Gelezen

De Boekenfestijn Boekenbuit

Vorige week vrijdag trokken de zus richting het Boekenfestijn in Mechelen. Het begint zo’n beetje een jaarlijkse traditie te worden. Het Boekenfestijn begint langzaam maar zeker meer een prullenfestijn te worden, maar toch vond ik weer een aantal interessante boeken. Ik kocht opvallend veel tweede delen van een reeks.

En uiteraard som ik weer met veel plezier de boeken op die ik kocht.

Dus ja, dat is zeker geen slechte buit, maar ik heb al jaren gehad dat het beter was. Mij hoor je niet klagen hoor. Boeken aan fijne prijsjes, daar ben ik altijd voor te vinden.

Trekken jullie nog af en toe naar het Boekenfestijn? Of zegt het jullie wat minder nu het meer en meer een Hobbyfestijn begint te worden?

You Might Also Like

 • Annelies

  Ik had in september in Hasselt ook gehoopt om A history of Loneliness op de kop te kunnen tikken, maar toen hadden ze het nog niet. Volgende keer beter!

 • zwartraafje

  Die notitieschriftjes ken ik. Mijn allereerste boekje met eigen recepten was zo’n schriftje en ze zijn inderdaad superleuk. Sing no evil heb ik ook in mijn handen gehad maar ik heb hem uiteindelijk toch maar teruggelegd. Hopelijk vind je de boeken van Anne Bishop even leuk als ik. Zelf ben ik er nogal zot van. Het vierde deel heb ik nogal snel verslonden én nu is het dus weer braaf wachten tot het volgende deel uitkomt.

  Wel grappig hoor want Blameless heb ik dus ook in mijn mandje gelegd maar het mocht uiteindelijk niet mee vermits het deel 3 was en verdorie die The Rook heb ik helemaal over het hoofd gezien. Die had ik anders sowieso mee naar huis genomen. Oh en Between the lines vond ik leuk. Ik heb hem ook op het Boekenfestijn gekocht maar enkele jaren geleden en in een hardcover versie. Blijkbaar is er ondertussen ook al een vervolg op maar dat las ik nog niet.

 • Sofie

  Het is al jaren geleden dat ik er nog geweest ben. Ik vind er meestal niet echt mijn ding. Al kriebelt het wel om nog eens te gaan.

 • Lize

  Ik ben vroeger wel geweest maar probeer minder boeken te kopen omdat ik er al zoveel heb, en dan is het geen goed idee om naar het Boekenfestijn te gaan 😉 Ik vind het trouwens wel leuk dat ze er ook hobbyspullen verkopen.

 • Katrien

  Ik ben al een paar jaar in Hasselt geweest maar ik vond het inderdaad meer een hobbybeurs worden. Maar op zich wel wat leuke en vooral spotgoedkope boeken op de kop kunnen tikken!

 • Marcia

  No and me is echt een mooi boek! Zelf heb ik het boekenfestijn helaas moeten overslaan dit keer, maar als ik overal lees dat het aanbod behoorlijk tegenviel, dan is dat waarschijnlijk geen grote ramp geweest..

 • Pin It on Pinterest