Ja zoonlief, de nacht dat we switchen naar zomeruur is écht de ideale moment om 1/ een nachtelijke monoloog af te steken 2/ uw broek vol te kakken 3/ een extra fles te vragen (want lege buik/darmen, dus honger) 4/ om 6u30 wakker te zijn en aan je dag te willen beginnen. Ge hebt sjans da ge zo schattig zijt zenne!

You Might Also Like

 • Moederschip

  Grrr zomeruur, afschaffen die handel! Ik vond dat vroeger al erg, maar met kinderen is het ronduit vreselijk. Helemaal ontregeld is mijn oudste. Niet willen slapen want “het zonnetje is ook nog wakker”. Zucht. Dan nog liever een volgekakte broek 😀

  • Kathleen

   Ik heb echt iedere keer dat het uur verandert precies een week een soort van jetlag gevoel. Voor mij mag het inderdaad ook afgeschaft worden.

 • Lize

  Van mij mag het zomeruur afgeschaft worden hoor.

 • Pin It on Pinterest