Gelezen

Boekenbuit juni

Onlangs maakte ik nog een boekenbuitfilmpje van alle boeken en graphic novels die ik kocht tijdens de eerste vijf maanden van dit jaar. In totaal waren dat vijf boeken en vijf graphic novels. Maar de kriebel om te lezen is terug en de kriebel om boeken te verzamelen was ook terug van de partij.

Dit blogbericht bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat ik daarvoor een miniscuul bedrag krijg als jij via een link iets koopt. Op die manier kan ik na een aantal maanden weer een nieuw boek kopen om te recenseren. Yuy!

En vijf blijft zo’n beetje het magische getal, want in juni kocht ik in totaal vijf boeken. Jawel. Evenveel als de vijf maanden daarvoor tesamen. Hoppa! Maar er was een bibverkoop en er was een boekenbon. Dan moet je gewoon boeken kopen, toch?

Ik ben duidelijk schade aan het inhalen. De afgelopen weken werden er weer een aantal boeken en vooral wat graphic novels gekocht. Boeken verzamelen, dat is toch eigenlijk ook gewoon een hobby op zich, niet? Ja, toch hé? Al die boeken lezen, dat zijn allemaal details. Details, zeg ik u.

You Might Also Like

 • fieke

  Jouw boekenfilmpjes zijn zo leuk!
  De cover van dat laatste boek is wel geweldig mooi hé zeg. Ik ben benieuwd naar je reviews van de boeken.
  Hier wordt de stapel te lezen boeken steeds groter, ik ben al even niet meer naar de bib geweest…

 • Jeroen

  Volgens de vriendin is Calender Girl een redelijk goed boek. Het werd door haar vrij snel uitgelezen (alle delen). En in plaats van elke avond een half uur à drie kwartier te lezen, las ze toen toch snel een uur of meer. 🙂

  • Kathleen

   Aha! Goed om te weten!

 • zwartraafje

  Hoera, voor meer boekenbuit-filmpjes. Bij Calender Girl kan ik je aanraden om vooral niet teveel vragen te stellen. Ik heb het zelf na één deel voor bekeken gehouden maar misschien lag dat aan het moment. The Surface Breaks heb ik zelf ook aangeschaft. Mocht de flaptekst me niet hebben aangesproken dan had ik waarschijnlijk aan de verleiding kunnen weerstaan maar gelukkig moest ik dat niet testen. #coverlove

 • Pin It on Pinterest