Gelezen

Augustus boekenbuit

In augustus deed ik het weer even wat rustiger op gebied van boeken kopen. Het moeten niet iedere maand twintig boeken zijn. Nope. Nope. In totaal kocht ik drie graphic novels, zeven boeken en eentje kreeg ik nog als laat verjaardagskadootje. Yuy!

En geloof het of niet, maar vier van de elf aankopen heb ik al gelezen en ééntje ervan heb ik al gebruikt. Booyah! Nu de rest nog. 😀

En uiteraard som ik ze allemaal nog even hieronder op:

Het is de bedoeling om het in september even rustiger aan te doen, want ik weet dat er aantal zeer interessante boeken uitkomen in oktober. Er staan niet echt nieuwe releases op mijn radar die ik écht écht écht wil hebben en vermoedelijk geraken we deze maand niet bij een kringwinkel. Dus de kans bestaat dat het in september maar bij één boek blijft, namelijk het boek dat ik gisteren als tussendoorkadootje van Het Vriendje kreeg. Lalalala. #fingerscrossed

Hebben jullie nog geweldige boeken gekocht de afgelopen tijd? En wil diegene die de kringwinkel van Wespelaar op de hoogte heeft gebracht over hun geweldige aanbod boeken zich even melden?

You Might Also Like

 • Lize

  Het lukt mij tegenwoordig redelijk goed om geen boeken meer te kopen. Eindelijk! 🙂 Maar ‘in ruil’ ga ik wel vaker naar de bibliotheek al heb ik nog meer dan genoeg ongelezen boeken in mijn kast staan.

 • zwartraafje

  Hey Kathleen! Colleen Hoover schrijft inderdaad New Adult boeken. Ik heb eind vorig jaar drie van haar boeken gewonnen via Facebook. Eén daarvan heb ik al gelezen (Onvoorwaardelijk) maar jammer genoeg lag dat boek me niet echt. Sterrenhemel en Sterrenregen zaten er echter ook bij. Die moet ik dus nog is een keertje zien te lezen.

  De verborgen geschiedenis vond ik knap – maar ik moet daar wel bij vermelden dat ik dat boek zo’n 17 jaar geleden heb gelezen én toen was mijn leesvoorkeur iets anders als nu. De andere boeken van Donna Tartt heb ik dan weer niet gelezen.

  Joany was inderdaad super enthousiast over Struck by lightning – tof dat je dat boek dan wel vond in Mechelen. Hun nieuwe kringloopwinkel moet ik trouwens nog eens bezoeken. Ik ben het trouwens helemaal eens met de prijsstijging in de kringwinkels. Uiteraard is 3€ nog steeds een mooie prijs wanneer een boek in goede conditie verkeerd maar het voelt toch minder aan als een schattenjacht en bij die prijs zal ik minder snel iets op goed geluk meenemen.

 • Katrijn

  Ik ga je moeten teleurstellen: Het Spit & Wespelaar hebben dezelfde ‘bron’ en prijzing vanuit een centraal verdeelcentrum. Zo proberen inderdaad tegenwoordig hun boeken wat hoger te prijzen, in beide panden. Engelstalige boeken en pockets zijn over het algemeen veel goedkoper dan de Nederlandse/grootformaat. Er kan al eens iets door de mazen vh net glippen, maar recenter werk betaal je nu meer dan vroeger.

 • Hilde

  Bedankt voor de tips, vooràl wat die kringwinkels betreft. Ik geniet ook nog steeds van m’n deelname aan de Verbeelding Book Challenge, voor ‘t eerst dit jaar :-).

 • Pin It on Pinterest