Gebeurd

Meststoffen voor jouw blog: giveaway time!

Bij de lancering van een product hoort een wedstrijd of een giveaway. Dat is zo’n beetje een onuitgesproken regel, toch? De Meststoffen voor jouw blog cursus is nu al een tijdje aangekondigd, maar nog niet écht gelanceerd. De hoogste tijd dus voor een giveaway, lijkt me!

Bij de meeste giveaways laat je een reactie achter en daarmee bezorg je jezelf een kans om het product in kwestie te winnen. Ik wil het deze keer iets anders aanpakken. Laat in de reacties de link achter naar één blog die jij graag verder zou zien groeien. Komende vrijdag kies ik uit alle nominaties een winnaar uit en deze winnaar mag gratis ende voor de niets de cursus Meststoffen voor jouw blog volgen. En nee, je mag niet je eigen blog nomineren, nee. Mooi geprobeerd, jij snoodaard, jij! 😉

Laat even weten waarom je deze blog zou verder willen zien groeien. Is het een vlot geschreven blog en zouden meer mensen deze blogger zijn/haar geweldige schrijfsels moeten lezen? Is de content zo leerrijk dat heel wat mensen er veel aan zouden hebben? Is het gewoon een hele toffe blogger die een duwtje in de rug verdient? Ligt de blog in kwestie al eventjes stil en zou je door deze cursus de blogger opnieuw enthousiast willen maken om er terug in te vliegen? Allemaal goede redenen om een blog te nomineren.

Laat zeker ook even de blogger in kwestie weten via een reactie op zijn/haar blog, via de Facebookpagina van de blog, Twitter of per mail dat je hem/haar genomineerd hebt zodat hij/zij niet uit de lucht valt als hij of zij de winnaar blijkt te zijn. Hopelijk brengt dit heel wat feelgood en fijne complimentjes met zich mee. 😀

Een moeilijke keuze, ik weet het, maar ik ben wel heel benieuwd naar welke blogs jullie gaan nomineren voor deze prijs. Let the games begin!

You Might Also Like

 • Tess

  Oooh wat een toffe actie is dat!

  Ik vind het bijzonder moeilijk om een keuze te maken tussen al die blogs die ik volg. Ik kies dan voor http://kruimels.blogspot.be/, omdat ik geniet van elk schrijfsel dat ze post en wilde dat mijn blog en posts zo mooi waren. 🙂

 • Sofie

  Oh er zijn zoveel leuke blogs. Ik nomineer https://fiekefatjerietjes.wordpress.com/ omdat vegan eten altijd gepromoot mag worden 🙂 Ze is ook een goeie blogster. Dus bij deze 🙂

 • Literasa

  Origineel! Ik kies voor een van de eerste blogs die ik toevallig begon te lezen en waarvan ik intussen alle blogposts heb gelezen. Het gaat over de schrijfaspiraties van Lise: tussendroomendaad.be

 • Romina

  Annelore! Annelore keer duusd. Mama van vier en autodidact. Alles leerde ze zelf en ze doet dat overlopend van motivatie en gezonde koppigheid . Ze neemt elk advies ook echt ter harte en volgt gegeven tips op, maar blijft ook kritisch genoeg met haar eigen blog en doel in het achterhoofd. Achteraf geeft ze ook updates over haar vooruitgang.

  Soit. Ge snapt me wel. ANNELORE, Hip Hoi!

  http://www.compleetgeluk.be/

 • meisje

  Een superleuke give away! Carper van http://mme-carper.blogspot.be/ mag dit van mij wel winnen.
  Ze maakt supermooie creatieve blogberichten, meer mensen zouden haar blog mogen ontdekken!

 • Liese

  Oh super! Ik nomineer mijn vriendin van http://missanstro.wordpress.com ze kan het maar heeft soms motivatie nodig om voort te doen! Supermeid ook!

 • trijnewijn

  Ik ben al van in het begin fan van smeltenalssneeuw.wordpress.com, al staat bloggen nu waarschijnlijk niet hoog op haar prioriteitenlijstje. Maar ik vond dat ze hier wel vermeld mocht worden, want mensen die tegen een paaltje aanwaaien, die verdienen dat!

