Gelezen

De boekenbuit van april

We zijn intussen al halverwege mei (waar gaat die tijd toch naartoe?!), maar ik wilde jullie toch graag nog even mijn boekenbuit van april laten zien. Deze keer verzamelde ik acht boeken. Drie ervan zijn recensie-exemplaren die ik kreeg van uitgeverijen, vier ervan kocht ik tweedehands en het laatste kocht ik helemaal gloednieuw.

Intussen las ik dus al één van deze acht boeken. Dat is beter dan geen natuurlijk.

Als iemand mij kan helpen aan Delirium in het Nederlands mét dezelfde cover, laat dan zeker iets weten. Dan kan ik de reeks vervolledigen en de boeken uiteindelijk ook lezen. Een reeks beginnen lezen vanaf boek twee is algemeen gezien niet zo interessant. Niet dat ik uit ervaring spreek, maar ik heb het van horen zeggen. 😉

Hebben jullie nog interessante boeken op de kop kunnen tikken de afgelopen tijd? Of zitten er in deze buit boeken waarvan je zegt: “Kathleen, die moet je meteen lezen!”? Laat het me dan zeker weten!

You Might Also Like

 • zwartraafje

  Amai, dan heb jij een specialleke toegestuurd gekregen hoor. Ik deed zelf mee aan de Blogtour van Het gelukkigste meisje ter wereld én kreeg het boek dus ook toegestuurd maar (je raad het waarschijnlijk al) … GEEN roos. Zwartraafje … zwart roosje. Had nochtans wel grappig geweest. 🙂 Oh en je moet zeker niet stoppen met boeken kopen hoor. Anders kan ik niet meer naar jouw leuke boekenbuit-vlogs kijken.

 • An

  Ik weet nog altijd niet wat ik van ‘Verdriet is het ding met veren’ moet vinden :), speciaal geschreven en ook wel mooi, maar volgens mij toch niet helemaal mijn ding.
  Wel weer een paar andere boeken op mijn ‘to read’ lijst gezet.

 • Eva

  Ik heb net een boek gekocht van 690 pagina’s en ben er superblij mee: Empire of Things, van Frank Trentman. Het is een non-fictieboek dat historisch verklaart waarom we in een consumentenmaatschappij leven. Ik ben er zo blij mee!

 • Lottes Anekdotes

  Ik ken letterlijk geen enkele van jouw boeken. Woeps… Ik heb net The Last Days of Rabbit Hayes gelezen, maar die las jij ook al hé?

 • Annelies

  Hey Kathleen! Chapeau dat jij dat durft: vlogs maken! Ik schrijf ook mini recensietjes van de gelezen boeken op mijn blog en vermeld er telkens een professionele recensie bij (met bron natuurlijk). Maar zo vlogs, no way! Ik lees hier al heel lang en heb je blog echt zien groeien. Je doet dat fantastisch! (Heb je zelfs al 2x gezien, op een marktje in Leuven en op de trein, toevallig, en heb je durven aanspreken dan weet je misschien nog wie ik ben)

 • Charlotte

  Je video’s worden elke keer beter. Echt leuk om naar te kijken.
  Het enige boek dat ik al las was ‘the giver’. Was ik niet zo enthousiast over eigenlijk :-/
  En zo tof dat je zomaar boeken wordt toegestuurd zeg!

 • Blogger Lovin #13 | Zwartraafje

  […] – Top Ten Bookworm Delights – A dance with books – Top Ten YA Characters I’d Love to Read About Ten Years After – A dance with books – Column: Literatuur is zeg maar niet mijn ding – The Book Review – Taalkronkels #9 – Letterkronkels – De boekenbuit van april – Verbeelding […]

 • Pin It on Pinterest