Gebeurd

Meststoffen: En de winnaar is…

In eerste instantie dacht ik zelf gewoon een winnaar te kiezen. Ik zou er een interessante blog uitkiezen en dat was het dan. Blijkt dat er verdomd veel leuke en interessante blogs werden genomineerd.

Een paar van hen volgde ik zelf al en toen ik hun naam zag verschijnen dacht ik meteen: “Oooh! Ja!”. Dat gebeurde niet bij één, twee of drie blogs die genomineerd werden, maar bij meerdere. Sommige blogs waren helemaal nieuw voor mij en er zaten een paar hele toffe ontdekkingen tussen. En dan waren er ook nog een paar genomineerden die lieve berichtjes op hun blog hadden geplaatst inclusief leuke illustratie! Hoe maak je daar dan een keuze tussen? Iedereen verdient toch wat meststoffen voor z’n blog? Ik bezorgde me weer een grijs haar of twee met deze giveaway.

Random Gelukkig is er nog altijd good ol’ Random.org. Wat zouden we toch zijn zonder Random.org? Ik weet het niet. “Nummertje zes,” zei Random. In de zesde reactie bij de Meststoffen giveaway nomineerde Liese haar vriendin die blogt op Hersenspinselskrabbels. Zij was een van die bloggers die had geblogd over die actie. En het bericht wat zij schreef paste eigenlijk ook helemaal in het “pay it forward” idee dat ik had bij deze giveaway. Het ging niet zo zeer om jezelf in de spotlight te zetten tijdens deze winactie, maar iemand anders. En Hersenspinselskrabbels zette Liese in haar blogbericht helemaal in de spotlight én in de bloemetjes. Ze zei dat het Liese was die haar al regelmatig een schop onder kont had gegeven om bepaalde zaken te doen zoals samen een kookcursus te volgen of beginnen bloggen. Super om te lezen, dat blogbericht!

Nu blijkt dat Random.org Hersenspinselskrabbels heeft geselecteerd en ik dat ene blogbericht nog eens heb gelezen, heb ik besloten om een tweede twist te steken in deze giveaway. Het begint hier een beetje op een M. Night Shyamalan film te lijken, ik weet het. Alvast mijn excuses. Maar lang leve giveaways met een twist toch? Zowel Hersenspinselskrabbels als Liese krijgen een plekje in de virtuele klas van Meststoffen voor jouw blog. Zo kan Liese Hersenspinselskrabbels nog een keer een schop onder haar kont geven indien nodig.

Dames, jullie mogen mij een mailtje sturen op zij at verbeelding dot org en dan zorg ik er voor dat jullie mee van start kunnen gaan op 3 augustus.

Ik wil ook nog eens iedereen bedanken die heeft meegedaan aan deze giveaway. Het was leuk om te zien dat jullie andere mensen een plekje in deze cursus gunden en al die complimentjes lezen, ook al waren ze niet aan mij gericht, maakte me echt ontzettend blij. Jullie zijn echt geweldig. Geef uzelf maar even een speekselmedaille. Hopelijk hebben jullie er ook van genoten en hebben jullie net als ik weer wat nieuwe blogs ontdekt!

You Might Also Like

 • mme carper

  De afgelopen dagen heb ik jouw giveaway op de voet gevolgd. Zo’n plezant element in mijn vakantie.
  Ik vond het in de eerste plaats enorm leuk om jouw blog te ontdekken. Ik maakte daarnaast ook kennis met heel wat andere toffe blogs.
  Ten tweede vond ik het ook wel wat spannend! En tenslotte ben ik, denk ik, nu helemaal overtuigd om je cursus te volgen. 🙂

 • Kelly

  Oh maar zo tof! Ik ga snel eens wat reacties gaan lezen, complimentjes zijn altijd tof om te lezen, ook inderdaad als ze niet aan jou gericht zijn.

 • Hersenspinselkrabbels

  Waaauw super!!!

 • liese

  Say what??? Whoop whoop!!!! Supertof zeg! Ik had de proefles gevraagd en was al de hele tijd aan het denken “hoh tis wel tof…” oh ik ben content! Merci!

 • Maai

  Tof meiden, ben benieuwd wat jullie eraan gaan hebben. Komt vast helemaal goed.

 • Kaylee Roxanne

  Leuk zeg! Denk dat ze daar veel uit kunnen halen, geniet ervan en gefeliciteerd!

 • Le petit requin

  Proficiat aan de winnaars! Leuke manier ook om wat nieuwe blogjes te leren kennen; zou ook gaan als mensen zichzelf zouden moeten aanprijzen, maar ‘t is toch leuker om over een ander te stoefen dan over jezelf, vind ik 🙂

 • Re-saar-cle

  Proficiat aan de winnaar!!!
  Vraagje voor Kathleen: ik had me op 31/7 via mail ingeschreven voor de cursus, maar ik heb nooit gegevens gekregen om te betalen. Kan je me iets laten weten, aub, want ik wil zo graag meedoen! Bedankt!!

  • Kathleen

   Daar moet iets zijn misgelopen, want ik heb dat mailtje helaas nooit ontvangen. Ik stuurde je net een mailtje met daarin de nodige gegevens moest je toch nog willen deelnemen. 😀

  Pin It on Pinterest