Gelezen

Verbeelding Book Challenge 2017

Voor het derde jaar op rij organiseer ik met veel plezier de Verbeelding Book Challenge. Hoera! Jullie blijken dat wel een hele fijne challenge te vinden en ikzelf ben ook wel fan. Dus uiteraard moest er een 2017 editie komen. Uiteraard.

De bedoeling van deze challenge is om diverser te lezen en een keer een stapje uit je comfortzone te zetten. Ik ben bijvoorbeeld niet iemand die van nature naar thrillers gaat grijpen. Ze interesseren me gewoon niet. Maar dankzij de Verbeelding Book Challenge heb ik mijn tanden in een aantal zeer fijne boeken uit dat genre gezet. En ik hoop dat ik dit jaar weer een beetje buiten mijn eigen comfortzone kan lezen zodat ik weer wat nieuwe, interessante boeken kan ontdekken.

 1. Een boek met meer dan 700 pagina’s (ieder jaar een beetje meer)
 2. Een boek met minder dan 200 pagina’s (om het voorgaande puntje te compenseren)
 3. Een boek geschreven door meerdere auteurs
 4. Een boek geschreven door iemand die jonger is dan jou
 5. Een waarvan er wereldwijd minstensĀ 100.000 exemplaren werden verkocht
 6. Een self published boek (een boek dat niet werd uitgegeven bij een grote uitgeverij, maar zelf door de auteur werd uitgegeven. Ik heb nooit gezegd dat deze challenge makkelijk ging zijn. šŸ˜‰ )
 7. Een boek gepubliceerd in 2017
 8. Een boek geschreven door een celebrity (filmster, muzikant,…)
 9. Een boek met een titel die meer dan vier woorden telt (want er gaat niets boven een boek met een lange titel)
 10. Een boek met een titel die bestaat uit Ć©Ć©n woord
 11. Een boek met een kleur in de titel
 12. Een boek met een nummer in de titel
 13. Een boek met een illustratie op de cover
 14. Een non-fictie boek
 15. Een boek over boeken of waarin boeken een belangrijke rol spelen
 16. Een boek over reizen of waarin een reis een belangrijke rol speelt (roadtrip, wandeltocht,…)
 17. Een boek over muziek of waarin muziek een belangrijke rol speelt
 18. Een boek waarin Ć©Ć©n van de seizoenen centraal staat
 19. Een boek waarin meerdere generaties van Ć©Ć©n familie aan bod komen
 20. Een boek gepubliceerd voor je geboren werd
 21. Een boek dat je al een keertje las
 22. Een ver-van-je-bed-boek oftewel een boek dat zich aan de andere kant van de wereld afspeelt
 23. Een boek dat zich afspeelt in een land waar je al een keertje op reis bent geweest
 24. Een boek uit de bibliotheek
 25. Een boek dat je leende van een vriend(in) of een mede Verbeelding Book Club lid
 26. Een boek met een vleugje magie erin (full on fantasy of magisch realisme)
 27. Een boek dat je ooit op school moest lezen om te zien wat je er nu van denkt of om het eindelijk te lezen omdat je het toen niet las
 28. Een boek dat iedereen en z’n moeder al heeft gelezen, behalve jij
 29. Een boek dat in ergens ter wereld op de verbannen lijst staat
 30. Een eerste deel in een reeks

Volgens mij is het de challenge dit jaar een beetje gemakkelijker dan vorig jaar. Of zo lijkt het alleszins. De boog moet niet ieder jaar strak gespannen staan, toch? Dit jaar gaat er niemand mij vervloeken omdat ze een aparte voornaam hebben, dat staat in ieder geval vast. šŸ˜‰

Zin om mee te doen? Zeker doen, zou ik zeggen. šŸ˜‰
Je kan ons op de hoogte houden van je proces op je eigen blog, Facebook profiel of via de Verbeelding Book Club Goodreads pagina. Als je updates wil plaatsen op Twitter of op Instagram een foto laat zien van je volgende boek, gebruik dan even de hashtag #verbeeldingbc2017. Dan kunnen we met zā€™n allen volgen! Laat zeker ook een linkje achter naar waar je ons zal updaten in de reacties, want ik ben uiteraard benieuwd naar iedereen zā€™n proces!

