Gemaakt

Liefste Sint

Een paar weken geleden verscheen er weer een doos van Fun voor de deur. Deze keer mocht ik Dixit testen. Ideaal, want jullie hadden massaal laten weten dat dat wel een spel voor mij was. Iets met woorden en verbeelding. Over mijn ervaring met Dixit lezen jullie binnenkort meer. Beloofd. Maar in die ene doos zat ook een Fun speelgoedfoldertje met daarop een felroze post-it met het volgende tekstje:

“Voor je Inner Child. 😉 Haal de schaar en de Pritt maar boven! Of nee, begin er maar meteen aan!”

En jawel hoor, de lijmstift en de schaar werden ook bijgeleverd. Ik vind het altijd schitterend als een merk waarmee je samenwerkt als blogger, je met een fijn gevoel voor humor benadert en inspeelt op wat ze al hebben gelezen van jou. Toen ik schreef over de Funny non-alcoholisch dranken, sprak de contactpersoon daar mij ook altijd aan als “Funny Rita” in plaats van Zatte Rita, omdat ik daar een keer naar had verwezen. Dat zijn zo van die kleine dingetjes waardoor ik bijzonder graag met bepaalde bedrijven en bepaalde mensen samenwerk. Een speelgoedfoldertje, lijmstift en schaar meesturen, dat vroeg gewoon om een brief aan de Goed Heilig man die binnenkort weer zijn ronde doet.

Dus ik liet dat kind in mij nog een keertje z’n gang gaan. Ik maakte een tekening, kleurde die in en ging het speelgoedfoldertje te lijf met de schaar. En om heel eerlijk te zijn: ik amuseerde mij te pletter. Serieus. Eigenlijk is het een dikke aanrader voor iedereen die nog eens “dag” wil zeggen tegen zijn innerlijk kind, zo’n Sint verlanglijstje/Sintbrief maken. Het kan zijn dat je al lang niet meer geïnteresseerd bent in speelgoed, dat je te oud bent voor de Sint of misschien niet braaf genoeg bent geweest, wie weet, maar probeer het toch maar eens. Het is leuk en op een gekke manier ontzettend ontspannend. Misschien ben ik intussen te laat met het uitsturen van mijn verlanglijstje naar de Sint, maar je weet nooit dat hij hier mee leest en het toch nog opmerkt. Wie weet.

Kleur en schrijf je brief aan de Sint.

Kleur de tekening in en schrijf je brief aan de Sint.

Je kan mijn tekening hierboven downloaden en ermee aan de slag gaan. Of laat je kinderen de tekening inkleuren en meegeven aan de Sint als die komend weekend een stop maakt bij jullie thuis.

Wanneer stuurde jij voor het laatst een brief naar de Sint? Kriebelt het ieder jaar bij jou als je je kinderen de speelgoedfoldertjes te lijf ziet gaan met een schaar om zelf ook nog een keer zo’n verlanglijstje op te stellen?

De tekening is uiteraard enkel voor persoonlijk gebruik.

You Might Also Like

 • gerhilde maakt

  Wat een toffe tekening! Helemaal in jouw stijl, zo schattig. En nog beter dat je die aanbiedt. 🙂

 • Jessi

  Aaah zo leuk, een paar jaar terug heb ik dat ook gedaan en naar de Sint (aka mijn mama) opgestuurd! 😀
  Ik ga wel eens kleuren denk ik, en die tekening bij mijn schoen leggen 😉 Ik haal mijn inner child echt super graag naar boven.

  Echt leuk dat Fun je zoiets opstuurt trouwens!

 • An

  hihi, geweldige tekening

 • Sandra

  Doe jij ook al aan de Pritt reclame? Jammer !

  • Kathleen

   Nee, toch niet, nee. De lijmstift zat bij in de doos van Fun. Moest het trouwens reclame zijn voor dat merk, dan zou ik er in mijn tekst ook niet naar verwijzen als “lijmstift”, maar het bij de merknaam noemen en het uitvoerig linken. Vandaar ook dat het product in kwestie met het logo naar beneden ligt. 😉

 • Kelly

  Ik weet eigenlijk niet of ik dat ooit gedaan heb, een brief aan de Sint geschreven, ik herinner het me alleszins niet :p Mooie tekening wel! (+ ik hoop dat je je niets aantrekt van Sandra’s commentaar!!)

 • liese

  mooie tekening! Sint-Maarten is hier al voorbij dus het leeft niet echt momenteel, maar het blijft leuk voor de kindjes hé

 • Zwartraafje

  Dat pakketje moet wel een glimlach op je gezicht hebben getoverd toen je het opende. Wat leuk om je weer eens helemaal te laten gaan. Ik vermoed dat ik zelf vooral bij de spelletjes -en boeken pagina’s in het wilde weg zou knippen. 😉

 • anna berg

  leuke blog hier en eindelijk eens niet uit het Gentse

 • Marij

  Daarom ben ik fan van jouw blog: je tovert een glimlach op mijn gezicht. En met zo’n mooie kleurprent heb ik zin om aan de slag te gaan. Dank je wel!

 • co²

  Kathleen, wat leuk! Ik keek nog eens naar een aflevering “Dag Sinterklaas” en wist dan weer precies hoe het moest: de schoen klaar zetten:
  Ik heb me aan het kleuren gezet, de schoen ook klaar gezet, met wortel en klontje, en… een brief met gekleurde tekening !
  Hopelijk vindt de Sint jouw schoentje ook !:-)

 • Hilde

  Mijn in het buitenland wonende lief was afgelopen week in België op bezoek. Bij zijn vertrek eergisteren had hij als verrassing Sinterklaas gespeeld, zodat ik vrolijk kon thuis komen in ons lege huis. In een briefje meldde de Sint mij dat hij vroeger was gekomen omdat ik ‘zoooo braaf was geweest dit jaar’ (hehe), maar vroeg ook wel expliciet om hem een briefje terug te sturen. En nu stoot ik hier op deze post … dat kan geen toeval zijn! Ik ga dus zeker met je Sint-brief aan de slag! Merci 🙂

 • Pin It on Pinterest