In het heen-en-weerboekje van Het Meneertje stond er vandaag: “Hij kan helemaal over ons kruipkussen kruipen. Hoe lenig is da? :/ 🙂 Nu mogen we die kleine rakker zeker ni uit het oog verliezen. Een vrolijk manneke. Alles ok. Trekt zich recht tot op zijn voetjes, alleen terug gaan zitten is nog wat moeilijk,”

Wel. Dat zijn twee moederhartstilstanden in vier zinnen. Dat kruipkussen is zeker iets van een 40cm hoog en heeft drie treden langs elke kant. Het is wel zacht en al en er liggen matten rondom hem, maar… Treden! VEERTIG CENTIMETER! En hij klimt daar op. Van de ene kant naar de andere?! En rechtstaan?! RECHTSTAAN?! Nee, best die kleine rakker niet uit het oog verliezen als het even kan. Best. My god.

Ze worden toch zo snel groot hé, mevrouw.

You Might Also Like

 • Moederschip

  Waw dat is wel snel! 7-8 maanden is hij toch nog maar he? Die zou ik ook in het oog houden, voor je het weet gaat hij over jou lopen in plaats van dat kussen 😉

  • Kathleen

   De praktijk van onze zelfstandige vroedvrouw organiseerde een klim- en klauterklasje. Ik ging net even kijken vanaf welke leeftijd. Voor het jongste groepje moeten ze 9 maanden zijn. Het Meneertje is nu 7,5 maanden. Dat belooft!

 • fieke

  Dat klauteren, dat betert er niet op. Juliette is nu bijna twee en ze vindt de zetel, de barstoelen, het bed, … geweldig. Maar niet gewoon klimmen, hoor. Ook rechtstaat op, springen van, … Al meerdere hartstilstanden hier, en ik zou ook graag een paar extra ogen hebben 🙂

 • Goofball

  en dat blijft vooruit gaan hoor.

 • Pin It on Pinterest