You Might Also Like

 • Lize

  Ik ben niet ver geraakt met de challenge van 2016 maar blijf die gewoon verder afwerken terwijl ik ook probeer mee te doen met die van 2017.

 • Silke

  Ye s yes yes, count me in! Ik ga vanavond al een lijstje beginnen aanleggen šŸ˜€

  Super dat je dit jaar weer zo’n leuke challenge in elkaar hebt geknutseld, Kathleen! Een heel mooi nieuwjaarscadeautje, merci

 • Becky

  Yay! Uiteraard doe ik mee šŸ™‚ Er zitten echt een aantal toffe thema’s tussen, fijn fijn!
  Dit jaar ga ik mezelf opleggen om elk boek maar voor 1 puntje te laten tellen (met meerdere puntjes per boek was de challenge vorig jaar te snel afgerond).
  Bedankt Kathleen, om weer zo’n grote dosis leesplezier te bezorgen!

 • Lies

  Ik doe ook mee dit jaar! Weet nog niet of ik er over ga bloggen maar aangezien ik ondertussen al 5 dagen op Goodreads zit, kan ik daar knallen.

 • Evi

  Ooh wat fijn! Ik ga zeker en vast opnieuw terug deelnemen. Straks eens de boekenkast induiken en al wat boeken selecteren šŸ™‚ Dikke merci voor dit fijne ‘nieuwjaarscadeautje’ šŸ™‚

 • Samaja

  Ik vond de challenge van 2016 inderdaad wat moeilijk, dus ik heb niet deelgenomen. Maar deze lijst lijkt me goed te doen. Ik ben benieuwd of me dat zal lukken, zo binnen een bepaald kader boeken kiezen.

 • Sofie

  I’m in! šŸ™‚ Ik ben nog mijn boek voor 2016 aan het uitlezen maar zo heb ik bedenktijd en verzameltijd voor het eerste boek van 2017.

  Ik heb hem al overgeschreven in mijn BuJo šŸ™‚

 • Suzanne

  Ooh wat leuk dit! Ik word gelijk enthousiast en wil liefst naar de bieb rennen. Gelukkig heb ik nog een jaar. Eerst maar eens verhuizen šŸ™‚

 • Falderie

  De Challenge 2016 heb ik niet succesvol kunnen afronden, maar ik heb er wel veel plezier aan beleefd. Dit jaar doe ik uiteraard weer graag mee!

 • Leen

  I’m zo hard in!!!! Die van vorig jaar heb ik niet meegedaan maar ik heb dringend een sjot onder mijn gat nodig om wat meer te lezen. Merci!

 • tiny

  Shame on me! Ik heb nog nooit meegedaan terwijl ik me te pletter lees, vorig jaar las ik toch 40 boeken. Dus ga ik mezelf maar een keer een challenge kado doen, en gewoon meedoen dit jaar! Nr 4 lukt al, ben bezig in De muze en het meisje en Katrijn Van Bouwel is 14 jaar jonger. Challenge accepted! (Zal wel updaten op mijn blog!)

 • MIjn 5 favoriete boeken van 2016 | Fiekefatjerietjes

  […] 2017 is er (hoera!) een nieuwe Verbeelding Book Challenge. Ik weet op voorhand al dat ik deze challenge niet zal voltooien, maar ik ga me er wel door laten […]

 • fieke

  Hartjes voor jou Ć©n voor lezen! In 2016 was de Challenge hier geen groot succes. In 2017 doe ik heel graag weer mee, maar niet met het doel om ‘m volledig af te werken. Ik zie wel waar het me brengt; ik wil vooral mooie boeken lezen. Updates op de blog komen er zeker, en ik ben stiekem ook alweer benieuwd naar wat de andere deelnemers zullen lezen!

