Gebeurd Gemaakt

Wie jarig is, trakteert… met cake

Ik heb mijn hoofd gebroken over hoe ik mijn tiende blogverjaardag nog meer kon vieren. Het enige waaraan ik kan denken als ik aan verjaardagen denk is taart. De zoetekauw in mij heeft het moeilijker om verder dan dat te denken. Taart en cake liggen gelukkig niet ver uit elkaar en laat ik nu net de quote “Let them eat cake” hebben gehandletterd.

Dus wie jarig is, trakteert met… digitale cake, in mijn geval. Cake die je kan afprinten, in een kadertje kan steken en boven je bed kan hangen. Of boven je bureau. Of in de keuken. Deze quote past perfect in een keuken, geef toe. Kies zelf maar waar je het wil hangen.

[download id=”10″]

Uiteraard is deze illustratie en download enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Deze illustratie mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Nee, je mag hem niet afprinten en doorverkopen. Nee, je mag hem niet laten drukken op een t-shirt of andere ondergronden. Nee. Niets commercieels. Denk er zelfs niet aan. 

Hangt deze print intussen bij jou aan de muur? Stuur gerust een foto mijn richting uit via mail of deel hem via social media. Ik ben heel benieuwd waar jullie deze printable gaan hangen en hoe jullie hem gaan inkaderen. Wie weet laat iemand wel z’n kleurpotloden of waterverf erop los.

You Might Also Like

 • Roos | Soitsrose

  Wat ziet hij er tof uit zeg! Ik ga hem binnenkort denk ik eens uitprinten!

 • Tante Fee

  Hihi, ik ben ook zo: alleen nog aan taart kunnen denken 🙂
  Wat een tof kado, waarvoor merci! Altijd leuk, zo’n mooie printables. Ik ga ‘m binnenkort in onze nieuwe keuken hangen, denk ik. Intussen zal ik ‘m alvast pinnen!

 • Lottes Anekdotes

  Zo, het is al geprint. Nu nog inkleuren 🙂 Supertof gedaan!

 • Maaike

  Wat een leuk idee! En zo is iedereen prijswinnaar 🙂

 • Lizesboeken

  Heel leuk gedaan!!

 • Birgit

  Oh, deze is echt heel leuk! Dankjewel!

 • Pin It on Pinterest