Gebeurd

Boodschap van algemeen nut

Ik heb vandaag twee dienstmededelingen voor jullie die te maken hebben met deze blog. Het zijn leuke dienstmededelingen. Echt waar. Geen reden tot paniek of zo. U mag blijven ademen.

Dienstmededeling 1: de Verbeelding Book Club meetup
Dit jaar is echt het jaar van de meetups en dan vooral van meetups die iets te maken hebben met zaken die ik ooit eens in gang heb getrokken, maar waarvan ik de meetups zelf niet organiseer. Gerhilde organiseerde al een Meststoffen Meetup in maart met de deelnemers van mijn online cursus Meststoffen voor jouw blog en Haaike organiseert een Verbeelding Book Club meetup in juli. Ik ben zelf geen groot organisatorisch talent, dus ik ben altijd zeer dankbaar als andere mensen zulke dingen op zich willen nemen.

Wat? Waar? Wanneer? Op zondag 10 juli trekken we hoogstwaarschijnlijk richting het Leopoldpark in Brussel om daar vervolgens te genieten van de zon (fingers crossed), te picknicken en uiteraard uitvoerig te praten over boeken. Dat hoort er natuurlijk ook bij. Wie afzakt naar deze meetup, kan meteen van de gelegenheid gebruik maken om iets te doen met puntje dertig van de Verbeelding Book Challenge. Wil je er graag bij zijn? Geef dan Haaike zeker een seintje zodat ze kan inschatten met hoeveel we ongeveer zullen zijn. Haar gegevens kan je terugvinden in dit blogbericht.

Wie weet kunnen we tegen dan ons tweehonderdste lid van de Verbeelding Book Club op Goodreads vieren. Dat zou super zijn!

Dienstmededeling 2: Trip down memory lane
Op 14 juni 2006 registreerde ik deze domeinnaam. Jawel. U leest dat goed. Bijna tien jaar geleden. Sinds die heugelijke dag ben ik ook aan het bloggen op Verbeelding.org. Hoewel er ergens tijdens een WordPress update in 2007 heel wat blogberichten verloren gingen, heb ik nog altijd een archief van meer dan negen jaar op deze blog. En waarom daar een keertje niet iets mee doen? Er staan geweldige schatten in die archieven! Dus het leek me leuk om in de aanloop naar die tiende blogverjaardag even de archieven in te duiken.

Iedere dag plaats ik een oud blogbericht op de Verbeelding Facebook pagina. Dus als je mee herinneringen wil ophalen, dan is dat momenteel the place to be. Maandag plaatste ik de eerste archief-post, dus je hebt al wat schade in te halen.

Tot zover deze boodschap van algemeen nut. Het management dankt u.

You Might Also Like

 • Lizesboeken

  Ik ben niet zo goed in nieuwe mensen leren kennen maar wil toch proberen om aanwezig te zijn bij de Verbeelding bookclub meetup. Inderdaad ook handig voor puntje 30 van de challenge 😉

 • meisje

  Ongelooflijk eigenlijk, 10 jaar bloggen al. Ik ben benieuwd of ik dat ooit kan zeggen 🙂
  Ik heb ondertussen al een paar van je oude blogberichten gelezen, leuk idee om zo terug in de tijd te gaan!

 • Stephanie

  Verdorie, was ik maar lid van die boekenclub! Ik ben ooit een keer lid geworden met gigantisch veel goede bedoelingen, maar uiteindelijk alles uit het oog verloren en nu dus een sluimerend lid dat eigenlijk nooit de boekenclub is blijven volgen. Shame on me. Veel plezier daar in dat park! En proficiat met die 10 jaar!

 • Eline

  Amai, 10 jaar, ge gaat een feestje moeten geven!
  Ik ga alleszins mijn agenda vrijhouden voor 10 juli (de 9e zit ik ook al in Brussel, want Harry Potter Expo!) en ik kijk er naar uit. 🙂

 • Bianca Schrijft

  Leuk dat er een meeting is georganiseerd, moet alleen nog even kijken of het gaat lukken om erheen te gaan.

 • Hilde

  Inderdaad altijd leuk zo van die meetups. Zelf lanceer ik – ook in het kader van de Verbeelding Book Challenge – een meetup in juni; alles hierrond op een aparte pagina ‘Weggeef boeken voor de Verbeelding Book Challenge’ op m’n eigen blogje. Iedereen ook daar welkom! Enne…keep up the good work Kathleen, je bent een ware inspiratiebron voor velen!

 • Resaarcle

  Hipperdepip voor je 10-jarig blogbestaan! Ik ben je nog maar een jaartje aan het volgen dus ik ben blij dat er wat blogrecyclage aankomt!

 • Le petit requin

  Merci om het ook hier te delen!
  En lang leve Zwitserland dat nog toelaat dat ik ook zonder facebookprofiel toegang heb tot het jouwe en een beetje mee kan snuisteren in je archieven 🙂 10 jaar, zotte dinges (zeker wetende dat dat “enkel” de 10 jaar HIER is)!

 • Pin It on Pinterest