Gelezen

Wordt verwacht in oktober

In het blogbericht over mijn boekenbuit van de maand augustus, schreef ik dat ik in september niet al te veel boeken wilde kopen, omdat ik wist dat er in oktober een paar heel fijne boeken zitten aan te komen. De boeken waar ik het meest naar uitkijk, die zette ik met veel plezier even op een rijtje voor jullie.

En voor wie het filmpje liever niet kijkt, som ik de boeken ook nog even op:

En ik ben volume vier van The Wicked and The Divine helemaal vergeten te vernoemen, terwijl die releasedatum staat aangeduid in mijn kalender. Hopelijk pikken ze de draad terug op van het verhaal, want volume drie ging even helemaal een andere richting uit. Fingers crossed.

Dus ja. Ik kan mijn boekenbudget voor september beter opsparen voor oktober. En dat is trouwens tot nu toe heel goed aan het lukken. De teller staat momenteel op nul gekochte boeken deze maand. Nul. Nada. Noppes. Speekselmedaille voor mezelf. Alleen kreeg ik wel wat boeken en staat die teller op elf. Yup. Elf. Dat wil dus zeggen dat er volgende week wél een boekenbuitfilmpje zal verschijnen, wat eigenlijk niet de bedoeling was. Ik heb intussen ook officieel geen plaats meer in mijn boekenkast. Dat ook.

Zijn er boeken op jullie radar verschenen die in oktober verschijnen? Boeken die jullie mij willen aanraden?

You Might Also Like

  • zwartraafje

    Heksenhoeve en het Zwarte Hart staan bij mij ook al een tijdje op mijn Wil ik lezen-lijst. Ik zag net nog op Facebook dat An Janssens dit jaar op 1 november aanwezig zal zijn op de Boekenbeurs en ik vrees dat dit betekent dat ik haar dit jaar niet zal ontmoeten. Behalve natuurlijk wanneer ik meer als 1 keer naar de beurs ga – dat is natuurlijk ook een optie.

  • Pin It on Pinterest