Eerlijk is eerlijk: ik zou niet weten wat ik zou doen zonder al die kleine helden rondom mij. De kraamverzorgster die haar gewicht in goud verdient. Of dubbel zelfs, want het is een klein, tenger dametje. De verkoopster van Dreambaby die vandaag uitgebreid haar tijd nam om zowel een draagzak als een draagdoek helemaal uit te leggen en te demonstreren. De geweldige vriendin die tijdens dat uitje naar Dreambaby met veel plezier op ons Meneertje paste. De zelfstandige vroedvrouw die de afgelopen week met tonnen geduld uitzocht hoe we de melkproductie konden opkrikken. De schoonmama die heerlijke kraamkost voorziet zodat we gezond en gevarieerd kunnen eten. Het Vriendje dat met veel plezier vuile luiers ververst en de nodige nachtvoedingen op zich neemt. Ik kus mijn twee pollekes voor al die kleine helden die mijn kraamperiode een pak aangenamer maken en ik hoop dat iedere kersverse mama zich met evenveel van zulke toppers mag omringen, want ze maken een gigantisch verschil. <3

You Might Also Like

  • Lize

    Fijn om te lezen Kathleen!

  • zwartraafje

    Lieve mensen om je heen maken echt een wereld van verschil. Dat heb ik deze week nog maar eens ondervonden toen een vriendin me een heel attent cadeautje gaf. Echt zo lief van haar dat ze bij dat soort zaken stil staat. Van die kleine dingen – die ik zelf eigenlijk steeds als groot beschouw – kan mijn dag plots een pak mooier worden. Ik ben dan ook blij dat jij door zo’n groepje mensen omringd wordt.

  • Pin It on Pinterest