Het Vriendje heeft vandaag z’n eerste werkdag sinds de geboorte van ons Meneertje. Het voordeel van wat later op het jaar een kindje op de wereld zetten, is dat je je vakantie doorheen het jaar kan opsparen. Ik deed dat om wat te kunnen rusten voor de komst van die kleine uk. Het Vriendje hield zijn verlofdagen voor na de geboorte en kon zo vier weken thuis zijn.

En nu gaat hij dus terug aan de slag en blijf ik thuis met onze kleine man.

U mag zowel voor mij als voor Het Vriendje een kaarsje branden vandaag. Pfoeh.

You Might Also Like

 • Annelies DH

  Hier ging het vriendje 5d na een spoedkeizersnede al weer werken omdat de collega’s absoluut vakantie wouden nemen op mijn uitgerekende bevallingsdatum…. Ik heb het overleefd dankzij last-minute geregelde kraamzorg, maar ik wens het toch niemand toe. Wij duimen (met een snotneus en koorts, in pyjama, kijkend naar Dag Sinterklaas), maar ik weet zeker dat het jullie probleemloos lukt 🙂

 • goofball

  Altijd spannend die eerste keren alleen thuis met je kindje. Voor je het weet is dat routine en een beetje mama/Tobias quality time :). En vanavond ben je Tobias sowieso kwijt want dan zal je vriendje moeten inhalen 😀

 • Samaja

  Succes!

 • Evi

  Spannend 🙂 Heel veel succes!

 • Kris10

  Fijn dat hij zo lang kon thuisblijven! Succes vandaag!

 • Josie

  Ik ben jaloers, hier 2 kindjes van op het einde van het jaar (de oudste is vandaag jarig) en mijn man is telkens na zijn 10 dagen vaderschapsverlof weer gaan werken, zijn baas zeurde al over het feit dat hij die alle 10 heeft opgenomen… Het is spannend he, die eerste dagen helemaal alleen. Beetje eenzaam soms ook zo in de herfst/winter vond ik. Hopelijk loopt het ginder allemaal supervlot!!!!

 • Lize

  Hopelijk is de dag voor jullie allemaal goed verlopen.

 • Pin It on Pinterest