat niet iets dat je nog kan toevoegen aan de cursus, een poster “Beloon jezelf met chocolade als je je aan je blogschema hebt gehouden! En anders: troost jezelf met chocolade!” Moehaha! (sorry, klopje van de zon, denk ik)

 • meisje

  Goed bezig!

 • gerhilde maakt

  De mijne staat intussen ook online. 🙂

 • Ammoliet

  Ik denk er sterk aan om de cursus te volgen. Maar ik ben niet zo een kei in het technische comuteraspect. Ik ben nog niet zo lang aan het bloggen. Ik vond het al een hele prestatie van mezelf om mijn blog op te zetten. WordPress is gelukkig gebruiksvriendelijk, ook voor beginners zoals ik. Ik heb wel al veel bijgeleerd. Is het geen probleem voor je cursus als je niet erg technisch bent aangelegd op computervlak?

  • Kathleen

   Het is absoluut geen probleem! Deze cursus gaat meer over wat je wil bereiken met jouw blog, hoe je op regelmatige basis interessante artikels kan schrijven, hoe je toffe relaties kan opbouwen met andere bloggers,… Eigenlijk dus ideaal voor beginners. Je moet absoluut geen computernerd zijn om er mee aan de slag te kunnen gaan, want er komt nauwelijks iets technisch aan bod.

  Pin It on Pinterest