Gelezen

Gelezen in juli

Ik weet het, ik weet het. Augustus loopt op z’n einde en ik kom hier nog af met een overzicht van wat ik las in de maand juli. Dat ik achterloop met ALLES is een zware understatement. Maar ik besloot het filmpje toch nog op jullie los te laten. Nah.

Af en toe krijg ik wel eens de opmerking dat ik veel boeken koop. En ja, dat is zeker het geval, maar ik lees dan ook veel. In juli las ik zes boeken en vier graphic novels. Dat kan toch ook al tellen, niet?

Voor de mensen die geen kwartier naar mijn gezever willen luisteren, lijst ik graag alle boeken even op die ik vermeld in het bovenstaande filmpje.

In augustus heb ik minder gelezen dan verwacht en ik steek dat allemaal op A Little Life waar ik mij al weken probeer door te worstelen. IntussenĀ ben ik tot de conclusie gekomen dat het boek gewoon niets voor mij is en dat ik de hype helemaal niet snap. Te langdradig en te dramatisch naar mijn goesting. Stoner all over again. Ik en bestsellers, het is meestal niet de beste combinatie. Soit.

Wat lazen jullie zoal de afgelopen weken? Heb je suggesties voor mij? En was A Little Life een yay of een nay voor jou? Ik heb zo het gevoel dat ik nogal alleen ben in mijn mening over dat boek. Oeps.

You Might Also Like

 • Wapiti

  Flink ‘gewerkt’ in juli!
  Ik en blij dat ik niet de enige ben die “Een klein leven” niet zo geweldig vond. Voor mij was het gewoon een beetje voyeuristisch. Wie zelf wat meegemaakt heeft of gezien heeft wat kwetsuren teweeg kunnen brengen, hoeft dit soort boeken niet.
  Ook “Stoner” vond ik wat overroepen, maar dat is nu precies de definitie van hype nietwaar?

 • Kelly

  Hahaha, ik moet er echt om lachen dat het niet klikt tussen jou en A little life! šŸ™‚ Als ik jou was, zou ik gewoon niet meer aan gehypete boeken beginnen.
  (Ik ben er zelf nog niet in begonnen, maar het wordt wel mijn volgende boek. Ik ben alleszins wreed benieuwd!)

 • Griet

  Probeer Stoner eens als luisterboek dan is het heel wat beter ter verteren. Ik zit heel veel in de wagen en dan is de keuze tussen luisteren naar Stoner of me vervelen in de file snel gemaakt.

 • gerhilde maakt

  Ik durf niet goed beginnen aan A Little Life, omdat ik vrees dat ik mij er ook ga moeten doorworstelen, maar het ligt hier al wel een paar maanden klaar. Ik ga er binnenkort toch eens aan beginnen, ik ben benieuwd.

  • Wapiti

   Worstelen zal het niet zijn, denk ik. In het begin moet je even wennen aan de verschillende personages, maar dan leest het als een trein. Voor mij kwam de problematiek te dicht bij wat ik als moeder ervaren heb. Toch heb ik het uitgelezen zonder worstelen.

 • Caro

  Ik heb ook enkele weken met “A little life” geworsteld en na 320 pagina’s heb ik het opgegeven. Ik begon met torenhoge verwachtingen aan dit boek (iemand op Goodreads wou het zelfs zeven sterren geven), maar die werden niet ingelost. Het mysterie van wat er in de kindertijd van Jude gebeurd is, wordt eindeloos gerekt. Het kon mij na een tijdje niets meer schelen, Jude begon mij te vervelen in plaats van te boeien. En dan is het tijd om het boek dicht te slaan en een ander ter hand te nemen.
  Stoner daarentegen, kon mij wel boeien.

 • ChloĆ©

  Geen heel inhoudelijke reactie (sorry daarvoor ), maar: hartjes voor uw haar in het filmpje, Kathleen. Zo een mooie, dikke vlecht, niet normaal! šŸ˜®

 • Pin It on Pinterest