Gelezen

Te lezen – Zomer 2018

Vorige week had ik het nog over mijn zoektocht naar een leesroutine. Eén van de zaken die me daar wel bij zou kunnen helpen is een te lezen lijst, leek me. Dan weet ik meteen naar welk boek eerst te grijpen als het andere uit is. Langs de andere kant ben ik nooit heel erg goed geweest met zulke lijstjes en begin ik toch in het wilde weg weer boeken te lezen.

Dit blogbericht bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik daarvoor een miniscuul bedrag krijg als jij via een link iets koopt. Op die manier kan ik na een aantal maanden weer een nieuw boek kopen om te recenseren. Yuy!

Intussen is er al één van de boeken op de lijst uitgelezen (Leah on the Offbeat) én ben ik bijna in de helft van een ander boek (The Handmaid’s Tale). Booyah! Het helpt ook wel om boeken op je lijst te zetten die vlotjes weg lezen. Wie weet ga ik op het einde van de zomer al de boeken uit dit filmpje hebben gelezen. Stel. Je. Voor!

Uiteraard zet ik de boeken weer met veel plezier voor jullie op een rijtje.

Ik bedacht me net dat ik ook nog wat graphic novels in mijn kast heb staan die ik nog moet lezen. Dus die zullen er waarschijnlijk ook nog bij komen. Leesvoer genoeg. Dat staat vast. Het is nu een kwestie van zoveel mogelijk tijd proberen vrij te maken om te lezen en er dan met volle teugen van genieten natuurlijk!

In welke boeken wil jij graag je tanden zetten deze zomer of tijdens je vakantie?

You Might Also Like

 • gerhildemaakt

  Hier staan ook enkele boeken voor de leesclub op mijn lijstje voor de zomer. Momenteel ben ik voor de Verbeelding Book Challenge ‘Alsof het voorbij is’ van Julian Barnes aan het lezen, maar enkel buiten (voor dat puntje, ja, ik koos bewust een dun boek). Overdag is het te warm om buiten te zitten dus lees ik het vooral ‘s avonds, wat tijdens de week uiteraard perfect lukt. Ik keek net het eerste seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’, want ik wist eigenlijk niet dat dat gebaseerd was op een boek. Beklijvend is de serie inderdaad, amai.

 • Lize

  Ik ben nu nog bezig in Steeds leuker van Jelle Hermus maar zou eigenlijk graag beginnen in het nieuwste boek van Karin Slaughter.

 • Evi

  Na jouw positieve commentaren wil ik deze zomer wel eens werk maken van The Handmaid’s Tale 🙂

 • fieke

  Deze maand wil ik Harry Potter 7 uit hebben, maar wat ik op vakantie zal lezen, dat weet ik nog niet. Ik heb er één van Herman Koch liggen, en op mijn Kobo staan ook enkele leuke boeken. ‘Mentaal kapitaal’ wil ik ook graag lezen, en ook nog enkele boeken van Brené Brown, maar ik denk dat ik in de zomer maar kies voor (lichter verteerbare) fictie 🙂

 • Cindy

  Door The Hate U Give heb ik alvast terug de leesgoesting te pakken. Vlot lezend, maar amai, blijft wel hangen!
  Nu ook meer kinder- en jeugdboeken aan het lezen als voorbereiding voor KJV-begeleiding. Ik kan Lampje van Annet Schaap en Armstrong van Torben Kuhlman alvast aanraden.

 • zwartraafje

  The Surface Breaks heb ik ondertussen ook aan mijn tbr toegevoegd. Ik vond hem meteen prachtig toen ik de cover een tijd terug zag opduiken op social media. Een hervertelling van The Little Mermaid klonk gewoon ook interessant. Ik kan niet de hele tijd door non-stop Beauty and the Beast-hervertellingen lezen hé. Al heb ik er daar ondertussen ook weer een nieuwe van. Oops!

 • Pin It on Pinterest