Gebeurd

Gelezen in augustus

En ook in augustus werd er weer heel wat gelezen. Ik dacht dat ik eigenlijk nog meer zou lezen, maar spendeerde té veel tijd aan één bepaald boek dat ik uiteindelijk heb opgegeven. Drie keer raden welk boek dat dat was. Hint: het is een bestseller die iedereen en z’n moeder geweldig vindt. Behalve ik dan. Blijkbaar.

En uiteraard lijst ik de boeken die ik vermeld in het filmpje hier ook even op. Ik vermoed dat niet iedereen zomaar zeventien minuten naar mijn gelul over boeken en graphic novels wil luisteren. Ahum. Kuch. Eens ik begin te praten over boeken, ben ik echt niet meer te stoppen. Er was praktisch dubbel zoveel beeldmateriaal, dus ik vond nog dat ik flink ben geweest en veel heb laten vallen.

September is tot nu toe een iets rustigere leesmaand, maar er passeerde toch al één vijf-sterrenboek. Dat was al weer even geleden. Maanden met vijf-sterrenboeken zijn de beste. Yup.

Heb jij afgelopen zomer veel kunnen lezen of viel het een beetje tegen? En wat was het laatste vijf-sterrenboek dat je las?

You Might Also Like

 • Dorien

  Heel blij dat je me One van Sarah Crossan hebt leren kennen via goodreads. Ik ben halverwege en dit boek zweeft momenteel ergens tussen 4 en 5 sterren.

 • Liese

  AH die hanya dinges is een vrouw???

 • Willie

  Heel leuk je boekenfilmpjes, voor mij kunnen ze zo op tv 🙂

 • gerhilde maakt

  Ik heb net Roosevelt Van Gie Bogaert gelezen (voor jouw challenge, een boek dat zich afspeelt in Antwerpen) en momenteel ben ik Disgrace van Coetzee aan het lezen (ook voor je challenge, voor de schrijver met Afrikaanse roots) en ik vind het allebei aanraders. Akkoord, Disgrace is nog niet uit, dus zeker weet ik het nog niet, maar het is een klassieker intussen, dus ik denk dat ik dat intussen al met wat zekerheid kan zeggen. 🙂
  Met het boek van Hanya God-weet-wat-haar-naam-is denk ik dat ik nog even ga wachten. 😉

 • fieke

  De afgelopen maanden heb ik heel weinig gelezen… De dag voor mijn bevalling ben ik begonnen in ‘A little life’, maar ik zit nog altijd maar ergens aan blz. 50, en elke keer als ik even tijd vind om verder te lezen moet ik enkele blz. terugkeren. Hopelijk krijg ik ‘m nog uit dit jaar, geen idee of ik mezelf erdoor zal kunnen worstelen…

 • Lizesboeken

  Ik heb denk ik een beetje meer gelezen dan anders maar veel zal het niet zijn. Lang geleden volgens mij dat ik een 5 sterren boek las, maar ben dan ook wel kritisch en geef niet snel 1 of 5 sterren.
  Aan De kleurloze Tsukur Tazaki en zijn pelgrimsjaren van Haruki Murakami gaf ik 5 sterren.

 • Pin It on Pinterest