 • Annelien

  Al twee jaar op rij niet meegedaan, maar dit jaar ga ik het eens proberen! Print de lijst zo uit. Misschien een idee (of heb ik geen recht van spreken als slechte lezer? :p) om er een printable van te maken. Met kekke plaatjes van boeken. Die dingen motiveren mij nu eenmaal haha.

  • Kathleen

   Daar zal ik inderdaad eens werk van moeten maken. Ik zet het op het to-do lijstje en hopelijk kom ik er dan snel toe!

 • Le petit requin

  Super dat er weer een challenge is! Als ik de puntjes zo bekijk, zal het af en toe uitdagend, maar normaal wel haalbaar moeten zijn, dus hopelijk lukt het opnieuw met Ć©Ć©n boek per puntje. Die self-published boeken zijn het meest onbekend terrein voor mij, maar hey, dat is natuurlijk net het leuke aan je challenge šŸ™‚
  Ik ga elk kwartaal een overzichtje geven op mijn blog, al vul ik sowieso tussendoor wel aan op deze pagina: http://lepetitrequin.com/le-petit-requin-lijst-op/vbc-2017/

 • Tiny en de Verbeelding Bookchallenge | tiny blogt

  […] Kathleen maakte voor het derde jaar op rij een befaamde boekuitdaging. Ik deed nog een enkele keer mee, en da’s erg. Allez, da’s niet erg in de zin van de wereldvrede maar dat is erg voor mij. Omdat ik sowieso al graag lees en al niet vies ben van een uitdagingetje meer of minder. Dus ziehier de lijst die ik regelmatig eens zal updaten. Om niet vals te spelen moeten het natuurlijk boeken zijn die je dit jaar leest, anders wordt het wel erg makkelijk. Ik ben al vast begonnen en klaar met puntje vier. […]

 • anna berg

  Zou ik of zou ik niet? Ben het voorbije jaar volledig uit boekenleesmodus geraakt. Ik wil proberen.

 • Annelies

  Ik wil wel eens kijken waar ik uitkom! Was sowieso van plan om dit jaar niet te focussen op hoeveel boeken ik ga lezen, maar op welke boeken. En in totaal gaan voor meer pagina’s! Ik ga wel eerst een half jaartje gewoon lezen waar ik zin in heb en dan kijken hoe ik ver ik al sta met dit lijstje. Puntje 1 (meer dan 700 pagina’s) zal alvast geen probleem zijn, haha. Voor een boek onder de 200 pagina’s ga ik wel echt moeten kijken, geen van uit de kast in ieder geval šŸ˜€

 • Eline

  Vorig jaar heb ik faliekant gefaald, ik ben maar een derde ver geraakt. Nadat ik in mijn leesdip belande heb ik zelf niet meer naar de lijst gekeken. ‘k Vind dat de lijst dit jaar er wel doenbaar uitziet, dus ik wel wel nog eens proberen meedoen. šŸ™‚

 • Cindy

  Yeah! Ik wil graag terug meelezen, ook al heb ik de challenge in 2016 niet kunnen afronden (18/30, het debuut puntje is in mijn gelezen boeken sterk over vertegenwoordigd!). Het verruimde wel mijn blik en dankzij de maandboeken op goodreads heb ik enkele onverwachte pareltjes gelezen en ook fijne mensen leren kennen! Ik kijk zeker ook uit naar de updates van de verschillende bloggers die meedoen. Altijd leuk om geĆÆnspireerd te worden!

 • Lottes Anekdotes

  Ik heb ook de indruk dat het iets haalbaarder (of makkelijker, het is maar hoe je het bekijkt) is dan vorig jaar. Ik heb eigenlijk al ferm geluk, haha: ik ben momenteel bezig in It van Stephen King en dat telt al mee voor drie punten (meer dan 700 pagina’s, geschreven voor ik geboren werd en slechts Ć©Ć©n woord in de titel), yeah.
  Bedankt voor de nieuwe leuke opdracht!