 • Lotte

  http://mamavanvijf.blogspot.be/ , omdat ik altijd zo geniet van haar leuke foto’s.!

 • mme carper

  Ik ontdekte twee weken terug via de blogster achter http://nummer44.weebly.com/ jouw blog en de nieuwe cursus die je lanceert, nl. meststoffen voor jouw blog. Leuke titel! 🙂 Ik heb hem al verschillende keren gelezen en telkens verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Ik dacht direct ‘dit is nog iets leuk om een tekening rond te maken’.
  Wat een fijne giveaway! En ik vind het dubbel zo leuk om tussen al deze reacties mijn eigen blog te zien staan! Dankjewel! Ik wil, zeker niet alleen uit beleefdheid, http://nummer44.weebly.com/ dit cadeau graag geven/gunnen maar vooral omdat ik een heel fijn iemand heb ontdekt door het bloggen! Het is altijd leuk om van haar post te mogen ontvangen.
  En ik noteer hier ook nog een (nieuwe) blog die ik graag met jullie zou willen delen, nl. http://tie-ne.blogspot.be/. Ze slaagt er elke keer opnieuw in om mij te boeien met haar schrijfsels en foto’s zodanig dat ik de volledige (heel eerlijke) blogberichten lees.

 • Monique

  Jaaaa, Gaby Gijsberts https://gabygijsberts.wordpress.com/2015/07/26/manieren/
  Omdat ze hilarische verslagen van haar alledaagse en vooral niet alledaagse belevenissen schrijft 🙂
  Succes met kiezen / loten Kathleen!!!

 • Lilith

  Wat een leuke aanpak voor je giveaway! Ik nomineer met veel plezier Literasa (www.literasa.blogspot.be), omdat ze altijd weet te verrassen met een persoonlijke kijk op literatuur en een afwisselend aanbod.

 • Le petit requin

  Hihi, grappige give-away. Ik vind het heel moeilijk om te kiezen, maar ga uiteindelijk voor amuse-rouge.blogspot.be. Omdat ze heel lekkere gerechtjes post (mmm, die parmigiana, die herfstrisotto…!), maar tegelijk ook afwisselt met plezante, persoonlijke berichten. Daarnaast ook omdat ze momenteel haar blog aan het verhuizen is naar een nieuw platform en ze deze cursus dus hopelijk ook leuk vindt om er na de verhuis des te enthousiaster en gedrevener mee voort te doen!

 • Meststof voor de blog | Hersenspinselkrabbels

  […] Zodus! Nu komt de aap uit de mouw! Ik kreeg een ‘what’s appje’ (een berichtje via what’s app ;-)) van haar, waarop stond dat ze mij genomineerd had! Ik dacht eerst, dat is weer zo een tag achtig iets waar je vraagjes moet invullen en andere mensen ook taggen. De dag dat ik ontdek hoe je eigenlijk iemand tagt moet nog komen. Leuk, dacht ik, zal ik misschien mezelf nog eens achter de pc zetten en een leuk blogje schrijven. Tegelijkertijd dacht ik ook, ‘t wordt ook saai op de blog als het enige wat ik kan nog, vraagjes invullen is. Maarrrrr. Niets was minder waar, ik werd genomineerd voor dit! […]

 • miss pixie

  Ik nomineer de blog van mijn zus: http://emilylisblog.blogspot.be omdat ze het in haar heeft om een goede blogger te worden, maar ze nog een duwtje in de rug nodig heeft 🙂

 • miss pixie

  Woops, heb me mistypt: het is emilyliblog.blogspot.be 😉

 • Klara

  Ik nomineer de blog van vriendin Ine! Zij verhuisde vorige zomer voor enkele jaren naar Chicago (voor het werk van haar man). Ze nam een jaar de tijd om de cultuur daar te leren kennen en vooral een netwerk op te bouwen om vrienden te maken en er zelf (professioneel) aan de slag te kunnen gaan. Gecombineerd met het feit dat ze een getrainde happiness-zoeker is, levert dat deze blog op: http://happinessinthewindycity.blogspot.be/ waar ik elke woensdag naar uitkijk!
  Ze wil de blog graag uitbouwen qua uitzicht en opentrekken qua thema, maar heeft er nog nooit een cursus of iets dergelijks voor gevolgd. “Meststoffen” zou dus als geroepen komen en bovendien een superleuke verrassing uit het thuisland zijn!

