Trouwens! Ik heb het autorijden ook terug opgepikt. Dat lag even stil wegens zeer korte beentjes en een zetel die ik dus zeer dicht bij het stuur moet zetten. Met een dikke buik was dat niet zo ideaal om mee te rijden. Dus lagen mijn autorij-avonturen een paar maanden stil. Maar we zijn sinds een paar weken terug vertrokken! Vroem! Vroem! En het gaat nog altijd. Niet dat ik morgen al mijn rijexamen ga doen, want er is nog wat werk aan de winkel (parkeren ben ik precies helemaal vergeten… oeps), maar het gaat relatief vlot. Vorige week bolde ik naar het Stoffenspektakel in de Brabanthal en vandaag was het Boekenfestijn in de Nekkerhal aan de beurt. En dat allemaal zonder blikschade of zonder er trauma’s aan over te houden. Speekselmedaille voor mezelf!

Het enige nadeel aan die uitjes is wel dat, als het zo verder gaat, ik compleet blut ga zijn tegen dat ik mijn rijbewijs heb, want uhm… Ik heb me misschien een beetje laten gaan zowel op het Stoffenspektakel als op het Boekenfestijn. Ahum. Kuch. Maar doelloos rondrijden is het toch ook niet hé? Toch? TOCH?!

You Might Also Like

  • Eve

    Haha , ikke heb boekenfestijn mechelen naast me laten liggen en wacht op dat van brabanthal in februari. Stoffenspektakel al enkele jaren niet meer (beetje gedegouteerd geraakt van oude vrouwtjes die een moord zouden plegen voor een stofke 😉 )
    Fijn dat je je weer goed in de auto voelt. Ik heb dat probleem gelukkig niet gehad, ook al ben ik zelf maar 1m58 en toch tweemaal een goed gezette buik.

  • zwartraafje

    Je moet uiteraard een reden hebben om rond te rijden. Zomaar wat doelloos rondrijden zou heel milieu-onbewust zijn. Jouw aankopen bij het Boekenfestijn en Stoffenspektakel zijn dus vanuit dat standpunt gezien 100% ecologisch. Ik ben alvast benieuwd naar welke nieuwe boeken je hebt aangeschaft en wat je gaat maken met je nieuwe voorraad stofjes.

  • Pin It on Pinterest