 • Verbeelding Book Challenge 2016 ā€“ laatste update - Ma vie en vert

  […] Een nieuw jaar, een nieuwe Verbeelding Book Challenge!Ā Ik twijfel nog een beetje of ikĀ opnieuw meedoe, want ik heb nog een hele resem boeken op mijn leeslijstje staan die ik nu toch Ć©cht eens wil lezen. Maar ben je op zoek naar een toffe leesuitdaging? Check de 30 puntjes van de challengeĀ bij Kathleen! […]

 • Verbeelding Book Challenge 2016: laatste update – Greet on the way

  […] voor een nieuwe jaar, tijd voor een nieuwe uitdaging: Ā de Verbeelding Book Challenge 2017Ā staat al klaar. Ā Ik begin niet met grote ambities, deelnemen en goede boeken lezen is bij deze […]

 • Oude en nieuwe verbeelding | Licht Geschift

  […] Fieke zag ik dat de opdracht voor 2017 ook online staat. Ik ga terug […]

 • Kelly

  Ik ben wel fan van een challenge en nu lezen wat meer op het voorplan geraakt is, vind ik dit wel een leuke uitdaging!
  Count me in!

 • trijnewijn

  Dankjewel voor dit leuke nieuwjaarscadeautje Kathleen!
  Op 30/12 kon ik het laatste puntje van je challenge van 2016 afstrepen, waardoor ik ze voor het eerst afgewerkt heb šŸ˜€

  Ik doe met veel plezier weer mee, al zitten er wel enkele puntjes tussen die voor mij een echte uitdaging zullen zijn. Ik ga voor een update per seizoen en een overzicht dat altijd te vinden is op http://trijnewijn.wordpress.com/verbeelding-book-challenge/

 • Vlijtig Liesje

  Awel, ik doe mee. Ik lees heel graag, maar doe het niet meer (omdat ik niet meer met de trein reis en veel van mijn vrije tijd gevuld is met naaien) maar daar wil ik dit jaar verandering in brengen. Waarschijnlijk haal ik de 30 boeken niet, maar als ik de helft zou halen, zou dat al een ferme winst zijn.

 • Voornemens 2017 | Loesje Zaakjes

  […] doe ik terug mee aan de Verbeelding Book Challenge die Kathleen van de blog Verbeelding jaarlijks organiseert. Ik wou voor elk puntje een ander boek […]

 • Wat ik leerde uit mijn jaarplan 2016 (1) – evamaaktschoon

  […] (maar geen werklectuur) lukt nauwelijks en dat vind ik erg. De grootste bewondering heb ik voor deze dame en haar boekenchallenge, ik lees haar voortgang en die van wie meedoet, met een beetje kwijl in mijn mondhoeken. Deze blog […]

 • Nele Verreyt

  Yes Yes Yes! Ik doe mee! 30 boeken lezen is een uitdaging op zich, en jouw lijstje geeft er extra pit aan! Ook fijn en inspirerend om de leerervaringen van anderen te kunnen volgen! Ik ben benieuwd!

 • Gelezen in 2016 (+ leesdoelen 2017) | goannelies

  […] ik het aantal boeken niet verhoog is er nog wel plaats voor een extra challenge. Ik doe mee aan de Verbeelding Book Challenge. Omdat Kathleen zo geweldig isā¤. Omdat de 30 puntjes een goede mix zijn van haalbare zaken (700 […]

 • Heidi

  Super! Ik doe ook weer mee. Twee jaargangen op Ć©Ć©n jaar is niet gelukt, maar ik probeer om de open gebleven puntjes dit jaar weg te werken. De lijstjes worden hier https://huisvantantealice.wordpress.com/de-verbeelding-book-challenge-2015-2016/ verder aangevuld, en ik heb me voorgenomen om voor de editie van dit jaar een maandelijkse update te bloggen. Wordt dus vervolgd šŸ™‚