  • Ine

   Hey Klara, wat lief van jou!
   En wat een creatieve manier voor een giveaway!
   Dikke kus uit Chicago

 • Ellen

  Ik nomineer heel graag http://prinsesopdekikkererwt.wordpress.com/ omdat ze het dubbel en dik waard is. Haar schrijfsels zijn steeds pakkend en doen je nog lang na het lezen nadenken over je eigen leven, waarden en gedachten; heel inspirerend!

 • Eilish

  Stiekem (of helemaal niet !) wil ik dat natuurlijk zelf winnen. Van anderen die ik volg heb ik veelal het gevoel dat ze al heel goed bezig zijn, dus ik weet niet direct iemand te nomineren.
  Dit is by far de leukste giveaway die ik in tijden heb gezien !

 • Ine

  Ik nomineer Lielebeesje: http://lielebeesje.blogspot.com/ omdat ze blogt over leuke, niet al te moeilijke creatieve projectjes. En me al een paar keer geïnspireerd heeft om hetzelfde te maken.

 • Sophie

  Ik moest meteen aan Sam denken van http://zosammieenzo.nl . Het is al een heel leuke blog en ik vind het ontzettend knap hoe ze die al zo snel heeft laten groeien, maar ze kan het vast waarderen om ook jouw cursus te mogen volgen. Want wat ik zo gelezen heb in de reviews van de testers, is dat er echt eentje die iedere blogger zou moeten volgen!

 • Marjan

  Ik wil graag https://jansmoestuin.wordpress.com/ nomineren. Gewoon omdat het een supertoffe blogger is die heel veel tips heeft en altijd wel een antwoord op vragen weet te vinden. Het is ook super om via foto’s zijn eigen resultaten te bewonderen.
  Hij kan wel nog een duwtje in de rug gebruiken om zijn blog nog verder uit te bouwen en nóg meer enthousiasme uit te stralen.

 • Re-saar-cle

  lecoeuramareebasse.wordpress.com
  Ongelofelijk pakkend. Er zijn gewoon geen woorden voor, ga maar eens kijken, maar lees wel vanaf bericht 1!

 • fieke

  Bedankt Sofie, voor de nominatie! Superleuke give-away!
  Ik nomineer Anske (http://aj-stoffenspulletjes.blogspot.be/). Ik leerde haar blog kennen nadat ik van haar een pakje kreeg met Secret Santa vorig jaar. Anske is heel erg creatief en is nu volop dingen aan het maken voor hun eerste kindje. Een tijdje geleden was ze een beetje aan het zoeken, en nu zijn er enkele rubrieken. Haar blog is heel inspirerend, ook voor mensen zonder kinderen!

 • Ammoliet

  Super originele weggeefactie, Kathleen!
  Ik wou om praktisch dezelfde redenen als Ellen ook De Prinses op de Kikkererwt nomineren voor deze leuke prijs! Ik vind haar ook erg inspirerend. Haar schrijfstijl vind ik heel mooi. Ik heb haar blog nog niet zo lang geleden ontdekt en kijk nu steeds uit naar een nieuwe post van haar…
  Succes allemaal!

 • Anske

  Leuke actie! En ik ben genomineerd! Wat een eer!
  Ik wil zelf graag honderdachtentwintig.blogspot.be nomineren.
  Ik vind dat ze een fantastische blog heeft met leuke spulletjes! Momenteel heeft ze het druk met haar kindjes en nog eentje onderweg. Maar ik wil er zo voor zorgen dat ze haar blogje niet vergeet! 🙂

 • Paul

  Wat een superidee! Ik wil graag Gaby Gijsberts nomineren, een natuurtalent! We wachten met een vaste schare fans vol ongeduld op elke nieuwe post! Hilarisch!

  gabygijsberts.wordpress.com

 • ‘Dit postvak in is erg opgeruimd’ | Hersenspinselkrabbels

  […] dit is wat mijn postvak in me vertelde bij hotmail. Ik ‘moest’ van onze Kathleen van de cursus een mapje aanmaken om alle lessen die ik krijg, netjes in een mapje te stoppen. De cursus doe ik […]

 • Pin It on Pinterest