Gelezen

Juli boekenbuit

En daar is deel twee van de gi-gan-tische juli boekenbuit. Maar ik kan jullie wel al vertellen dat ik in augustus nog geen enkel boek heb gekocht. Go. Me. #pompommekesdanske

Ik kocht wel al een paar graphic novels en ik kreeg misschien de laatste nieuwe Harry Potter als laat verjaardagskaadootje, maar dat zijn details. Allemaal details.

Uiteraard lijst ik de boeken die ik vermeldde graag nog eens op:

Het boek dat zich afspeelt in het Meerdaalwoud heet blijkbaar helemaal niet De Heks van Meerdaalwoud. Verzin anders eens even wat titels voor boeken, Verhetselke. Het heet De Heksenhoeve en verschijnt in oktober. Dat laatste was dus wel juist. Ha!

En ik hoor jullie denken: “Kathleen, gaan er hier ook terug andere berichten verschijnen dan enkel die boekenfilmpjes?”. Het antwoord is “tuurlijk”, maar het is de afgelopen weken even druk geweest. Het leven en zo. De komende twee weken heb ik vakantie en dan zal in ongetwijfeld wel weer wat tijd kunnen vrijmaken voor iets anders dan boekenfilmpjes. Boekrecensies of zo. 😉

You Might Also Like

 • Lies

  Het is dan ook nog niet eens half augustus 😉

  • Kathleen

   Details. Allemaal details. 😉

 • Eline // Plutomeisje

  Haha, ik ben blij dat ge er zo blij met zijt, met Ava. ‘k Dacht dat ik de schone cover misschien ging missen in mijn boekenkast, maar nope. Naar Illuminae zit ik daarentegen wel steeds vaker te gluren, dus dat was een goede ruil… Helaas moet ik eerst nog wat andere boeken uitgelezen krijgen.

  (en idd, we zijn nog niet eens half augustus, er is nog hoop voor een augustus boekenbuit filmpje 😉 )

 • gerhilde maakt

  Ik heb nog niets gelezen van Bill Bryson, maar ik heb er al veel goede dingen over gehoord en ik denk dat het wel iets voor mij zou zijn. Ik moet er dringend eens werk van maken. Ken je toevallig een boek van hem dat in de Verbeelding Book Challenge zou passen? 😉

 • zwartraafje

  Oh, echt een gelukske dus met die Elisabeth is missing. Zodra ik die voor de bibliotheek heb geplastificeerd klonk het samenvatting interessant. Ik heb er echt wel van genoten hoor. Dat doe ik eigenlijk altijd bij jouw filmpjes en dat terwijl ik helemaal geen vlog-fan ben. Het wil dus al wat zeggen. Super trouwens dat je ondertussen op de perslijst van LS (VBK) staat.

 • Pin It on Pinterest