 • Blog een beetje vernieuwd. – LienWeb

  […] book challenge van Verbeelding. Niet dat ik er naar streef die helemaal af te vinken. Ik wil lezen wat ik wil lezen en zien hoe […]

 • Leeskriebels – Meanderen

  […] en waarschijnlijk nog anderen die ik vergeet te vermelden, heb ik beslist om deel te nemen aan de Verbeelding Book Challenge in 2017. Mijn doel: niet alle punten afstrepen -laat ons realistisch blijven aangezien ik vorig […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | Wonder-wanderland

  […] was die Book Challenge vorig jaar al een paar keer tegengekomen, maar dit jaar heb ik er precies wel zin in: buiten mijn […]

 • Gelezen in januari – Verbeelding Bookchallenge 2017 | Loesje Zaakjes

  […] hoor, we doen weer mee met de Verbeelding Bookchallenge van Kathleen. Vaak krijg ik de reactie dat mensen niet mee doen aan zo’n challenges omdat ze […]

 • De Verbeelding Book Challenge 2017 – januari | Het huis van Tante Alice

  […] klein beetje commentaar. Wie weet inspireert het je ook, of behoedt het je voor een foute aankoop. Januari, […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen in januari | Fiekefatjerietjes

  […] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb […]

 • Verbeelding book challenge 2016: the end – Le petit requin

  […] Zeven uur voor het einde van 2016, en daarmee ook het einde van de Verbeelding book challenge 2016, las ik met mijn vijftigste boek van het jaar meteen ook het enige nog ontbrekende puntje: een horrorboek. Tijd dus voor het finaleĀ overzicht en dan ga ik van start met de veelbelovende nieuwe challengeĀ ? […]

 • verbeelding book challenge 2017 - Kelly Steenlandt

  […] Valerie kwam ik terecht op de Verbeelding Book Challenge 2017 van Kathleen. Ik zag de editie van vorig jaar al eens passeren, maar de omvang bezorgde mij toch de […]

 • KellyJade

  Vorig jaar absoluut het doel niet gehaald, al moet ik de eindafrekening nog halen. Maar we beginnen dit jaar (al zijn we al 2 maanden verder) opnieuw vol goede moed!

 • De Verbeelding Book Challenge 2017 ā€“ februari | Het huis van Tante Alice

  […] klein beetje commentaar. Wie weet inspireert het je ook, of behoedt het je voor een foute aankoop. Februari, […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen in februari | Fiekefatjerietjes

  […] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb […]

 • Literaire volkstelling: personagebank – gerhilde maakt

  […] met dezelfde voornaam als je lief. Of iemand die een bepaald beroep uitoefent. Of … Voor de huidige Verbeelding Book Challenge is de personagebank ook heel goed te gebruiken, toch als je op zoek bent naar Nederlandstalige […]

 • Tiny luistert en vond het niks | tiny blogt

  […] ja, mijn update van die Verbeelding bookchallenge komt er ook aan, eind deze […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen in maart | Fiekefatjerietjes

  […] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 ā€“ gelezen in maart – Julienne

  […] nieuw jaar, een nieuwe Verbeelding Book Challenge! Kathleen van de blog Verbeelding daagt iedereen aan de hand van 30 leuke leesopdrachten uit om […]

 • De Verbeelding Book Challenge 2017 ā€“ maart | Het huis van Tante Alice

  […] klein beetje commentaar. Wie weet inspireert het je ook, of behoedt het je voor een foute aankoop. Maart, […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen in april | Fiekefatjerietjes

  […] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb […]

 • De Verbeelding Book Challenge 2017 – april | Het huis van Tante Alice

  […] klein beetje commentaar. Wie weet inspireert het je ook, of behoedt het je voor een foute aankoop. April, […]

 • De Verbeelding Book Challenge (2017) – Talitha heeft een blog.

