Gebeurd

Wat Het Vriendje me uiteindelijk kado gaf

Uiteindelijk heeft Het Vriendje het kunnen uithouden tot vorige week woensdag voordat hij mij mijn kadootje gaf. Dat op zich was een ware topprestatie ook al was mijn verjaardag pas zondag. Ik schreef eerder al dat hij moeite had met het kado niet weken voor mijn verjaardag te geven, maar hij hield het dus nog even vol.

En het kadootje van Het Vriendje mag hier wel even in de spotlight gezet worden. Ik had uiteraard al geraden wat het was, want dat doe ik helaas. Ik raadde ook het kadootje dat ik kreeg van de mama van Het Vriendje (een Lafuma kampeerstoel, ook zalig!). Mij verrassen is niet zo evident, zo blijkt. Soit. Een paar maanden geleden ontstond er dus een obsessie met bruisballen. Daarover vertelde ik hier wel al een keertje. Ik kocht verschillende exemplaren bij Lush, genoot keihard van mijn uitgebreide, snikhete baden die voorzien werden van een bruisbal en experimenteerde zelfs met het maken van mijn eigen bruisballen.

Het maken van bruisballen bleef echter beperkt. Ik had namelijk maar twee kleurtjes die ik kon gebruiken en twee geurtjes (ik kocht er intussen al een nieuwe bij). Plus mijn mal bleek een beetje te groot te zijn. Niet dat ik over die dingen geklaagd of gezaagd had. Absoluut niet. Daar doe ik niet aan mee. Ik doe het met wat ik heb en met wat ik had was ik tevreden. Maar u hoort het waarschijnlijk al aankomen, niet?

Het Vriendje kocht een hele set geurtjes, kleurtjes en vormpjes om bruisballen mee te maken. Twintig geurtjes in totaal en elke geur heeft iets te maken met mij of is een geur die ik zeer op prijs weet te stellen. Zo is er een geur “verse linnen” want er ruikt echt niets beter dan propere was. En narcissen. En piña colada. En bubble gum. En herfst omdat dat mijn favoriete seizoen is. En… Zoveel meer! Over iedere geur is nagedacht en Het Vriendje kennende is er over iedere geur minstens een kwartier nagedacht geweest. Ook mijn collectie kleuren werd meteen verdriedubbeld. Lekker handig!

Dus ja, ik kan de komende… bwah… twintig jaar of zo wel verder met mijn voorraadje. Nu is het alleen nog een kwestie van die bruisballen maken. Ik ben van plan om er dit weekend een aantal te maken zodat ik voor de komende weken een voorraadje heb. Weer een vrij geweldig kado van Het Vriendje, als je het mij vraagt. Hij zegt dat hij niet goed is in kadootjes voor mij verzinnen, maar pfoeh! Ik vind het anders wel weer een schot in de roos.

You Might Also Like

 • Webkim

  Wat een ontzettend fijn, lief en goed bedacht cadeau! <3

 • trijnewijn

  Wat een supervriendje zeg! Als dat het kroontje van soapqueen is, zijn het kleurtjes en geurtjes van goede kwaliteit. Ik gebruikte ze zelf al vaak met succes, en al is de zeep voorraad in België moeten blijven, er zijn zeepjes mee voor nog maandenlang plezier 🙂

  • Kathleen

   Ze komen inderdaad van SoapQueen! Blij te horen dat dat goede kwaliteit is. 😀

 • Lotte

  Wat een lief cadeau! Hij heeft inderdaad echt zijn best gedaan om een geschenkje te vinden dat je blij zou maken en ik durf te stellen dat hij daarin geslaagd is 🙂

 • gerhilde maakt

  Leuk cadeau! Twintig geurtjes die allemaal iets met jou te maken hebben? Chapeau! Ik raadde het cadeau dat ik van mijn vriend ga krijgen de 27ste ook al. 🙂

 • Christel

  Wat genereus van je vriendje. Ik ben benieuwd naar je creaties.

 • Ysanne

  Wat een leuk kado, super origineel! Ben benieuwd wat je ermee gaat maken allemaal 🙂

 • Ammoliet

  Wat een heerlijk cadeau!

 • Jeroen

  Een leuk en origineel cadeautje en proficiat met je verjaardag

 • liese

  supertof….alleen vraag ik me af of je na je badje dan heel je bad terug moet oppoetsen. Plakken er dan niet overal zeepresten aan je bad?

  • Kathleen

   Dat valt precies wel vrij goed mee. Ik spoel het bad na zo’n bruisbalbad altijd wel even uit, gewoon met de sproeier en dat doet toch al wat.

  Pin It on Pinterest