Gelezen

De boekenbuit van mei

Ik dacht dat ik voor mei geen boekenbuit filmpje zou moeten maken. Aan het begin van de maand was ik flink bezig. Heel flink. En toen ging het nogal snel bergafwaarts. Oeps. Soit. In totaal verzamelde ik negen boeken: vijf non-fictie boeken (waarvan één recensie-exemplaar) en vier fictie boeken (waarvan twee recensie-exemplaren).

Intussen las ik al drie van die boeken én stiekem had ik er al eentje van gelezen. Vier van de negen is niet slecht. Het kan beter, dat zeker wel, maar het is geen slecht begin, toch?

Ik ga keihard mijn best doen in juni. Echt waar. Maar ik kan er niets aan doen als mijn favoriete PostNL pakketbezorger hier weer staat met een pakje vol recensie-exemplaren. Daarvoor ben ik niet verantwoordelijk. Niet, zeg ik u. Nah!

Hebben jullie nog interessante boeken op de kop kunnen tikken de afgelopen tijd? Of zitten er in deze buit boeken waarvan je zegt: “Kathleen, die moet je meteen lezen!”? Laat het me dan zeker weten!

You Might Also Like

 • Charlotte

  Ik deel je enthousiasme voor ACoMaF 100%!!
  Ik las het enkele dagen geleden uit en ben zo hard onder de indruk dat ik nu eigenlijk niet weet wat te lezen, Mijn recensie komt maandag online. Ik heb die al geschreven, maar probeer boekendingen altijd op maandag te plaatsen 😉 Eigenlijk moet mijn Verbeelding Bookchallenge voor mei dan geplaatst worden, maar ik geef ACoMaF een weekje voorrang!
  Ben benieuwd naar je recensie!

 • fieke

  Oh, wat hou ik van deze vlogs!
  Ik ben vooral benieuwd naar het boek van Brené Brown, dat staat al een tijdje op mijn leeslijst. Maar naar die review van morgen ben ik ook al heel benieuwd nu…

 • Jessica

  Ik heb gifts of imperfection een tijdje geleden gelezen en kan het alleen maar aanraden! Brene Browns andere boeken staan nu op mijn “to read” lijst. Zo gauw ik mag van mijn portefeuille ?

 • Becky

  Heel benieuwd naar de Miracle Morning. Ik had dat boek al eens voorbij zien komen bij Merel (De Groene Meisjes) en dacht toen: “nah, dat zou toch niks voor mij zijn, elke dag een uur vroeger opstaan…”. Maar wie weet, als ik meerdere positieve ervaringen lees, dat ik dat boek zelf toch ook eens ga opzoeken…

 • Le petit requin

  Ik word gewoon vrolijk van hier naar te kijken! Merci 🙂

 • Sofie

  Ik heb het boek de Miracle Morning gekocht 🙂

 • Lizesboeken

  Dankzij jouw blog heb ik het boek “Creatief Handletteren en meer” gekocht 🙂

 • zwartraafje

  Hoera! Jouw book haul filmpjes geven me altijd zo’n vrolijk gevoel. Toen je bezig was over LS Amsterdam was ik echt voor jou aan het hopen dat ze je Dromerspoel van Juliet Marillier zouden hebben toegestuurd. Grappig hoe die ‘ik blaas je even van je sokken’-boeken echt even moeten bezinken vooraleer je aan het schrijven van een recensie toekomt. Dan zijn er gewoon veel te veel zaken die ik wil vermelden en als ik dan niet eerst even wacht dan wordt die recensie echt gi-gan-tisch lang.

  Btw, ik heb het geluk dat we twee geweldige postbodes hebben. Jaja, twee. De ene doet haar toer met de fiets én die zie ik nu minder vaak vermits ze geen pakjes meer mogen rondbrengen. Maar die stuurt me dus wel een kaartje van op vakantie én wij een naar hen met de feestdagen. Ik heb zelfs een keer een briefje aan het raam gehangen dat ze moest bellen omdat ik versgebakken koekjes voor haar had klaarstaan.

  De andere postbode (die met het bestelbusje) zou ik dan weer kunnen omschrijven zoals jij jouw favoriet beschrijft. Die is altijd super vriendelijk en goedgezind. Echt leuk om zo iemand aan de deur te krijgen.

 • Hilde

  Schrijven als grote hulp 🙂 jawel hoor. Ik had jouw blogje al gezien van dat Creatief handletteren boek en was toen – en nu opnieuw – dol enthousiast. Brené Brown ken ik vnl. van haar TED talks, dus dat spreekt me sowieso al aan. Naast de updates die ik maandelijks post rond jouw Verbeelding Book Challenge, ben ik nu ook gestart met zo’n boekenbuit per kwartaal, twee keer raden waar ik de mosterd heb gehaald? 😉 Ik onthoud ook Meg Rosoff want dat spreekt me nu precies ook wel aan.

 • Pin It on Pinterest