  […] jaarlijkse terugkerende boekenchallenge vanĀ VerbeeldingĀ waar ik als dikke boekenseut sowieso eens aan moet deelnemen. Rijkelijk laat zo halverwege het […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen inĀ mei | Fiekefatjerietjes

  […] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb […]

 • Leesupdate: De Verbeelding Book Challenge – goannelies

  […] Book Challenge hoor ik je denken? Wel even een korte recap. Kathleen van Verbeelding stelt elk jaar een lijstje op met 30 puntjes, het ene al wat meer haalbaar dan het andere, om zo […]

 • Verbeelding Book Challenge – Ik denk er nog even over na

  […] heb heel lang getwijfeld om aan dezeĀ Reading Challenge mee te doen. Niet per se door de challenge, wel omdat ik normaal enkel over boeken blog op mijn […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen inĀ juni | Fiekefatjerietjes

  […] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb […]

 • Verbeelding Book Challenge – achttienn

  […] inhield, dus ging ik het even opzoeken. Blijkt dat ie georganiseerd wordt door Kathleen van verbeelding.org. Vreemd genoeg had ik daar nog nooit van […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | Zwartraafje

  […] wel eens leuk kunnen zijn’ om het dan vervolgens niet te doen? Ik ken er dus enkele Ć©n de Verbeelding Book Challenge die Kathleen van Verbeelding dit jaar voor de derde keer op rij organiseert is er daar eentje […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen in juli | Fiekefatjerietjes

  […] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen in augustus | Fiekefatjerietjes

  […] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen in september | Fiekefatjerietjes

  […] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen in oktober | Fiekefatjerietjes

  […] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb […]

 • Tiny en de Bookchallenge, het resultaat: veel boekentips! | tiny blogt

  […] dit jaar begon ik vol goede moed met de Verbeelding Bookchallenge van Kathleen. Soms was het simpel, soms een uitdaging, hieronder lees je wat ik er dit jaar allemaal door […]

 • De Verbeelding Book Challenge deel 2 | Samajatalk

  […] Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dus is het hoog tijd om de volgende 10 puntjes af te vinken van de Verbeelding Book Challenge: […]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen in december | Fiekefatjerietjes

  [ā€¦] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb [ā€¦]

 • Gelezen in 2017 & Verbeelding Book Challenge – goannelies

  [ā€¦] hoe zit het met die Verbeelding Book Challenge? Een tijdje geleden poste ik een update waarin ik alvast 16 van de 30 puntjes kon schrappen, soms [ā€¦]

 • Gelezen in 2017 – Meanderen

  […] was ik ambitieus en besloot ik mee te doen aan een leeschallenge. Hoewel ik toen al realistisch genoeg was om te weten dat ik niet alle puntjes zou afstrepen. Maar […]

 • Update Verbeelding Book Challenge 2017 – gerhilde maakt

  [ā€¦] twee edities enthousiast meedoen, koos ik er vorig jaar voor om eens niet mee te doen met de Verbeelding Book Challenge. Ik wist dat het een stevig jaar zou worden en door die eerdere challenges en de leesclub kwam ik [ā€¦]

 • Verbeelding Book Challenge 2017 | uitgelezen in november – fiekefatjerietjes

  [ā€¦] in 2017 neem ik opnieuw vol enthousiasme deel aan de Verbeelding Book Challenge en zal ik hier regelmatig eenĀ overzichtje maken vanĀ de boeken die ik heb [ā€¦]

 • Verbeelding Book Challenge

  […] inhield, dus ging ik het even opzoeken. Blijkt dat ie georganiseerd wordt door Kathleen van verbeelding.org. Vreemd genoeg had ik daar nog nooit van […]

 • Verbeelding book challenge 2017: vierde en laatste kwartaalupdate – Le petit requin

  […] in 2017 deed ik mee aan de boekenchallengeĀ van Kathleen en daarbij ging ik opnieuw voor Ć©Ć©n puntje per boek. Zo nipt als het afgelopen […]

 • Pin It on Pinterest