Gelezen

Boekenbuit September

Ik kocht deze maand geen enkel boek. Geen enkel. En even dacht ik dat ik geen boekenbuitfilmpje zou moeten opnemen voor de maand september.

Maar toen won ik een boekenpakket van Zwartraafje, kreeg ik een boek van Het Vriendje en ontving ik nog wat recensie-exemplaren van uitgeverijen. Opeens stond de teller op dertien boeken. Sja. Dan kan je natuurlijk niet anders dan wél een boekenbuitfilmpje maken.

En zoals altijd som ik hieronder even de titels op zodat je het filmpje niet moet kijken als je daar geen zin in hebt. Handig.

Oktober staat nu voor de deur en zoals ik eerder al vertelde komen er dan een hele hoop interessante boeken uit. Ik heb een boekenbon die ik heb gekregen voor mijn verjaardag in juli speciaal voor dit moment opgespaard. Dus ik ben er klaar voor.

En dan ga ik me ook eens moeten buigen over het boekenkastprobleem. De kast die je achter mij ziet in de filmpjes is een Expedit kast met zestien vakken. Van die zestien vakken heb ik er eigenlijk maar acht voor boeken. De rest wordt opgevuld met kookboeken, boeken van Het Vriendje, dvd’s en een paar bakken met allerhande zaken. Eén vak van mijn acht wordt sowieso gevuld met boeken van Juliet Marilier. Uiteraard. Dus ja. Zeven vakken. Massa’s boeken. Mijn Tetris skills komen behoorlijk van pas, maar er gaat toch een oplossing moeten gevonden worden.

You Might Also Like

 • Sofie

  Leuk! Zoveel boeken krijgen 🙂 Waar haal je de tijd om al die boeken te lezen? 🙂

 • Wapiti

  Fijn, zoveel boeken! Wij hebben het ‘probleem’ opgelost met Billy kasten. Je kunt de planken verzetten en zo meer plaats ruimen voor kleine en grote boeken. Nu hebben we zo’n 4 meter boekenkast (2.9 m hoog), maar het probleem is weer binnengeslopen 🙁

 • Becky

  Ik geef je groot gelijk, 8 expedit-vakken is véél te weinig…
  Wederhelft en ik hadden samen ook 16 vakken (hij heeft vooral boeken over architectuur en geschiedenis, grote boeken die veel plaats innemen), maar vandaag heeft hij een extra kast gekocht en zijn er 8 kallax-vakken bijgekomen, yay! Al zullen die ook wel snel gevuld zijn…

 • zwartraafje

  Maar goed dat de boeken goed tot bij jou zijn geraakt want ik hoor ondertussen allemaal negatieve verhalen over Kiala sinds hun overname. De boeken van Jennifer Probst kan je trouwens perfect apart lezen hoor, daar moet je dus niet mee inzitten. Wij delen hier ook de boekenkast maar eigenlijk is delen nogal relatief. Manlief heeft immers de hele zolder voor zichzelf én dus ‘slechts’ zes planken in mijn Billy-muur. Bovendien kan hij die planken best goed bewaken want af en toe heb ik zin om zijn boeken naar boven te verhuizen om meer plek te creëren voor nieuwe aanwinsten. 😉

 • Pin It on Pinterest