Gelezen

De augustus boekenbuit

Ik dacht dat ik helemaal niet zoveel boeken had gekocht de afgelopen maand. Maar het is natuurlijk vakantie geweest en wat doet een mens anders in z’n vakantie dan boeken kopen? Sja.

Recensie-exemplaren

Alle rest. Lalalala.

En dan werden er ook nog twee e-books gekocht (én meteen gelezen).

Van de zeventien boeken heb ik er dus al vier gelezen en ben ik intussen begonnen in een vijfde (Angelfall, uiteraard). Het kan erger. Het kan natuurlijk ook beter. Veel beter. En misschien moet ik nu maar een keertje ophouden met naar kringwinkels en rommelmarkten te gaan, want oh boy. Het lijkt wel alsof ik daar altijd iets vind.

Ik linkte alle boeken hierboven naar Bol omdat ik partner ben van Bol. Koop je het boek via de bovenstaande links? Dan hou ik er paar centjes aan (letterlijk, een paar centjes) over en kan ik misschien over een maand of tien een nieuw boek kopen om hier te bespreken met de opbrengsten. Hoera!

You Might Also Like

 • gerhilde maakt

  Mooie vangst! 😉

 • Elisse

  Amai, zoveel gekocht!!!! Zotjes! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet zo fan ben van de montage in dit filmpje. Er zitten veel springers in en het gaat voor mij allemaal een beetje té snel. (Waarschijnlijk zo gemonteerd omdat het filmpje anders hééél lang zou worden, hihi, maar ik dacht: ik geef het even mee!)

  • Kathleen

   Ik ben me er van bewust dat er heel veel springers zitten in mijn filmpjes, maar helaas ben ik niet de vlotste babbelaar en moet ik dus mijn tienduust uhm’s er uit knippen. Anders zou het één grote uhm worden, vrees ik. Ik word er zelf al zot van als ik moet editen. Dat in combinatie met 45minuten à een uur aan beeldmateriaal dat gereduceerd moet worden tot een filmpje van tien minuten of minder (niet dat dat altijd lukt), sja, dan krijg je dus springers. Een mens moet keuzes maken in het leven. Al een sjanske dat het niet voor echte tv is. 😉

 • zwartraafje

  Wauw, jij hebt blijkbaar een aangeboren talent om geweldige tweedehandse boeken op de kop te tikken. Cruel Beauty staat hier al even klaar op de ereader, vermits ik net als jij fan ben van Belle & het beest. Tot nu toe ben ik er jammer genoeg nog niet aan toegekomen om het te lezen. Penryn & het gevecht om hemel en aarde was super! Ik vond het ook heel leuk om te ontdekken dat er een quote van me op de achterflap staat, al is het wel een beetje spijtig dat het een anonieme is.

  Grappig dat er zoveel boeken bij zijn die ook op mijn Wil ik lezen-lijst staan. Misschien moet ik toch maar eens een wishlist aanmaken bij The Book Depository zodat ik geen koopjes mis.

  Oh ja, ik dacht trouwens ook dat ik niet super veel geld uitgaf aan boeken tot ik onlangs voor een tag berekende hoeveel ik gemiddeld per maand aan boeken spendeer. Dat bedrag was hoger dan ik had gedacht, dus ik moet wel een fout hebben gemaakt. Hoe vaak moet je nu nog hoofdrekenen … ik ben het gewoon verleerd. 😉

 • meisje

  Het enthousiasme spat van het scherm, leuk om te zien en doet me direct glimlachen.
  Of zou het aan dat pompompom deuntje achtergrond liggen? Meer van dit!

 • Le petit requin

  Hihi, altijd leuk om te zien hoe enthousiast jij wordt van boeken!
  Die uitpuilende kasten beginnen hier ook lichtelijk problematisch te worden. Ach ja, reden te meer om andere, nutteloze rommel weg te gooien, zodat er plaats is voor boeken. Want die zijn altijd nuttig. En plezant. En een mens kan er sowieso niet genoeg van hebben, toch? Ik kocht er vorige week op één dag tijd 10 (en 11 in totaal), dus het zou kunnen dat ik mijzelf hier ook een beetje aan het goedpraten ben. Zo misschien. Dank u dus om mij normaal te laten voelen 🙂

 • Pin It on Pinterest