Gelezen

Boekenbuit februari en maart

Elf boeken verzamelde ik de afgelopen twee maanden. Ik schrijf bewust verzamelde, want twee ervan kreeg ik, de rest kocht ik. Intussen heb ik drie van die boeken uitgelezen en staan twee anderen alvast op de leesplanning. Dat ik nogal fan ben van mijn laatste nieuwe aanwinsten, moet ik jullie niet meer vertellen, vermoed ik.

Hieronder som ik met veel plezier even de elf titels op die ik noemde in deze boekenbuit.

Oh! En ik ben natuurlijk Het Smelt van Lize Spit vergeten. Die kocht ik aan als e-boek en dat boek is intussen ook uit. Blijkbaar inspireerde mijn recensie ook velen van jullie om het boek toch te lezen. Ik begrijp nog niet helemaal hoe dat net is gebeurd, want het was niet de meest positieve recensie, maar bon. Het is nu eenmaal zo.

Dat wil dus zeggen dat ik eigenlijk twaalf boeken kocht, waarvan er intussen al vier uit zijn. Eén derde heb ik dus meteen gelezen. Niet slecht. Helemaal niet slecht. Nu die honderd en zoveel andere boeken die nog ongelezen in mijn kast staan aanpakken. Oeps.

Hebben jullie nog interessante boeken op de kop kunnen tikken de afgelopen tijd? Of zitten er in deze buit boeken waarvan je zegt: “Kathleen, die moet je meteen lezen!”? Laat het me dan zeker weten!

You Might Also Like

 • KellyJade

  Zo graag gedaan dat boek gegeven, al was het maar om uw super enthousiaste reactie te zien want ja, ze was echt nog enthousiaster dan op uw filmke 😉 Ik kocht het boek ook voor het fantastische uiterlijk ervan, die zwarte pagina’s zijn wel prachtig! Geniet ervan!

 • Sandra

  Erg vreemd dat na een negatieve beoordeling mensen het boek toch gaan lezen.
  Wie het wil lezen : ik verkoop het graag… tegen de helft van de aankoopprijs.

 • Charlotte

  Zo’n aanstekelijk filmpke. Iedere keer da ge lacht, moet ik mee lachen!
  Ik ben gisteren naar het boekenfestijn geweest en ik heb slechts *ahum* tien boeken gekocht 0_0

 • fieke

  Jouw enthousiasme is echt zo de max!
  En hoera voor dino’s 😀

 • Madame boerenerf

  Ik had me voorgenomen, met de grote verbouwingswerken voor de boeg, om tot de zomer geen boeken te kopen. Tot hier toe is me dat gelukt. Het helpt natuurlijk als er nog zo een 30 te lezen op de e-reader staan 🙂 En ik vermijd boekenwinkels 🙂

 • zwartraafje

  Ik geniet echt iedere keer opnieuw van jouw bookhauls. Bij het eerste boek had je trouwens meteen mee kunnen doen aan Fictionista. Jouw oranje vestje pastte perfect bij De jongen die demponen zag. Naar goede gewoonte zag ik ook weer heel wat prachtige covers langskomen. Die van The Whispering Road maar ook de boeken van Catherine Woodfine. Oh en verzendkosten zijn echt gigantische stoorzenders die verplichten ons gewoon om (tegen ons zin uiteraard) meer boeken te bestellen. 😉

  Ik snap ook waarom je niet teveel wil weten over Among others vooraleer je het boek leest. Het wordt immers moeilijker om in een boeg weg te duiken wanneer je al recensies gelezen hebt. Op de één of andere manier blijven uitspraken uit zo’n besprekingen toch in je achterhoofd hangen tijdens het lezen.

  Nu ben ik trouwens wel benieuwd of ik volgende week (Boekenfestijn Mechelen) even braaf ga kunnen zijn als jij. 😉

 • Hilde

  Drievoud Hoera voor het boekenfestijn, daar valt altijd wel wat te rapen en voor weinig geld. Jouw enthousiasme werkt zo aanstekelijk, en daar zitten heel wat juweeltjes bij, zowel qua cover (Katherine Woodfine) als qua verhaallijn (de psychologische boeken), die me zeker en vast ook aanspreken. Maar dan zal ik eerst plaats moeten maken in m’n boekenkast, want die zit momenteel vol boeken :-).

 • anna berg

  Ook net begonnen in Lize Spit na alle lovende berichten her en der. Ik had misschien beter eerst jouw recensie gelezen. Ik wacht nu op de nieuwste Nora Roberts maar die is nu nog te duur.

 • Le petit requin

  Hahaha, zalig filmpke (al leverde het mij hier wel een paar rare blikken op, omdat ik het niet met de koptelefoon aan het bekijken was 😉

  En dat oeps-gevoel bij de boekenkast had ik vandaag nog. Ik was de boeken in de kast aan het zetten die we meegebracht hebben uit België en dat bleken er 11 te zijn. We zijn daar vier dagen geweest. Ahum.

 • Pin It on Pinterest